Makduf Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Lucifer ruszył z drugim sezonem, Gotham 3ci również wszedł na scenę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Ruszył, ale następny odcinek Lucifera dopiero za dwa tygodnie ze względu na debatę prezydencką. Gotham jeszcze zdąży polecieć normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Lucifer ruszył z drugim sezonem, Gotham 3ci również wszedł na scenę Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D, S4, The.Big.Bang.Theory.S10 a o tym co milczysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 no.... The.Blacklist.S04E01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Oby nowości nie zawiodły;Tak czy siak lista seriali obecnie do oglądania (trwających, mających niedawno premierę / premierę kolejnego sezonu) rozrosła się do 34 pozycji na dzień dzisiejszy;Jest co oglądać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 A dzisiaj wyszedł pilot nowego MacGyvera oraz Van Helsing (2 odcinki, choć pierwszy był już dostępny jakiś czas temu). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 Jak będę w chacie to sobie obadam co jest wart nowy MG , mam nadzieję że tego nie skopią jak KR'08 . Nowy sezon Agentów tarczy faktycznie ciekawy i sporo mroczniejszy , ciekawe co przyniosą nowe odcinki seriali od CW ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 Dlatego też przesunęli godzinę odcinków (nowych) Agentów Tarczy, na 22.00;Szykuje się trochę brutalniejszy sezon; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 Narcos 2 - 8/10 - spokojniejsze tempo niż pierwszy sezon, ale trzyma poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 A dzisiaj wyszedł pilot nowego MacGyvera oraz Van Helsing (2 odcinki, choć pierwszy był już dostępny jakiś czas temu). widziałem obsadę i nie porywa Bardziej czekam na drugi odcinek egzorcysty, zobaczymy jak to się rozwinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Agenci tarczy podniesli sporo poziom od kiczowatego 3 sezonu. A znowu tworcy Fear the walking dead... robia z serialu to samo co z TWD :/ Czyli zaczyna sie nuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Z seriali, które sie ostatnio oglądam to tak Mr. Robot sezon 2 mnie pozamiatal, ogolnie uwielbiam ten serial za jego klimat. Ballers sezon 2 ogladalo sie przyjemnie , lepszy od pierwszego Gotham sezon 3 to samo co zwykle z tym ze nowa poison Ivy to ładny lachon Big bang theory sezon 10 pierwszy odcinek to dno i 10 metrów mułu ale za to przy drugim pare razy się zaśmiałem Lucifer sezon 2 zaczął sie bardzo przyjemnie Quarry sezon 1 po 3 odcinkach cos tam sie klaruje ale tez troche wieje nudą, dam mu szanse Narcos sezon 2 cholernie sie wkrecilem w ten serial, ogladalo sie kapitalnie. Brooklyn 99 sezon 4 serial ma swoj klimat, osobiscie mi sie podoba ale opinie w necie sa różne. Family guy sezon 15 rewelacja jak kazdy odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Agenci tarczy podniesli sporo poziom od kiczowatego 3 sezonu. A znowu tworcy Fear the walking dead... robia z serialu to samo co z TWD :/ Czyli zaczyna sie nuda. A mnie się dopiero od 3 zaczął bardziej podobać i minimum takiego poziomu oczekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) drugi sezon Asha się zaczął :D Quarry faktycznie nudne póki co. Edytowane 29 Września 2016 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Hmm, a więc tak, jest po pierwszych odcinkach nowych sezonów: Designated.Survivor. S1- ostrożnie polecę. Exorcist.S01 - Polecę. Fajny klimat zapowiada się. Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D.S04 - Trzyma standard. Można oglądać. Lucifer.S02 - Trzyma standard. Można oglądać. Blacklist.S04 - Trzyma standard. Można oglądać. Strain.S03 - Od 2 sezonu mam mieszane odczucia co do kontynuacji, po pierwszym odcinku 3 sezonu, myślę, że może być nudnie. Blindspot.S02 - Jedynka już jak dla mnie przynudzała, dwójka będzie na tę samą modłę, jak sądzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Ash vs Evil Dead daje radę. trzyma poziom poprzedniego sezonu. póki co ;) oglądał ktoś może już Westworld z Hopkinsem? dziś pojawił się pierwszy odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Ogladalem i czekam az sie rozkreci, bo po pierwszym odcinku widac, ze akcja moze byc gruba - cos ala skynet z robotami na wirtualnym dzimim zachodzie ;) Koncze ogladac Luke Cage i... za bardzo poszli w nigga klimaty (swoja droga jak to jest, ze jak bialy powie do czarnego nigga to chca go zabic, a sami do siebie to co chwila "what's up nigga!", jakos nie lapie tego ich podwojnego standardu). Poziom serialu jest wyzszy niz to co w kiczowatej Jessice Jones, jednak dialogi kuleja. Bohater tez nie za ciekawy, ot czarna masa przechodzaca przez wrogow. Motyw bohatera jest smieszny i w sumie po 2 czy 3 odcinkach jakby go nie bylo. Mam nadzieje, ze netflix nie zjedzie z poziomem Piratow czy DD, a Punisher bedzie im dorownywac (chociaz jego ostatnie 2min w DD byly po prostu zalosnie smieszne) xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) właśnie oglądam, ale że Edek Harris się pojawi to nie wiedziałem ;] zapowiada się ciekawie. Edytowane 4 Października 2016 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Zmieniam zdanie o Lukasie Cage, ten sam syf co JJ a im dalej tym gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Westworld E01- Jak narazie cudeńko. Na ile można powiedzieć po pierwszym odcinku to może być z tego kawał porządnego sci-fi. Choć ciekawe jak będzie dalej, bo może po prostu sam pilot zaskakuje. Jako, że w żadnym innym serialu nie widziałem tak dobrze zrealizowanego pilota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Zmieniam zdanie o Lukasie Cage, ten sam syf co JJ a im dalej tym gorzej. Skończyłem pierwszy sezon. Mnie się podoba. JJ odpuściłem duuużo wcześniej. Prawdę mówiąc Czekam na S2 i gościnnego Matta Murdocka. Gust jak [gluteus maximus] - każdy ma swoją. Poza JJ zmęczyło mnie Shield po jakimś czasie. Nie jestem człowiekiem seriali ;) A teraz odpalam Daredevil'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Nie bedzie drugiego sezonu tylko polaczenie JJ, DD, LK i IF (ten po nowym roku dopiero). W sumie wolalbym aby DD pozostal oddzielnym serialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 LK skończony, no cóż DD to nie jest ale widać że budżet chyba był mniejszy. Gdyby nie to że jedna biała postać ważna dla fabuły przewijała się przez serial to bym pomyślał że to serial dla rasistów. Dla mnie ilość "nigga" na m² była zbyt duża. Jak ktoś lubi takie klimaty to serial może mu się spodobać reszta niech sobie odpuści. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Ja obejrzałem pierwszy sezon True Detectiv. Co tu dużo gadać 11/10, chciałbym go móc zapomnieć i obejrzeć jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Na 2 sezon się nie napalaj bo jest dużo słabszy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 A.mi się Lukę Cage bardzo podobał i lyknalem go prawie na raz Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Belfer 9/10 - świetny klimat i oprawa audio, dobra gra aktorska, polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Oglądał ktoś, bo przez przypadek wpadł mi w oko: Into.The.Badlands - nie wiem, czy warto zacząć. Edytowane 23 Października 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Aktualnie to chyba Westworld ma lepszą prasę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Tyle, że to dwa odrębne światy. Westernowy może mi nie podejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...