Gość Pioorek Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Właśnie gadałem z Jackiem Braciakiem (ma rodzinę w moich stronach więc trochę go znam) i potwierdził, że Glina 2 będzie ! :D Mówił coś że na jesień następnego roku powinno być, poza tym poszerzono jego role (Bonifacego), tzn. jest jedną z głównych postaci jak Sthur i Radziwiłowicz, strzela, biega, zabija, prawie jak Bond ;). Jest na co czekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Kurde jak ja taki czas wytrzymam :blurp: Już zacieram rączki :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Właśnie gadałem z Jackiem Braciakiem (ma rodzinę w moich stronach więc trochę go znam) i potwierdził, że Glina 2 będzie ! :D Mówił coś że na jesień następnego roku powinno być, poza tym poszerzono jego role (Bonifacego), tzn. jest jedną z głównych postaci jak Sthur i Radziwiłowicz, strzela, biega, zabija, prawie jak Bond ;). Jest na co czekać :D Zapowiada się interesująco :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Jak macie w kablu tv puls to dziś o 19stej leci pierwszy odcinek McScyzoryka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Super :) ja sobie z miła chęcią obejżę :-) wie może ktoś czy AXN ma zamiar nadać ponownie Jericho? Edytowane 9 Lipca 2007 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 na hataku macie juz napisy do kyle xy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Oglądam Bullrun sezon 1 świetny serial. :D Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja mam pytanko czy można gdzieś w PL dorwać Miami Vice? Był w ogóle ten serial wydany na DVD? Naszła mnie ochota bo już go dawno nie widziałem i chętnie bym sobie obejrzał. Na torencie znalazłem wszystkie 5 sezonów tylko prawdopodobnie są po szwabsku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Tak sobie oglądam BSG od 1 sezonu, serial super, tylko coś pod koniec 3 sezonu, od odcinka 14 zaczyna się to robić nudne... 0 rozwijania fabuły tylko takie jakieś niepotrzebne odcinki, z życia na Galactice... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Uf skończyłem jak poznałem wasza matkę i pozostaje mi czekać na 3 sezon :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja skończyłem oglądać Dextera, świetny, sympatyczny główny bohater i Doakes wymiatają :) . Będą jeszcze dwa sezony, tak? No to się doczekać nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Painkiller Jane - imho serial calkiem calkiem, ma swoj specyficzny klimat. Pierwsze odcinki zalatuja nuda ale potem jak sie juz wczuje w jego klimat to serial fajny, polecam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarquon Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Tak sobie oglądam BSG od 1 sezonu, serial super, tylko coś pod koniec 3 sezonu, od odcinka 14 zaczyna się to robić nudne... 0 rozwijania fabuły tylko takie jakieś niepotrzebne odcinki, z życia na Galactice... :?Fakt, trochę za dużo fillerów w drugiej połowie trzeciego sezonu (chociaż i tak IMHO lepsze to od zestawu Black Market - Scar - Sacrifice w sezonie drugim), ale warto przez to przebrnąć, bo finał IMHO powala. Tylko czekanie na czwarty sezon mnie teraz dobija... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ktos ogladal Eureke? Jestem po drugim odcinku i zapowiada sie ciekawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Painkiller Jane - imho serial calkiem calkiem, ma swoj specyficzny klimat. Pierwsze odcinki zalatuja nuda ale potem jak sie juz wczuje w jego klimat to serial fajny, polecam. Pozdrawiam Jakby tak jeszcze były napisy do odcinków 10-13... Na hataku skasowali go po dwóch czy trzech uznając ze nie warto robic napisów, potem ktos jeszcze robił i po 9 nie pojawiły sie juz zadne napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Jakby tak jeszcze były napisy do odcinków 10-13... Na hataku skasowali go po dwóch czy trzech uznając ze nie warto robic napisów, potem ktos jeszcze robił i po 9 nie pojawiły sie juz zadne napisy. No tak racja, da sie ogladac bez napisow. Kyle XY - W dwa dnia obejrzałem wszystkie odcinki jakie wypuscili i musze powiedziec ze serial dobry, wciaga. Supernatural - 6 odcinkow za mna, serial ciekawy dobrze sie oglada. The 4400 4x05 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Odcinek dobry, widac ze akcja rusza z kopyta. Ciekawe ze tak za szeryfem odrazu cale miasto do tego garazu poszlo :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No Kyle fajny ale szkoda ze nie widziac wydan w HD 2 sezonu tylko w kiepskim dsr. ps. ma ktos moze napisy do 7 odcinka travelera? bo na hataku wisza caly czas w tlumaczeniu a forum u nich znowu nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No Kyle fajny ale szkoda ze nie widziac wydan w HD 2 sezonu tylko w kiepskim dsr.1,2 i 4 są w HDTVRip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Cześć oglądał ktoś Hidden Palms , fajne to? . Którą serię X-files polecacie bo nie wiem czy się w to wkręce i chce zacząc od najfajniejszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Eeee zacznij sobie od ostatniej serii, tak bedzie najfajniej. A tak na poważnie to leć od początku :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 1,2 i 4 są w HDTVRip. Moze zle sie wyrazilem. Chodzilo mi o to ze nie ma wszystkich bo pojawily sie rzeczywiscie dwa pierwsze a potem nie było a 4 to nie widzialem ze jest. Zreszta do tych HD nie pasuja napisy z hataka i nie bardzo dawalo sie moim cinemaplayer zrobic zeby jakos dobrze pasowaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Fakt, trochę za dużo fillerów w drugiej połowie trzeciego sezonu (chociaż i tak IMHO lepsze to od zestawu Black Market - Scar - Sacrifice w sezonie drugim), ale warto przez to przebrnąć, bo finał IMHO powala. Tylko czekanie na czwarty sezon mnie teraz dobija...Podpisuje się pod tym wszystkimi kończynami :D Finał BSG miażdży :blurp: Wie ktoś może jaki ma tytuł kawałek, który leci na końcu ? ;] @slayne Napisy się super dopasowywuje SubEditem ;] Edytowane 16 Lipca 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarquon Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Podpisuje się pod tym wszystkimi kończynami :D Finał BSG miażdży :blurp: Wie ktoś może jaki ma tytuł kawałek, który leci na końcu ? ;] To w sumie integralna część fabuły, więc użyję spoiler taga: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ta piosenka to All Along The Watchtower, oryginalnie napisana przez Boba Dylana, ale chyba najbardziej znany jest cover w wykonaniu Hendriksa. Natomiast ta wersja w BSG to nowa aranżacja nagrana na potrzeby serialu i będzie dostępna na soundtracku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Dla ludzi oglądających Dextera. W necie pojawił się dzisiaj Dexter.S02E01.PREAIR.DVDRip.XviD-SiTV & Dexter.S02E02.PREAIR.DVDRip.XviD-SiTV ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Dla ludzi oglądających Dextera. W necie pojawił się dzisiaj Dexter.S02E01.PREAIR.DVDRip.XviD-SiTV & Dexter.S02E02.PREAIR.DVDRip.XviD-SiTV Po prostu miodzio już czekam na 30 września na kolejne odcinki :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie no znowu wstawki z jego przeszłości nie ziemskie, nie może się połapać ma problemy z zabijaniem, odkryto wszystkie jego zwłoki. Po prostu sezon 2 zaczyna się super. Dzieki Jin* pisałem z pospiechu :) Edytowane 18 Lipca 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 no 30 sierpnia to raczej sie kolejnych odcinkow dextera nie doczekasz (podpowiedz - september=wrzesien) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Dexter 2x01, 2x02 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Spodziewałem się czegoś innego po dwóch pierwszych odcinkach i troche się zawiodłem. Myślałem że od razu na początku będzie wielki powrót a zabicie brata nie odbije się w żaden sposób na jego bezuczuciowej psychice. Buuu... Dexter ma coś z człowieka :( :wink: Tyle dobrze, że pozbierał się i wraca do "formy". Z niecierpliwością czekam na nowe odcinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Ja chyba jeszcze poczekam z ogladaniem tych dwoch odcinkow Dextera. 2 miechy to nie tak dlugo, zwlaszcza, ze mam jeszcze co ogladac... Niedawno zakonczylem pierwszy sezon Grey's Anatomy i musze przyznac, ze spodobal mi sie. Zwlaszcza podoba mi sie jakis temat przewodni na poczatku, rozwijanie go poprzez rozne motywy w serialu i na koniec wnioski (podobnie do DHW). Powoli koncze juz 4, ostatni sezon Alfa - jak dla mnie naprawde przyjemnie sie oglada, niektore akcje mnie zmiazdzyly :) Uwazam, ze ten serial jest kultowy :) No i w koncu tez sie wzialem za Band of Brothers... Jestem w polowie i cholera... ten serial jest naprawde bardzo dobry. Ze tez dopiero teraz sie za niego wzialem :mur: Edytowane 20 Lipca 2007 przez Brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Alf jest bardziej niż kultowy...aż się łezka w oku kręci ;) Kompania braci zresztą to samo...swego czasu chodziły pogłoski że Spielberg chce nakręcić coś podobnego tylko z akcją obsadzoną na Pacyfiku...szkoda, że nic z tego nie wyszło... Dextera chyba odstawię do momentu aż normalnie ruszy sezon...pierwszy łyknąłem na raz...a tak czekać na kolejny odcinek tyle czasu...ee Losta by skończyć wreszcie ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Dla zainteresowanych na AXN leci Jericho dziś o 23 będzie 3 odcinek. Narazie jestem po dwóch odcinkach i serial wciąga ale zdaje się liniowy ale obejże cały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...