Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Lost 4x01

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Odcinek o Hugo.

W sumie całkiem dobry. Jednak namnaża kolejnych pytań. Jak Jack ,On oraz Kate znaleźli się poza wyspą? Desmond w jednym z odcinków wspominał o podróżach w czasie. No ale tu mamy scenę ,gdzie nadlatuje helikopter z rzekomego statku (lotniskowca ? ) z niby przyjaciółmi, którzy mają ich zabrać z wyspy. Locke i... jego zwolennicy twierdzą ,że osoby nie są tymi za kogo się podają i że zginie parę osób jeśli się nie ukryją.. Naomi w tej scenie jak naprawia telefon zachowuje się jakoś dziwnie. Nie wiadomo czy mówi prawdę i czy Jack ,a może Locke ma rację.Czy mają czekać na "ratunek" czy uciekać. No i Hurley (Hugo) i jego urojenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lost 4x1

ogólnie dobry, nieźle pogmatwany, temat z pierwszego odcinka spokojnie wypełni cały sezon ;p

jednak po raz kolejny przekonałem sie jak bardzo produceni zabijają seriale długimi przerwami, odcinek ogladałem bez wiekszych emocji i znowu trzeba się od nowa wkręcać ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa to nas chciało poszarpać w tej przerwie, a 4x00 i 4x01 oglądaliśmy jednym tchem na 4 osoby :D

Mimo iż po 3 serii miałem mieszane uczucia, teraz i tak oglądam z ogromnym zaciekawieniem i niecierpliwością :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwny ten nowy lost ;]

Zamiast flashbacków otrzymujemy flesze do momentu po odratowaniu. Dziwne, że tylko 6tka wróciła do "normalnego" życia o_O

House 4x10

Jak zwykle dobry odcinek. I ten osioł na zakończenie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Devil

jakie podroze w czasie? oO

ogolnie to odcinek calkiem fajny

ciekawe jaka pozostala trojka wrocila ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fora i napiprojekt :)

fora->napisy24/napisy.info/hatak->napiprojekt :wink:

Przynajmniej taka tendencja ja obserwuje, zanim cos pojawi sie na napiprojekt to wczesniej juz gdzies ktos to wrzucal.

W ogole napiprojekt ma pewna mala wade, bo czasem ktos wrzuci jakies bledne napisy, z powstawianymi glupimi tekstami, albo rozsynchronizowane dla "zartu".. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgodzę się :)

Tzn. nie umieszczałbym napi na końcu tego łańcucha pokarmowego;]

Napisy na nim często pojawiają się znacznie szybciej niż na hataku/napisach24 itd.

Sprawdzone na SGA i moonlight ;]

A co do głupich tekstów w napisach-raz mi zassało takie napisy do moonlight'a...

Z brechtu mało biurka nie zjadłem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzyj 3 sezon. W jednym z odcinków było o tym.

Nowe Losty calkiem niezle. Pod koniec 3 sezonu zeszlo mi cisnienie i chyba sie przyzwyczailem, ze "tak juz bedzie do konca" (coraz wiecej pytan i malo odpowiedzi). Oglada sie to teraz dobrze.

To na pewno nie podroze w czasie tylko jak to na wikipedii napisali flashforwardy (w odroznieniu od flashbacków). Fajnie sie to polaczylo z flashforwadem z ostatniego odcinak 3 sezonu. Ciekawe kto okazal sie "tym wielkim zlym", ktory chce, zeby wrocili na wyspe... :)

I kim byl ten koles na koncu? Czy to jakis "klon" Charliego? :)

Edytowane przez qba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dokładnie. Desmond też miał swój flashforward w jednym z odcinków 3 sezonu. Nie pamiętam dokładnie który. Co do serialu to obejrzałem sobie fragmenty raz jeszcze. Odcinek naprawdę jest niezły.

Lanc

Część pewnie nadal tam jest. W ostatnim odcinku 3 sezonu mamy scenę (ostatnią zresztą) jak Jack spotyka się z Kate na jakimś tam parkingu i mówi do niej:

"-nie powinniśmy byli opuszczać wyspy.

-To nieprawda.

-Do widzenia, Jack.

-Musimy tam wrócić, Kate.

-Musimy tam wrócić!"

Wychodzi na to ,że on,Hurley ,Kate, i jeszcze pewnie inni zabrali się tym statkiem. A co z resztą ? :)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym się nie zdziwił jakby cały LOST rozgrywał się w chorej głowie Hugo :lol2: :lol2:

Bo naprawdę ręce opadają. Milion pytań, zero odpowiedzi. Chyba twórcy sami się zapętlili i nie potrafią wyjaśnić niektórych spraw. Weźmy np. ten cholerny bunkier z wpisywaniem cyfr. Czy dowiemy się kiedykowliek co te cyfry znaczyły i dlaczego je wpisywano? jakoś wszytsko wybuchło i nic wielkiego sie nie stało. Oprócz fioletowawego kolorku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie cala tajemniczość szlag trafił, teraz całość toczy się o to czy wydostana się z wyspy i kim są ludzie którzy ich maja "uratować"

Edytowane przez Egeba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie cala tajemniczość szlag trafił, teraz całość toczy się o to czy wydostana się z wyspy i kim są ludzie którzy ich maja "uratować"

Dlaczego szlag trafil? Przeciez nadal nie wiadomo do konca "czym" jest wyspa i np. co to za dymek sie po niej szwęda.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt,ale niepodsycaja atmosfery nowymi szczegółami dodają nowe tajemnice pomijajac i nie wyjasniajac innych nie chce żeby później wyjaśnili wszystko 2 odcinkach, szczerze to naj mniej mnie obchodzi czy się wydostana z tej wyspy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jeszcze wszystko się wyjaśni. IMO to celowo scenarzyści mieszają dodając nowe wątki. Ale sprawa z bunkrem była już dość dawno i ciągnęła się przez dwa sezony. A teraz jakby o tym zapomnieli. Nie wiadomo czym jest czarny dym i jak powstawał ,bo prawdopodobnie to Dharma go stworzyła i nie potrafiła tego kontrolować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ostatnim odcinku drugiej serii Michael w zamian za przyprowadzenie Kate ,Jacka i Sawyera dostaje łódkę od Bena i z Waltem odpływa. Od tamtej pory nic nie wiadomo. Więc ,albo wcale nie wrócili ,albo po prostu scenarzyści postanowili wreszcie zakończyć ten wątek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to pamiętam, ale właśnie nie wiadomo co z nimi, coś mi przebłyskuje że na morzu ich jednak złapali i zabili ale nie pamiętam tego już dokładnie.

Co do Desmonda to ciekawy był odcinek 10 3 sezonu, praktycznie w większości o nim i o jego wizjach po przekręceniu kluczyka bezpieczeństwa w bunkrze.

PB 3x11

Ehh znowu zapychacz, w zasadzie nic ciekawego. Jedynie ciekawe co będzie dalej z Sucre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB 3x11

Ogólnie nic ciekawego, ostatnie 10min coś się zaczyna rozkręcać i nagle the end :D, pewnie odcinek 12 będzie ciekawszy :-P .

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny nawet ten 11 odcinek był.Jeden z lepszych z 3 sezonu..I ta końcówka ;) Jestem ciekaw jak to sie potoczy w nastepnym tygodniu ;]

Jedynie akcja z truckiem mi sie nie spodobała,mogli coś mądrzejszego wymyśleć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi