Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) jakie wizje czy podróż w czasie... ? :blink: przecież teraz nie ma flashbacków(z Desomndem było co innego) tylko flash-fowardy! to co pokazują dzieje się po tym jak opuścili wyspę Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć.'...' a że Ben w recepcji pytał o rok to tylko dlatego ze dopiero co wrócił z wyspy Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 A nie zauważyłeś, ze ostatnio w każdym z odcinków pokazują jednego z bohaterów w dwóch 'wersjach'?? Na wyspie i później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 a o czym ja pisze ? ... właśnie o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Battlestar Galactica 4x04 Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć.bg Co to mialo byc ..... watek baltara i jego harmu jest tak potwornie nudny ze najczesciej caly przewijam, przez co musialem polowe nowego odcinka przewinac. Jak tak dalej ma byc to ja podziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Gdzie moge znaleźć info o nowych serialach na jakiej stronce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 tv.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 BSG 4x04 Tylko jedno słowo nasówa mi sie po obejrzeniu tego odcinka: PORAŻKA. Jeżeli dalej ten serial będzie sie toczył w taki sposób, podziekuję za współpracę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 BSG Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć. cylon? . . . . . . . :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Wiecie coś może o tym całym Scarlet co ma mieć premiere 30.IV ? Poszczególne odcinki będą obfite w zapierające dech w piersiach sceny kaskaderskie. Cała fabuła będzie się toczyła wokół misji agentki Scarlet, która podjęła się walki z teraźniejszą przestępczością. Przewagę nad wrogami zapewnia jej znakomite wyszkolenie bojowe, piękna uroda i niespotykana inteligencja. Scarlet potrafi dostosować się do każdej sytuacji. Hmm czyzby jakas nowa wersja Nikity ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Woohoo, nowy House miecie :D Już się nie mogę doczekać następnego odcinka :razz: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - """" Szkoda tylko, że ciągle jest Amber - nie lubię baby ;) . A motyw z syfilis - mega lol :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Supernatural.... :lol2: Tylko tutaj calkowicie nic nie wnoszacy do serii odcinek moze byc dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Supernatural niezly, usmialem sie przy tym odcinku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Wiecie coś może o tym całym Scarlet co ma mieć premiere 30.IV ?I znowu spece od marketingu sie popisali, fajny ten nowy serial... a raczej telewizor LCD LG Scarlet :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Ja jestem ostatnio pod ogromnym wrazeniem serialu "Glina". Poprostu genialny. Bardzo lubilem "Pitbulla", ale ta nowa seria to jakies nieporozumienie. Dla jednych to zaleta, dla innych nie, ja jestem wsrod "innych" i zygac mi sie juz chce jak ogladam kolejny odcinek z jakas sprawa, ktora znam doskonale z wiadomosci i gazet. Czuje sie jak bym "Fakty" ogladal, ale nie genialny (pierwsza seria) serial. Jesli cala ta seria ma leciec na wydarzeniach z gazet, to ja odpadam i nastepny odcinek juz sobie daruje. Poza tym, to wie ktos moze kiedys bedzie na Polsacie nowa seria "Gotowych na wszystko" ? :P Albo kiedy TVP planuje nadac nowa seria "Lost" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 IMHO Glina miecie wszystkie inne polskie seriale . Radziwiłowicz jest niesamowicie dobrany do swojej roli :razz: . Chociaż pierwsza seria była dużo lepsza to nowa też daleko nie odstaje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Glina ftw Ostatnie dwa odcinki Pitbulla bardzo dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 lost 4x10 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - tututu historia pomału zapętla koło przybliżając się do FF z 4x1, gdy Jack przegina z tabletami, brodę ma jak Bin Laden i chce wracać na wyspę... odcinek "spokojniejszy" 7/10 4ty sezon zbliża się ku końcowi http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,...uzszy!.html 8 maj - odcinek 11 15 maj - pierwszy odcinek finałowy - 12 29maj- dwugodzinny 13 promo 4x11 http://pl.youtube.com/watch?v=3kEZqkuXiig http://pl.youtube.com/watch?v=Sx6wagDJckM&...feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Wczorajszy odcinek Gliny, najlepszym odcinkiem w serii ! :razz: Losta też przyjemnie się oglądało. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "lost" Tylko co na wyspie robił ojciec Claire ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "@eragonek" ojciec claire to takze ojciec jacka ;] w czasie lotu 815 byl w trumnie. jack wiozl go pochowac, a potem na wyspie ktos go skroil z trumny :D pierwsza seria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Wszystko pieknie, ale jak tu ogladac od srodka (albo wrecz od konca) Sg1.. w pierszej serii jest MacGyver zwiedzajacy wioski w lesie, i scenografia jak z Xeny/Herkulesa lecacej na polsacie :] Ciezko sie przebic przez te pierwsze sezony, a zrezygnowanie z nich zaowocuje potem nie rozumieniem roznych nawiazan. Od ktorej serii SG1 robi sie naprawde fajny? :) ogladelm SG od samego poczatku i od samego poczatku mnie wciagnol :) od okolo 7 sezonu zaczynaja sie naprawde niezle efekty jednakze serial koniecznie trzeba obejrzec od SAMEGO poczatku aby w pelni rozumiec to co sie dzieje dalej. Recze ze jezeli ktos sie przekona to na pewno nie pozaluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "dzej" Oj, zupełnie zapomniałem o tym :D i akurat był w takiej pozycji, że nie poznałem dziada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 BSG 4x05 Nie licząc buntu u Starbuck, to odcinek znowu nudny jak flaki z olejem. Generalnie nie wyniknęło z niego nic, no moze tylko zostało potwierdzone, to co było w odcinku poprzednim. Galactica pikuje w dół, jak czegoś nie zrobią to walną o glebe z oglądalnością i poziomem serialu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Już jutro nowy House. Jak ktoś nie widział to tutaj jest promos :D - http://pl.youtube.com/watch?v=j8xmY8WuJhg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Już jutro nowy House. Jak ktoś nie widział to tutaj jest promos :D - http://pl.youtube.com/watch?v=j8xmY8WuJhg Już House 4x13 syci, a co dopiero następny, ahh już się nie mogę doczekać! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Nowy House świetny :razz: Może ździebełko gorszy od ostatniego, ale i tak można się zdrowo uśmiać :) . I w końcu dużo Cameron (może będzie jakiś trójkącik z 13 ) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "spojler" -We should... -We ? :rolleyes: Wzrok Housa bezcenny ;) . -Seriously. I'll fire Thirteen. Or Kutner, if you think Thirteen is hot. :lol2: Szkoda tylko, że Amber coraz bardziej zaczyna zależeć na Wilsonie bo nie lubię baby ;) . Edytowane 6 Maja 2008 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Nowy House świetny :razz: Może ździebełko gorszy od ostatniego, ale i tak można się zdrowo uśmiać :) . I w końcu dużo Cameron (może będzie jakiś trójkącik z 13 ) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "spojler" -We should... -We ? :rolleyes: Wzrok Housa bezcenny ;) . -Seriously. I'll fire Thirteen. Or Kutner, if you think Thirteen is hot. :lol2: Szkoda tylko, że Amber coraz bardziej zaczyna zależeć na Wilsonie bo nie lubię baby ;) . No to jedziemy :D. Widziałem w trailerze, że Hałs będzie ratował aktora-lekarza :D. Może być fun [; /Ma ktoś napisy? Edytowane 6 Maja 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Wiadomo kiedy będzie nowy Prison Break? Jak mi się wydaje to będzie juz nowy sezon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Chyba nie ma jeszcze daty premiery IV sezonu. W mojej opinii nie powinni juz tego ciagnac,bo to powoli nie ma sensu ;/ Straasznie naciagany jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 4 sezon PB podobno na jesień w Ameryce ma być ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Ach ten House... chyba najlepszy serial jaki do tej pory oglądałem (a widziałem ich sporo). Mnie też się Amber nie podoba - zarówno aktorka jak i postać. Drażni mnie jak ją widzę. W ogóle wydaje mi się, że odsunięcie Chase'a, Cameron i Foremana nie było zmianą na lepsze. Nowi są jacyś drętwi, a poza tym zbyt żałośni (poza Thirteen). Niby zmiany zawsze są w końcu potrzebne... ale jakoś mam wątpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...