Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądał ktoś z was serial Jericho ? Drugi sezon już 12 lutego :)

Jericho - jeden z fajniejszych seriali ;) Z niecierpliwością czekam na kontynuację, skończyli to tak, że możan psokojnie kręcić dalej, mnóstwo materiału.

Sezon ma być podobno krótki (bodajże 8 epizodów?), jeśli oglądalnośc będzie wysoka to nakręcą pełny sezon.

Ja teraz jestem na poczatku S03 The Unit, serial dla mnie również bomba :)

A czekają już na mnie 2 sezony Criminal Minds

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jericho - jeden z fajniejszych seriali ;) Z niecierpliwością czekam na kontynuację, skończyli to tak, że możan psokojnie kręcić dalej, mnóstwo materiału.

Sezon ma być podobno krótki (bodajże 8 epizodów?), jeśli oglądalnośc będzie wysoka to nakręcą pełny sezon.

Z tego co mówili twórcy, będzie to ostatnie 7 odcinków, które zakończą historię...

Ukazał się już Stargate - The Ark of Truth. Sytuacja podobna jak z wyciekami atlantisa, z tym że "It has most of the FX" ;]]]

Ogólnie lepiej poczekać, ale jak ktoś jest na głodzie....;>

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jericho mi się bardzo podobało, chyba sobie przypomnę pierwszy sezon od nowa.

Zacząłem oglądać 3 sezon House'a, zauważyłem że jest mniej humoru, ale nadal trzyma swój poziom.

Teraz mam zamiar zrobić sobie przerwę i zacząć oglądać Weeds. Ogląda ktoś?

Odnosnie House'a to mam inne zdanie , imo w pierwszym sezonie bylo mniej humoru niz w nastepnych a teraz po prostu miazdzy ten serial konkurencje ;). Najlepsze sa dialogi House'a i Willsona ;D. Przyznam ze ten serial (przynajmniej w moim odczuciu) nie ma ani jednego slabego epa ;). Juz sie nie moge doczekac kontynuacji 4 sezonu jak tylko zakoncza strajk ;s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z nowych seriali polecam The Big Bang Theory, wyszlo narazie 8 odcinkow, zeby pokazac o czym on jest wklejam dwa linki do youtuba :D

http://youtube.com/watch?v=a8P0YmgQTbA&feature=user

http://youtube.com/watch?v=PGT71Zv2tGU

ps. w serialu tego tla muczycznego nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na polsatanie od nowego roku będzie lecieć jericho.

A na tvp2 leci bsg w piątki (soboty?) dwadzieścia minut po połnocy :lol:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obejrzałem 2 odc. HouseMD - czy tam w każdym odcinku bedzie to samo że ktoś na starcie choruje nietypowo i cały odcinek będą sie przekrzykiwać aż wkońcu wyleczą poszkodowanego ?

Zacząłem ogladac drugi sezon i raczej tak. Co nie zmienia faktu, ze serial jest genialny i nie ma slabego odcinka. Jak po czwartym, piątym sie nie wkrecisz to sobie daruj. Mi sie o wiele bardziej podoba od ostatniego sezonu Dextera...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacząłem ogladac drugi sezon i raczej tak. Co nie zmienia faktu, ze serial jest genialny i nie ma slabego odcinka. Jak po czwartym, piątym sie nie wkrecisz to sobie daruj. Mi sie o wiele bardziej podoba od ostatniego sezonu Dextera...

Ja już jestem w połowie 3 sezonu, miodzio.

Jak dotąd nie było odcinka który by mnie znudził....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BSG Razor

Dopiero teraz sie zebrałem żeby obejrzeć i... lipa. Co prawda była to jedna z mniej przegadanych części, było duzo więcej akcji, walki, ale i tak mi sie nie podobało. To juz nie to co pierwszy sezon BSG. Jak dla mnie BSg sie kończy i już raczej nic tego serialu nie uratuje.

Podobnie jest zresztą z SGA. Skończyłem go ogladać na odc 4x06 i nie chce mi sie dalej, ale moze dzisiaj sie wezme i obczaje co sie do tej pory wydażyło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy co się stanie 4 stycznia....;]

Z tego co czytałem to głównymi bohaterami będą Dedal i Apollo doładowane technologią asgardczyków :lol:

Lubie serie stargate - dla mnie to świetna bajeczka opowiadana z przymrużeniem oka. I gdyby właśnie nie to "przymrużenie oka", serial byłby niezłym betonem ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, to chyba była Odyssei, dobrze pamiętam? A teraz będą dwa takie statki wiec sie chyba nawzajem pozabijają :lol:

SGA 4x07

Oj nuda. Kolejny zapychacz, zresztą nieciekawy. Fajnie ze wkurzona laska wybija wuchte dzikusów w pień... Jakiś taki niemrawy ten odc był, no nie podobał mi sie.

SGA 4x08

Tu już lepiej, fajny pomysł z tym dziadkiem i Replikatorami. Dobre było jak sie okazało że misterny plan Rodneya szlag trafił bo wszystko idzie odwrotnie niz zaplanowali ;]

SGA 4x09

Taki bardziej emocjonalny odcinek. Zapychacz, fakt, ale podobał mi sie.

SGA 4x10

No nareszcie zaczyna sie cos dziać. Bardzo fajny epizod, lekki zonk o tych Replikatorach, dałem sie złapać że to prawdziwi ludzie a tu takie zaskoczenie. No i scena końcowa

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

...pik pik pik...

-mówiła że jest ich dużo

...pik pik pik...

-bardzo dużo

...pik pik pik...

-jasna cholera...

:lol:

Edytowane przez el_gringo_dado

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropos house'a i rozmow z Willsonem, to najlepszy byl motyw (bodaj 4rta seria) jak mu schowal ta gitare i przyslal zdjecie :wink:

Ja sie szybko uporalem z tym serialem, ktory konczy sie obecnie na 9odc 4rtej serii niestety.

Właśnie jestem po tym odcinku,- odjazdowy :lol:

Trzeba skończyć te pozostałe 9 odcinków bo już dojeżdża pociąg z kontynuacją innych seriali...

Edytowane przez dszywala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bylem przekonany, ale zaczalem ogladac 'House' i wszystkim polecam.

Dr. House jest znakomity, jego teksty sa genialne.

Jak skoncze ogladac House (dopiero ogladnalem 15odc 1 serii) zabieram sie za '4400' mam nadzieje, ze mnie wciagnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończyłem house'a ...

Nie polecam oglądać więcej niż 10 odcinków dziennie. ja po takiej dawce zacząłem kuśtykać na lewą nogę :lol:

4 sezon odświeżony, ma delikatnie inny klimat można to zaliczyć nawet na plus...

Zacząłem oglądać Weeds... narazie jest tak sobie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dszywała, z Weeds jest coś takiego - im dalej tym lepiej :)

Jestem po 7 odcinkach i powoli sie rozkręca, ale bardzo powoli.

Spodziewałem się czegoś LEPSZEGO.

Sezon ma 10 odcinków tylko ?

No i krótkie strasznie...

Edytowane przez dszywala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi