Małpożer Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Z Belfrem ladnei zamotali na koniec, a sprawca najmniej chyba podejrzana osoba ;) Ciekawe co w 2 sezonie zafunduja. Ostatnio trafilem na Sons of Anarchy i po pierwszym sezonie jestem zachwycony. Jeden z najlepszych seriali jakie ogladalem. Szkoda, ze tak pozno na niego wpadlem. Jak narazie 10/10 Dokonczenie Archiwum X ciagle sie odciaga, bo jednak duza statycznosc + ciagle ten sam motyw troche nudzi na dluzsza mete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Ostatni odcinek Westworld bardzo dobry. Za tydzień finał. Szkoda, że tak szybko. Kolejny sezon pewnie około 2018 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soobek_PL Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Moje ulubione seriale to: Dwóch i pół, świetne teksty ale jak wkracza pewien bohater robi się już nudno. Jak poznałem waszą matkę, również świetne teksty ale w połowie serialu robi się nudno a zakończenie nie porywa. Californication :D najlepszy serial szkoda że nie ma więcej takich z świetnym aktorem. Gra o tron, chyba tutaj nie trzeba nic wiecej mówić :D The 100, serial sci-fi gdzie ludzkość mieszka w kosmosie i planuje powrót na ziemie po wojnie atomowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 The 100, serial sci-fi gdzie ludzkość mieszka w kosmosie i planuje powrót na ziemie po wojnie atomowej. spadają na ziemie z tego kosmosu :banana: [no niektórzy żywi nie wychodzą :ploom: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soobek_PL Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 spadają na ziemie z tego kosmosu :banana: [no niektórzy żywi nie wychodzą :ploom: ] Bez spojlerow :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 A myślałem, że WW już się skończył. Dobrze, że nie, ale wszystko powoli dobiega końca. Odcinek naprawdę przedni. Burdelmama i Ford dają do pieca i ta klasyczna mina Hopkinsa :D a już myślałem, że się nie wywinie. Belfra to będę musiał chyba jeszcze raz obejrzeć. Asia zgineła, ale tak naprawdę od czego to musiałem sobie w necie doczytać. A i tak, tylko "prawdopodobnie". El Jefe daje radę. Fajny był odcinek z nawiedzoną Deltą. Xena nieźle się trzyma :) Dwóch i pół dobre. Ale przestałem oglądać jak pojawił się Aszton. teraz o 20 na CC cykam powtórki. TWD - heh. no comment. Co do starszych seriali to Diabli nadali i Ja, żona i dzieciaki. Mógłbym oglądać i oglądać jak Miodowe lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 Przeciez w Belfrze bylo od czego zginela - cos w okolicach akcji z gosciem, z ktorym flirtowala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 I właśnie nie pamiętam. Dlatego jakie było moje ździwienie, gdy sobie odeszła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 The 100 fajnie się ogląda , szkoda że ma takie absurdalne podstawy jak w pierwszym sezonie - cała akcja z dzieciarnią od momentu ich wystrzelenia z Arki woła o pomstę do nieba . WW niezłe choć początkowo leci jak jak by nie mógł potem się rozkręca . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soobek_PL Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 ww? Moze mi ktos powiedziec co to jest :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 WestWorld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 WW niezłe choć początkowo leci jak jak by nie mógł potem się rozkręca . Tak samo w GoT i czyms jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) WW pozamiatał ostatnim odcinkiem. Bardzo udany serial i fajny pomysł. Trochę pokręcony. Sam nie wiem, czy odnalazłem się w tym labiryncie. Ostatnia opowieść to coś czego oczekiwałem po tym serialu :) http://www.spidersweb.pl/2016/12/discover-westworld-hbo-2-sezon.html tu jest trochę spojlerów. Jak ktoś nie oglądał sezonu 1 to niech nie zagląda. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 The 100 fajnie się ogląda , szkoda że ma takie absurdalne podstawy jak w pierwszym sezonie - cała akcja z dzieciarnią od momentu ich wystrzelenia z Arki woła o pomstę do nieba . Zaj..fajnie mnie ten serial wciągnął. Razem z żonką wsysamy co najmniej jeden dziennie. Na kwestie techniczne nie ma sensu zwracać uwagi. Wciąga jako całość i bardzo polecam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Tylko ja mam wrazenie ze 4 sezon wikingow jest po prostu slaby? A w 12 odcinku "go to hell" przetlumaczyli na "szczeznij w hellu" xD Parodia jakas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 The Man in the High Castle (sezon 2) - trzeba przyznać że scenarzyści się spisali i elegancko rozwinęli fabułę znaną z nowelki. Szacun. Jak komuś podszedł sezon 1, to polecam jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 WestWorld - obejrzane bardziej z nudów niż ciekawości. Taki poprawny serial. Taboo (8 stycznia w hbo go) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Panowie poleccie cos wybornego bo przegladam od kilku dni seriale i nie moge znalezc nic co by mnie zainteresowalo (ogladam 1-3 ep). Ostatnio wciagnalem na 3 razy Sense8, ktory moge szczerze polecic :) Probowalem ostatnio ogladac: OA Utopia Travellers Expanse Arrow House Suits WestWorld Najlepsze imo jakie obejrzalem: Dexter Breaking Bad Sense8 Luther Californication Belfer Stranger Things Gra o tron Homeland (2 sezony) True Detective Fringe TBBT (ze 3 sezony) Kompania Braci Narcos (pol sezonu) Mr Robot (1 sezon) Boardwalk Empire Prison Break Heroes Z gory odpadaja seriale o zombiakach i takie w ktorych kazdy odcinek to osobna historia. Szukam czegos na naprawde wysokim poziomie (breaking bad/dexter) i z dobrymi twistami w fabule. Mozecie cos polecic? Pewnie o niektorych nawet nie slyszalem. Przerabiam rozne top listy ale nic intersujacego nie znalazlem. No chyba, ze ktorys serial wymaga obejrzenia pol sezonu zeby zaczal wciagac w swoja historie :) Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Carson 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 Może coś z tego spróbuj: The Americans Orphan Black The Last Ship The Knick Justified American Horror Story Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 Wez sobie Sons of anarchy, Shameless albo Gomorre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 The man in the high castle. Warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Justified ogladalem, zapomnialem o nim :) reszte sprawdze, dzieki za typy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dla mnie The Knick to jeden z lepszych seriali jakie widziałem, rewelacyjny pod każdym względem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 @Carson: Właśnie trwa druga, część 4 sezonu Vikings. Serial zacząłem oglądać pół roku temu i od razu wskoczył u mnie do TOPa. Z mniej znanych, które dobrze wspominam dodałbym Banshee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dextor Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Banshee jakoś do mnie nie przemówił. Oglądnąłem parę odcinków, ale zaczęło mnie irytować, że jedynie co on robi to co odcinek daje komuś w mordę i, za przeproszeniem, grzmoci jakąś białogłowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Banshee trzeba polubić... i przebić się przez (sporą) warstwę brutalności...Po obejrzeniu wszystkich sezonów klaruje się (dla mnie) jeden z najbardziej wciągających seriali ostatnich lat; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 @Carson: Właśnie trwa druga, część 4 sezonu Vikings. Serial zacząłem oglądać pół roku temu i od razu wskoczył u mnie do TOPa. Z mniej znanych, które dobrze wspominam dodałbym Banshee. Tyle, ze od czasow chinki i jej ziolek poziom poszedl... do lasu na poziomki. Jakos nawet nie mam ochoty ogladac dalej tego serialu :/ W sumie tak samo jak Synow Anarchii 6 sezon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan92 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 Oglądałem ostatnio Westworld, mega serial! Od dawna nic nie oglądałem, a ten zrobił na mnie bardzo duże wrażenie. Bardzo wciąga, a jedyne czego można być pewnym to tego, że niczego nie można być pewnym ;) Zwłaszcza od 7 odcinka akcja przyspiesza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 4 sezon Black Sails wystartował :) W końcu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOOB3K Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Skonczylem ogladac wlasnie House of Cards, polecicie jakis rownie dobry serial co ten? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...