dszywala Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) House MD, SGA, moonlight, bionic woman i pushing daisies. Kolejność przypadkowa [; Strajk scenarzystów nie dotknął tylko SGA i odcinki reszty wymienionych wychodzą w kratkę :? Zapoznam się. Zacząłem oglądać House M.D. i muszę powiedzieć, że IMO jest rewelacyjny. House ma fenomenalny charakter. True true :] Wciągnąłem juz prawie cały pierwszy sezon w tydzień. 2 już czeka. Ahh ta Cameron mmniam. Edytowane 13 Grudnia 2007 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zacząłem oglądać House M.D. i muszę powiedzieć, że IMO jest rewelacyjny. House ma fenomenalny charakter. Potwierdzam :) Dzisiaj zaczynam przygodę z American Dad :mrgreen: raven_88 Przecież Dex się juz skończył 2 sezon. 3 startuje we wrześniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Smallville - nie powiem, super serial, przyjemnie sie go oglada :) Lex - super postac :) Jak narazie dopiero s01e11... Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 kamilo23 - ja się do ogółu seriali odnosiłem...wiem, że (niestety) Dex dopiero we wrześniu... plus z tego strajku dla mnie taki, że w spokoju sobie nadrabiam zaległości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Spoko Strajk mnie tak denerwuje że oglądam Kompanie braci :mrgreen: i biore się za Californication. Edytowane 16 Grudnia 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Spoko Strajk mnie tak denerwuje że oglądam Kompanie braci :mrgreen: i biore się za Californication. oba seriale sa dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Smallville - nie powiem, super serial, przyjemnie sie go oglada :) Lex - super postac :) Jak narazie dopiero s01e11... jak sie oglada pierwsze sezony to aż miło patrzeć na taka męska przyjaźń :lol2: :wink: ja ogladam obecnie weeds i futurame bender bending rodriquez rox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 futurame bender bending rodriquez rox Przypominać chyba nie muszę ze film to obowiązkowa pozycja. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Moje prywatne ogloszenie: Dexter- najlepszy serial, jaki w zyciu widzialem dystansujacy inne o lata swietlne. Dziekuje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Przypominać chyba nie muszę ze film to obowiązkowa pozycja. :D oczywiście:D Moje prywatne ogloszenie: Dexter- najlepszy serial, jaki w zyciu widzialem dystansujacy inne o lata swietlne. Dziekuje. :) oczywiście:D jade teraz 6 sezon smallville smakowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Moje prywatne ogloszenie: Dexter- najlepszy serial, jaki w zyciu widzialem dystansujacy inne o lata swietlne. Dziekuje. :) Szkoda tylko ze ogladanie serii drugi raz nie dostarcza juz takich wrazen jak za pierwszym razem :cry: Boje sie ze spitola trzecia serie (jak pb). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Szkoda tylko ze ogladanie serii drugi raz nie dostarcza juz takich wrazen jak za pierwszym razem :cry: Boje sie ze spitola trzecia serie (jak pb).etam pb nawet w okresie świetnosci nie dorównuje dexterowi :D imo 2 sezon dextera jest lepszy niż 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 No jeszcze ta czarna sunia ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Jak dla mnie odpychająca. Ale serial super. :) Edytowane 17 Grudnia 2007 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 No jeszcze ta czarna sunia ;P Masz na mysli M. Jacksona ? Blada jak zwloki :lol: blee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wciągam 2 sezon House M.d. Doobry serial czasami texty Greg'a powodują turlanie się po podłodze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 O Deb chyba ktos zapomnial :D. Nikt jej nie lubi? Jej wyrazania emocji, jej szczerosci... bla, bla, bla » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 'F**cking dick dance...' :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) stara dobra Deb ;* wciągną mnie strasznie 6 sezon smallville Edytowane 18 Grudnia 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Dexter i House widzę ostatnio na topie. Dextera obejrzałem, niezły serial, za Housa się zabiorę pewnie już w najbliższy weekend... Obecnie kończę Californication. Wada tego serialu, to to że odcinki są krótkie. Trochę ZA krótkie. Ale pomimo to serial stoi na wysokim poziomie. Mało kto wspominał tu o polskim serialu - EKIPA. Niedawno obejrzałem ostatni odcinek, i muszę przyznać, ze to jeden z lepszych seriali jakie widziałem. Szkoda ze tak mało odcinków, mógłby, go oglądać codziennie, jako takie "rozluźnienie" po wieczornych "Faktach", czy "Wiadomościach" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Bsg wraca w marcu a jericho 12 lutego! Obie informacje potwierdzone - strajk scenarzystów nie wpłynie na te daty ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wreszcie jakiś pozytywny akcent ;] Ciekawe co z 24... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) czy ktos ogladal serial CARNIVALE ? starsza nieco seria - nie wiem czy sie zabierac. Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Obecnie kończę Californication. Mało kto wspominał tu o polskim serialu - EKIPA. Ja sie zabieram za Californication a o ekipie była mowa :wink: American Dad 1 sezon wczoraj skończyłem obejrzałem w jeden dzień 23 odcinki :P Czyli od 13:00 do 23:45 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 czy ktos ogladal serial CARNIVALE ? starsza nieco seria - nie wiem czy sie zabierac.Awards: Won 5 Primetime Emmys. Another 9 wins & 25 nominations :) Ten serial to klasyk , z reszta jak prawie kazdy serial zrobiony przez HBO :), oczywiscie ma swoj klimat i nie kazdemu moze podejsc, ja na poczatku troche stronilem od tego ale jednak urzekl mnie ;). Podobny nieco klimatem do Twin Peaks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boyar8 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja jestem namietnym oglądaczem (mam wszystkie sezony) C.S.I Miami, NY , LV ,Numb3rs , Dexter , Criminal Minds , Friends , Rescue Me ... polecam gor ąco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja zaś uwielbiam Prison Breaka i Ekipe. A teraz zaczynam oglądać Karny Batalion i nie powiem może arcydzieło to nie jest ale zawsze da się obejrzeć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Oglądał ktoś z was serial Jericho ? Drugi sezon już 12 stycznia :)... 6 postów wyżej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jericho mi się bardzo podobało, chyba sobie przypomnę pierwszy sezon od nowa. Zacząłem oglądać 3 sezon House'a, zauważyłem że jest mniej humoru, ale nadal trzyma swój poziom. Teraz mam zamiar zrobić sobie przerwę i zacząć oglądać Weeds. Ogląda ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Penie. Dla mnie jeden z lepszych komediowych seriali ostatnich lat. Kazdy kolejny sezon jest lepszy od poprzedniego. Szkoda, ze odcinki i sezony sa tak krotkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...