pawelekmal Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Apropo Sons of Anarchy. Napisze mi ktoś w spoilerze kim jest ta bezdomna? Mam wrażenie, że kiedyś to było wyjaśnione, albo przynajmniej można było podejrzewać coś, ale wypadło mi zupełnie z głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Najpierw myślałem, że to duch JT. Ale wychodzi na to że to sam REAPER. Kostucha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Finał homeland wtf, prawie zasnąłem. Sezon był świetny, ale finał skopali. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Wait...To byl final? LOL. To pewnie dlatego przesolilem ta fasolke bo malo co nie zasnalem przy garach HAHAH /Caly gar fasolki po bretonsku dammit! Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Dzisiaj zaczyna się maraton "The Wire" w wersji HD, na hbo. Remaster. Wygląda super. Co ciekawe w wersji 16:9 widać więcej, to nie jest tylko resize/cut. Serial był filmowany i przycięty do 4:3 pod telewizję, ale oryginalny materiał był panoramiczny. Porównanie, stara jakość: Nowa: Edytowane 26 Grudnia 2014 przez aerial 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Final i zakonczenie White Collar.Tak powinno bylo byc z dexterem... Ktos odrobil lekcje z rezyserki i robienia show.Po 6 sezonach moge polecic. 7.5+/10 za lekkosc i barwnosc. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Serial The Americans, jeden z lepszych jakie ostatnio widziałem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Oglądałem pierwszy sezon. Świetny. Drugi narazie czeka w kolejce do obadania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kojarzycie kiedy Homeland 4 będzie na FOX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Już niedługo https://www.youtube.com/watch?v=wViILXQfX7Y Edytowane 10 Lutego 2015 przez deserted 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Gdyby nie zatoka piratow i top 100 bym pewnie przegapil...Panowie, The walking dead wrocil na antene. A tu sza. Edytowane 9 Lutego 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 wróciło, jestem ciekaw czy znowu będą przynudzać czy w końcu jakaś akcja ruszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 No wróciło i bez szału. Fundusze na obsadę im się chyba kończą. :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 no trochę jednak zarobili, w końcu popularność była duża, a oni wciąż kręcą sceny błądzenia po lesie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 A co tu innego wymyślić. Ile można te zombie tłuc. Dobry był na początku urban eksploracja a teraz kolejny odcinek mody na sukces. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 Ogladal ktos juz Better Call Saul? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 Przymierzam się do niego. W weekend obejrzę na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Ja właśnie oglądam drugi odcinek - pierwszy raczej męczący, ale drugi startuje z kopa. Klimaty rodem Z BB oczywiście :) Do tego starzy znajomi. Edytowane 10 Lutego 2015 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 drugi z kopyta, bo pierwszy konczy sie jak to ująłeś rodem z BB ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 TWD S05E09, czyli powrót standardu. Pierwszy odcinek sezonu i pierwszy odcinek po przerwie jak zwykle dobre, potem już tylko wieje nudą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Ja skończyłem Justified (5 sezonów, 6sty chyba teraz jest w trakcie). Nawet ok, chociaż serial specyficzny. Teraz X-Files w 1080p, jest remaster robiony przez jakąś niemiecką telewizję (jest angielskie audio). Bodaj 3,5 sezonu jest. http://imgur.com/a/KRC3j Edytowane 13 Lutego 2015 przez aerial 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 W arrow zrobilo sie takie zageszczenie bohaterow, ze az niedobrze sie robi. Czekam na lige zabojcow i licze, ze kilku dobrych pojdzie do piachu. Wikingowie kiedy wracaja? Poczatek marca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 20 lutego. A pod koniec lutego kolejny sezon House Of Cards. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 Ja skończyłem Justified (5 sezonów, 6sty chyba teraz jest w trakcie). Nawet ok, chociaż serial specyficzny. Teraz X-Files w 1080p, jest remaster robiony przez jakąś niemiecką telewizję (jest angielskie audio). Bodaj 3,5 sezonu jest. http://imgur.com/a/KRC3j Nieźle. Czekam teraz tylko na Stargate'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 Nieźle. Czekam teraz tylko na Stargate'a :) :rolleyes: to by było coś. Choć seria nie ma szczęścia, od SG Universe chyba każda telewizja i nie tylko boi się tej marki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 Ja też chce SG1 w 1080p (no dobra choć 720p) i z DD 5.1 Dla tego mogę obejrzeć po raz piąty tą serie.. BTW Właśnie jestem po raz kolejny na SG Atlantis. Kurde, jak ja kocham te seriale ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 stargate to jest to z Macgyverem? I w pierwszym sezonie 90% światów do których się udają, to jakieś prymitywne ludy, i większość akcji dzieje się w lesie. Inne rasy powstają przez np. doklejenie szpiczastych uszu ludziom. Pamiętam że kiedyś dzielnie próbowałem zacząć to oglądać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Tak, to ten z MacGyverem :D Świetny serial. Dużo humoru, parę uproszczeń (np. wszyscy w galaktyce spikają po angielsku...*), wciąga jak bagno. Niedawno skończyłem SG-1 (10 sezonów - łatwo poszło), ale na Atlantis zaciąłem się na początku drugiego sezonu... * Celowy zabieg, nie chcieli uczyć się co kilka odcinków nowego języka. W filmie z tym problemu nie było Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 stargate to jest to z Macgyverem? I w pierwszym sezonie 90% światów do których się udają, to jakieś prymitywne ludy, i większość akcji dzieje się w lesie. Inne rasy powstają przez np. doklejenie szpiczastych uszu ludziom. Pamiętam że kiedyś dzielnie próbowałem zacząć to oglądać :) Pierwszy sezon, owszem to jeszcze nie to ale później jest tylko lepiej i lepiej. I warto nawet pierwszy obejrzeć dla ważnych szczegółów postaci i światów których potem wątki ciągną się przez sezony. Innych ras jest niewiele, ale nie o spiczaste uszy w tym serialu chodzi ale o ogólny świetny klimat. Bardzo, bardzo polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 tak, trzeba powiedzieć że sama podstawa Stargate z Kurtem Russellem była fajnym pomysłem, a serial miał swój urok, myślę że gdyby przeznaczyć większy budżet to mogło być jeszcze lepiej, tym bardziej, że było to ładnych kilka lat temu to nie było źle, popatrzmy na obecne "przegadane" seriale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...