raven_88 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Fakt, też odniosłem wrażenie, że wszystko strasznie szybko się dzieje... ale ogólnie imho lepiej niż początek S3.. Dzisiaj 23:30 pierwszy odcinek Dextera na TVN - można sobie przypomnieć z reklamami dziękuję bardzo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Niech tak zostanie jesli chodzi o PB, przynajmniej cos sie dzieje i fajnie sie to oglada. Moze byc moim zdaniem. Czekam na kolejne odcinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) PB milusi » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "ale" z Sara to przegiecie paly, bo przeciez mieli jeszcze LJ-a a on starczy zeby Micheal pomogl Firmie Edytowane 3 Września 2008 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - PB Ja się tam od razu spodziewałem takiego obrotu wydarzeń (choć pierwotnie Sara miała nie wrócić, tylko się ponoć przez jej śmierć oglądalność zmniejszyła :blink: jak dla mnie mogła nie wracać, nie lubię jej...Michael już ma fajną żonę w serialu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Czy ktos wie jaki jest tytul piosenki ktora leci w ostatnich sekundach 7-mego odcinka flashpoint? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Na jednej stronie pojawil sie 1 odcinek 3 serii Dextera. Wersja przedpremierowa, bo dopiero 28.09 ma byc premiera. Obecnie jest tylko 1 udostepniajacy i ponad 600 chetnych wiec chwile to potrwa jeszcze, ale jestem w 80% pewny ze to nie fejk (byly juz tam kilka razy przedpremierowe odcinki, w dobrej jakosci itd). Juz sie doczekac nie moge ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Własnie wczoraj szukałem tez sie na to natknalem. Jak bedziesz cos wiedzial daj znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) I rozeszlo sie, juz ponad 700 ludzi sciagnelo nowego Dextera. Niebawem pewnie pojawi sie na innych stronkach. Wersja dosc dobra i jakosciowo i dzwiekowo, jest to faktycznie 1 odcinek 3 serii ^_^ Zaraz odpalam, bo niewiadomo kiedy napisy beda.. Screeny: http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080...3_13_42_19_.jpg http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080...1_13_42_08_.jpg http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080...6_13_41_15_.jpg Edit: Juz wszedzie ogolnie dostepny nowy odcinek. Ja niestety jeszcze go nie ogladalem bo mi cos wypadlo. Edytowane 5 Września 2008 przez agr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 sciagnalem i jest to faktycznie 1 odcinek 3 serii, ale szkoda ogladac z mysla ze nastepny odcinek za miesiac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Czy to nie jest powtórka z rozrywki ? Coś mi świta że w przypadku S2 było podobnie, że 1 odcinek wyciekł miesiąc przed :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Czy to nie jest powtórka z rozrywki ? Coś mi świta że w przypadku S2 było podobnie, że 1 odcinek wyciekł miesiąc przed icon_razz.gif tak jest :] kurcze a ja się z braku czasu w połowie 2 sezonu zatrzymałem, trzeba będzie nockę poświęcić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Zaczął się już też (niedoceniany, mam wrażenie) Bones, są już 2 pierwsze odcinki. Trzyma poziom, niczym nowym nie zaskakuje (i całe szczęście). Na rozpoczęcie sezonu Booth i Bones gościnnie w Anglii. :) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" Sir Seeley Booth, knight of the round. :) Edytowane 5 Września 2008 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Mamy juz 2 przedpremierowe odcinki 2 serii Californication. W 100% nie fake. Oby tak dalej ^_^ Zeby tak jeszcze przedpremierowo byl Hałs, Supernatural i Herosi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zeby tak jeszcze przedpremierowo byl Hałs, Supernatural i Herosi.Najlepiej całe sezony :lol2: Dzisiaj wieczorem obejrzę Dextera, powinno być ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - Dexter 3x01 Oczywiście na początek przypomnienie poprzedniego sezonu przez kilka minut. Sam odcinek mógłby być lepszy, za dużo Dextera Tatusia a za mało Potwora, w dodatku jeszcze jakoś wypadł z rytmu. Ciekawe czy dziecko odziedziczy po Dexterze "nietypowe" zachowania :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Jak komus jeszcze spodobal sie kawalek z ostatniej minuty 7 mego odcinka Flashpointa o ktory pytalem wyzej to jego tyul to Hey Rosetta - We Made A Pact :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 dexter jak dexter, ale są już dwa odcinki nowego Californication ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 dexter jak dexter, ale są już dwa odcinki nowego Californication ;)własnie tez to zauwazylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Witam, Czy ktoś wie jak na IMDb wyświetlić toplistę serialów? Coś jak TOP#250 filmów? Ewentualnie jak wyszukać wszystkie, które mają np. powyżej 100 głosów i średnią ocen >9.0? Póki co wynalazłem Dextera i Supernatural. Bardzo wysoko ocenione - zobaczymy. Edytowane 7 Września 2008 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Ja nie rozumiem podniecenia supernaturalem.. czy serial sie rozkreca z czasem? Bo ja ogladnalem bodajze 6 pierwszych odcinkow po czym myslalem ze spuszcze ten serial w ubikacji bo mnie usypial po prostu. Po ogladnieciu 2 odcinkow zawsze wiedzialem jak sie skonczy nastepny... chrrrrrrap Edytowane 7 Września 2008 przez umcacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 mój ranking: 1. Dexter / Friends 2. Prison Break (sezon 1.) 3. Rzym / Kompania Braci 4. Californication 5. House Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 umcacz - większość 1szego sezonu o ile pamiętam to raczej kasowanie w każdym odcinku kolejnego dziwoląga bez jakiegoś głównego motywu przewodniego...serial się rozkręca, ale i trzeba go polubić, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje ;) I dla mnie akurat ten serial jest świetny, taki trochę właśnie 'rozładowywacz' bo zazwyczaj w każdym odcinku coś nowego, no i poczucie humoru mi się tu po prostu podoba :] napisów do Californication dalej nie ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) napisów do Californication dalej nie ma ?W korekcie - powinny niedlugo byc. EDIT: No i juz sa :) Edytowane 7 Września 2008 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Californication S2E01 - Hank w formie ;], jak widać Vicodin stał się popularny wśród bohaterów seriali ;) Mina kolesia na wózku :lol: ;) miło by było ujrzeć jeszcze dziś napisy do 02.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Czesc mam ochote obejrzec kilka odcinkow z archiwum X. Który sezon jest najlepszy ? Edytowane 7 Września 2008 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 mój ranking: 1. Dexter / Friends 2. Prison Break (sezon 1.) 3. Rzym / Kompania Braci 4. Californication 5. House OK - mi właśnie chodzi o coś jak Prison Break. Piszcie co chcecie - ale ten serial jest nieprzewidywalny. Nigdy nie wiadomo co będzie w drugim odcinku. Czwarty sezon idzie w kierunku niszowego badziewia, ale cóż - oby kolejne odcinki były lepsze. Co sądzicie o "Zagubionych"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Ja nie rozumiem podniecenia supernaturalem.. czy serial sie rozkreca z czasem? Bo ja ogladnalem bodajze 6 pierwszych odcinkow po czym myslalem ze spuszcze ten serial w ubikacji bo mnie usypial po prostu. Po ogladnieciu 2 odcinkow zawsze wiedzialem jak sie skonczy nastepny... chrrrrrrapZ Supernaturalem jest tak, że sezon 1 jest max schematyczny, pod koniec się rozkręca, żeby w drugim sezonie znowu stać się schematycznym. A sezon 3 to takie odejście od schematyczności jako takiej i wreszcie się coś dzieje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Witam, Czy ktoś wie jak na IMDb wyświetlić toplistę serialów? Coś jak TOP#250 filmów? Ewentualnie jak wyszukać wszystkie, które mają np. powyżej 100 głosów i średnią ocen >9.0? Póki co wynalazłem Dextera i Supernatural. Bardzo wysoko ocenione - zobaczymy. Na filmweb.pl masz top100 seriali - http://seriale.filmweb.pl/serials/top Szczegolnie polecam: Hałsa, Herosow, Pb, Lostow, Dextera, Supernatural te sa ogolnie najpopularniejsze i najbardziej lubiane wiec najwieksza szansa, ze ci sie spodobaja. Ja nie rozumiem podniecenia supernaturalem.. czy serial sie rozkreca z czasem? Bo ja ogladnalem bodajze 6 pierwszych odcinkow po czym myslalem ze spuszcze ten serial w ubikacji bo mnie usypial po prostu. Po ogladnieciu 2 odcinkow zawsze wiedzialem jak sie skonczy nastepny... chrrrrrrap Supernatual sie rozkreca, do tego dochodzi niezly humor (szczegolnie Dean'a) i pare niezlych kobitek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) Nowy Californication w starym dobrym stylu! :D Swietny odcinek, jak zwykle duzo smiesznych sytuacji ktore powoduja wybuch smiechu :D Najlepsza byla mina i tekst Hanka "chyba mamy nowego papieza" :lol2: ...biorac pod uwage okolicznosci (no i dymek). Edytowane 8 Września 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Samurai Girl - 6 odcinkowy mini serial już wyemitowany w całości. Trochę mistyki i przesadyzmu, ale ogólnie fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...