aerial Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Ma być nowy sezon x-files, z oryginalną obsadą :) http://tvline.com/2015/03/24/x-files-revival-reboot-six-new-episodes-fox/ Btw. jak ktoś ogląda ten remaster hd, na ruskim trackerze dodali nowe sezony w 1080p, jest już do całego piątego. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Gorzej z napisami do tego bo nigdzie nie mogę znaleźć pasujących a synchronizować to sporo roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) teaser mowego sezonu premiera 21.06 https://www.youtube.com/watch?v=4OfU7CGY5DQ Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloth Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ostatnio mam za sobą kilka dosyć krótkich seriali, jednak wychodzę z założenia, że dosyć często te krótkie są o wiele bardziej treściwe od tych z pierdyliardem sag, części, chapterów czy Bóg wie co jeszcze. Pierwszym serialem była Utopia - świetny serial z elementami gdybania "co będzie, gdy...". W tle psychopatyczny morderca, którego uwielbiam, chyba w czołówce moich ulubionych postaci tego typu. Drugi serial to Z-Nation - serial o zombie, który został dosyć oschle przyjętych. To prawda, iż fabuła nie jest mocną stroną tego dzieła, ale dla kogoś kto chce się ot po prostu zrelaksować po pracy jest doskonały, różnorodne postacie i ich historię, a w tle oczywiście zombie, serdecznie polecam podobnie jak wcześniejszy serial. Trzeci ostatni serial jaki ostatnio widziałem to Black Mirror (2 sezony) - w mojej opinii genialny i podobnie jak Utopia pokazuje pewne skutki (często zgubne) rozwoju technologii i ingerencją tejże w nasze życie... nawet bardzo, ale to bardzo prywatne. Miałem piękne combo z tymi serialami. Wszystkie trzy były na swój sposób, czasami dziwaczny (patrz. Z-Nation) genialne. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja właśnie przymierzam się do True Detective... niby fenomenalne kino. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloth Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Polecam serdecznie, jeżeli to twoje klimaty. Ja przed oglądnięciem True Detective kierowałem się raczej nawiązaniami do Lovecrafta, którego jest ogromnym fanem, nie mogłem sobie darować takiej okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 z taką mocną obsadą to musiało sie udać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Możesz wsadzić najlepszych na świecie aktorów a i tak wyjdzie kaszana jeśli scenariusz jest słaby. Jeśli nie oglądałeś to polecam Vikings,jeden z nielicznych co ciągle trzymają wysoki poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloth Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Po zobaczeniu The Last Man on Earth mam mieszane uczucia, ponieważ są odcinki genialne, ale trafiają się również totalne porażki i nie ma jakiegoś rozgraniczenia na pośrednie, a to dosyć mocno irytuje zwłaszcza po kilku pierwszych seansach gdzie zapowiada się wybitna rozrywka na wysokim poziomie. Pozostaje czekać jak twórcy rozwiążą ten problem bo według mnie jakiś zaczyna być. Kolejny serial to Fargo - nie ma się co nad nim rozwodzić bo jest genialny i chyba właśnie to jest jego największą wadą i zaletą jednocześnie, ponieważ nie każdy zrozumie albo raczej poczuje klimat niektórych odcinków, które (jeżeli już się wczujemy) dają mega satysfakcję z oglądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziś obadam serial Daredevil, podobno miażdży inne Marvela. http://www.filmweb.pl/serial/Daredevil-2015-702252 Zobaczyłem pierwsze cztery, naprawdę dobre kino. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez NostradamuSek 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja tam czekam na: https://www.youtube.com/watch?v=1yydcG9woWA#t=48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloth Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja czekam na The Messengers, który może być duchowym spadkobiercą Supernaturala, ale obawiam się, że zrobią z tego marne romansidło dla nastolatków, a apokalipsa i takie bardziej religijne czy filozoficzne zagadnienia to tylko tło będzie. Oglądam właśnie The 100 i jest kiepsko... Wszyscy tacy piękni, młodzi i uzdolnieni, że głowa mała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja tam czekam na: https://www.youtube.com/watch?v=1yydcG9woWA#t=48 A ktoś na to nie czeka z tych co już wsiąkli w klimat? Fakt, będzie się działo patrząc na zapowiedzi. Nie ma co, mocny i odważny serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloth Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam tylko cichą nadzieję, że nie stanie się z GoT to samo co z Walking Dead i nie zacznie się masakrowanie oglądającego piłą motorową z napisem: NUDA!/Powtarzalność. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Sloth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Kto pisal, ze Underwood zostal prezydentem w 3 sezonie? On tylko wygral w jednym okregu a po akcji z zona zapewne zacznie sie jego upadek :) Najnowszy odcinek Vikingow troche nudny. Przez polowe czasu Rollo i syn Ragnara poganiaja innych do zdobywania murow, a Ragnar sie tylko temu przyglada. Za to w zapowiedziach szykuje sie jakis przewrot albo bunt, wiec moze byc grubo :D Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 @Quave, a tobie co tak się na spojlery zebrało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Poprawione. Akurat z komorki wczesniej pisalem i wylecialo mi z glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja czekam na The Messengers, który może być duchowym spadkobiercą Supernaturala, ale obawiam się, że zrobią z tego marne romansidło dla nastolatków, a apokalipsa i takie bardziej religijne czy filozoficzne zagadnienia to tylko tło będzie. Oglądam właśnie The 100 i jest kiepsko... Wszyscy tacy piękni, młodzi i uzdolnieni, że głowa mała. The 100 w 1 sezonie to jest typowy teen drama od CW, glownie dla nastolatek. Ale warto przebrnac przez 1 sezon, bo w 2 sezonie mamy calkowita odmiane i robi sie ciekawy serial. Bardzo dobrze widac to w ocenach odcinkow, porownujac 1 i 2 sezon - http://graphtv.kevinformatics.com/tt2661044 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloth Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 To dobrze, że nie zrezygnowałem i brnę przez ten pierwszy sezon bo może wreszcie doczekam się czegoś sensownego w tych klimatach. Cała ta otoczka i tło wydarzeń w serialu to tak bardzo moje klimaty, że serce się kraje jak nie mogę oglądać przez słaby scenariusz. Aktualnie zacząłem również oglądać The Strain i wydaje się, że produkcja naprawdę dobra, chociaż widzę kilka błędów w pierwszych odcinkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 http://gameofthrones.pl/wyciekly-pierwsze-cztery-odcinki-5-sezonu-gry-o-tron/ mimo tego uważam że lepiej zaczekać na lepszą jakość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Pewnie kolejna akcja promocyjna. A jak zwykle się okaże się że główna akcja to 3 ostatnie odcinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja niestety się nie mogłem powstrzymać :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Powers - polecam trzymac sie zdala od tego tworu. Aktorzy (w szczegolnosci ten co sie teleportuje) sa dosc irytujacy a zachowania ich postaci b. czesto debilne. Do tego fabula... A raczej brak wiekszego pomyslu na nia. Ale i tak mimo wszystko to wlasnie aktorstwo polozylo ten serial - a trailer zapowiadal cos niezlego :C Better Call Saul - B. dobry, jednak do BB troche brakuje, a moze to tylko powazniejsza fabula. Trzeba czekac na kolejny sezon :) Arrow - mogliby juz skonczyc retrospekcje i przestac ciagnac jak fleki z olejem watek z Ras'em. Strasznie nijaki ten serial - i ostatnio ciagle mina Arrowa niczym mina srajacego kota. Kolejny serial po TWD ogladany z przyzwyczajenia. No i te laczenie Arrow z Flash, gdzie ma sie wrazenie ze postacie cierpia na skleroze i nie wiedza co ich spotkalo w drugim serialu. Flash - robi sie coraz ciekawiej, mimo ze akcja rozwija sie niewiele szybciej niz w Arrow. Moze byc mocne zakonczenie sezonu. Ktos ogladal marvelowego Daredevila i moglby podzielic sie opinia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Ktos ogladal marvelowego Daredevila i moglby podzielic sie opinia? Dużo akcji, długie sceny walki z minimalną ilością przejść/cięć, co jakiś czas wrzucane w dany odcinek "origins". Tak na szybko zasłyszane. Jak skończe sezon Person Of Interest, na pewno zaryzykuje. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ktos ogladal marvelowego Daredevila i moglby podzielic sie opinia? W kategori seriali o superhero jak dla mnie pierwsza liga. Sekwencje walki są długie, fajnie i dosyć realistycznie zrobione (niemilce nie padają po kilku ciosach). Klimat zwłaszcza w pierwszych odc bardzo nolanowski i ogólnie dosyć mroczny. Arrow - mogliby juz skonczyc retrospekcje i przestac ciagnac jak fleki z olejem watek z Ras'em. Strasznie nijaki ten serial - i ostatnio ciagle mina Arrowa niczym mina srajacego kota. Kolejny serial po TWD ogladany z przyzwyczajenia. No i te laczenie Arrow z Flash, gdzie ma sie wrazenie ze postacie cierpia na skleroze i nie wiedza co ich spotkalo w drugim serialu. Arrow już na obecnym poziomie długo nie pociągnie to fakt, ale jeszcze nie ma imo tragedii. Nie tak jak w przypadku Supernatural, które tylko z przyzwyczajenia oglądam już 5 sezon jak przestało to to być strawne i czekam aż skończą katować i zakończą historie. :mellow: Crossovery z flashem jak dla mnie na plus, dodają trochę świeżości(Flash do arrowa aniżeli odwrotnie co prawda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ktos ogladal marvelowego Daredevila i moglby podzielic sie opinia? Bardzo dobry. Polecam. Mocny, konkretny, dobrze zrealizowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wiec zabiore sie za niego w krotce. Co do Vikings - Mocny odcinek przed zwieńczeniem tego sezonu - scena ze ścięciem zajebista. Zapowiada się, że przygoda pewnego pana kończy się z tym serialem :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiem, ze na wielu portalach o tym pisali - jego ostatnia przygoda z wezami. Ale czy tworcy beda sie tego trzymac? Zobaczymy, co nie mzienia faktu ze jeden z nielicznych seriali, ktore przyciagaja jak magnes kazdym odcinkiem (no. moze pierwszy sezon i akcje z Athelstanem i jego rozsterkami wzgledem wiary troche slabsze byly). edit: Machnalem pierwszy odcinek Daredevila - od razu moge powiedziec, ze wszystkie flashe i arrowy chowaja sie pod wzgledem walk. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wiem, ze na wielu portalach o tym pisali - jego ostatnia przygoda z wezami. Ale czy tworcy beda sie tego trzymac? Zobaczymy, co nie mzienia faktu ze jeden z nielicznych seriali, ktore przyciagaja jak magnes kazdym odcinkiem (no. moze pierwszy sezon i akcje z Athelstanem i jego rozsterkami wzgledem wiary troche slabsze byly). edit: Machnalem pierwszy odcinek Daredevila - od razu moge powiedziec, ze wszystkie flashe i arrowy chowaja sie pod wzgledem walk. Mnie to bardziej zastanawia czy synkowie wywra na krolu odpowiednia kare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 edit: Machnalem pierwszy odcinek Daredevila - od razu moge powiedziec, ze wszystkie flashe i arrowy chowaja sie pod wzgledem walk.Zobacz sobie pierwszy odcinek Arrowa tak dla przypomnienia, tam też była niezła choreografia walk. Szkoda, że potem poszli z tym w dół. DD zobaczyłem całego i muszę powiedzieć, że całkiem, całkiem. Chyba najlepszy główny "zły"(chociaż Slade z Arrowa depcze mu po piętach) z serialów na bazie komiksów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...