el_gringo_dado Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wczoraj był drugi odcinek Fear the Walking Dead. Moim zdaniem, serial ciekawszy niż TWD, no ale to dopiero 2 odcinki, zobaczymy co będzie dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Nikt nie pisze o "narcos"? :mellow: Dla mnie bomba, wyszedł od razu cały sezon jak w przypadku "house of cards". http://www.imdb.com/title/tt2707408/?ref_=nv_sr_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Dzięki za cynk. Bardzo dobrze nakręcony, wciąga jak bagno. Nie wiem czy ktoś wspominał, ogląda ktoś Ray Donovan? Imo rewelacja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Oglądam, oglądam , fajny, męskie, mocne kino. Edytowane 8 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Nowy sezon detektywa slabszy niz poprzedni... Akcja zaczyna sie dopiero od 5 odcinka? Bohaterowie mniej ciekawi :/ Edytowane 8 Września 2015 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Cuż Vincent Anthony Vaughn skradł wszystko w drugim sezonie, świetna rola po głupkowatych komediach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Last Ship coraz lepszy. Szkoda że sezon się juz skończył ale otwiera masę możliwości na kolejny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Narcos wymiata. wciągnąłem 8 odcinków. wielka szkoda, że już się kończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Last Ship można słabo oceniać za czasem nadmierny patos i takie "US Army jest najlepsza" ale faktycznie wciąga;Jak na serial - okiem kompletnego laika - ciekawie skręcone sceny ukazujące pracę statku itd itd... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Czy Lilyhammer jest po angielsku (głównie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Już niedługo startuje nowy sezon Gotham. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Last Ship można słabo oceniać za czasem nadmierny patos i takie "US Army jest najlepsza" ale faktycznie wciąga; Jak na serial - okiem kompletnego laika - ciekawie skręcone sceny ukazujące pracę statku itd itd... Dokładnie tak. Ale to dość typowa forma robienia filmów przez amerykanów więc trzeba po prostu brać na to poprawkę i wtedy zupełnie przyjemnie się ogląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 a mi Knick podszedł, taki doktor House końca XIX wieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Premiera Gotham 21 września ale już można obejrzeć z napisami pierwszy odcinek drugiego sezonu tego serialu:) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Oglądał ktoś nowy serial Kurta Sutter (reżyser Sons of Anarchy)? http://www.filmweb.pl/serial/The+Bastard+Executioner-2015-738226 Póki co bardzo średnio się zapowiada.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Wyszedł serial Jestem Bogiem, Bradley Cooper rowniez w nim się pojawia chociaż nie jest już głownym bohaterem. http://www.filmweb.pl/serial/Limitless-2015-742527 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Czy to ma związek z filmem o tym samym tytule? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Tak, poniekąd. Chłop łyka tabsa i jak w filmie pełnometrażowym. Edytowane 21 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Ciężko stwierdzić ile powiązań będzie z filmem po obejrzeniu samego pilota ale nie ma co spoilerować;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Limitless http://www.filmweb.pl/serial/Limitless-2015-742527 - może być fajny. Bastard Executioner http://www.filmweb.pl/serial/The+Bastard+Executioner-2015-738226- Jak ktoś trawił Wikingów może podejść. Blindspot http://www.filmweb.pl/serial/Blindspot-2015-741834 - Może być fajny. Minority Report http://www.filmweb.pl/serial/Minority+Report-2015-742519- Okaże się. Na razie mam mieszane uczucia. Strain Sezon 2 - średnio-słaby. Mr.Robot http://www.filmweb.pl/serial/Mr.+Robot-2015-733795 - Dobry, polecam. Lucifer http://www.filmweb.pl/serial/Lucifer-2016-742520- Jak dla mnie, może być wart zachodu. Ray Donovan Sezon 3 http://www.filmweb.pl/serial/Ray+Donovan-2013-647657 - trzyma poziom, polecam. Edytowane 23 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 Strain Sezon 2 - średnio-słaby. Tak oceniałem pierwszy. Drugi po dwóch odcinkach porzuciłem całkowicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Strain - masakra mimo iz nadal obejrze w pracy z nudow... brak mi czegos swiezego i nie probuje ogladac inne Falling skies - j/w... a byl super potencjal. Edytowane 23 Września 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Tak oceniałem pierwszy. Drugi po dwóch odcinkach porzuciłem całkowicie. Jedynka jeszcze jakoś historią broniła się i mimo wszystko coś mnie tam przykuwało do ekranu, drugi już niestety brak fabuły i historii, nudny. Strain - masakra mimo iz nadal obejrze w pracy z nudow... brak mi czegos swiezego i nie probuje ogladac inne Falling skies - j/w... a byl super potencjal. Falling Skies sezon 5 na razie czeka, aż obejrzę, jakiś tam był w miarę, oglądałem, bo oglądałem. Extant i Originals sezon 2 czeka na obejrzenie. Black Sails - Drugi sezon czeka, ale nie wiem, czy zmuszę się, po obejrzałem ze 2 odcinki i wieje nudą. Hannibal - na pewno obejrzę, ale również nie mam weny na 3 sezon. Penny Dreadful sezon 2 czeka i na pewno obejrzę. State of Affairs - parę odcinków 1 sezonu obejrzałem.. reszta czeka. Narcos sezon 1 czeka, obejrzę. Tak samo True.Detective sezon 1 i 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 True detective i penny dreadful na poczatku 2 sezonu lekko przynudzaja ;) Co do Hannibala obejrzalem 2 sezonu i ze 4 odcinki 3. Dalej sie juz nie chce. Odrzuca, nudzi, irytuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 True detective sezon 2 w mojej ocenie słabe, oglądałem całość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Narcos S1 - Mogę polecić z czystym sumieniem. Dobry, porządny, mocny serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Ogląda ktoś Aquariusa? Ja tylko trzy odcinki póki co. Continuum dalej trzyma swój umiarkowany poziom ale da się oglądać. Edytowane 27 Września 2015 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Extant sezon 2, Falling Skies S05 - nie porywa, ale obejrzeć można. Edytowane 27 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Obejrzałem Narcos s01 i mam mieszane uczucia - serial mi się generalnie podobał, ale wolałbym gdyby bardziej skupiono się na budowie imperium przez Escobara niż samym jego ściganiu przez DEA. Przez to podczas oglądania mam ciągle odczucie, że historia została mocno uproszczona. True Detective s02 za to mi akurat bardzo przypadł do gustu - wyraziste postacie, gęsty klimat, dużo akcji. Jedyne co można zarzucić temu serialowi to nazwa - moim zdaniem zasłużył na inny tytuł bo tak naprawdę jest to całkowicie inny serial niż s01. Przez tytuł mimowolnie zaczynamy porównywać do sezonu pierwszego co stawia go niżej - mimo że wg mnie nie jest gorszy. Jednak mimowolnie szukamy klimatu z s01, rozbudowanego wątku śledztwa itd, a tego sezon drugi nam oferuje znacznie mniej dając w zamian inne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Jinx The Life and Deaths of Robert Durst http://www.filmweb.pl/serial/Przekl%C4%99ty%3A+%C5%BBycie+i+%C5%9Bmierci+Roberta+Dursta-2015-737090 - Warto zabrać się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...