lukk_ Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Co do PB 4x04 to prawda. Ja bym osobiści Sarę odstrzelił na miejscu. Jej głupota nie zna granic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Właśnie obejrzałem Dextera :) ostatnie 10sek najlepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Co do PB 4x04 to prawda. Ja bym osobiści Sarę odstrzelił na miejscu. Jej głupota nie zna granic :mur: Ojtam, ja ją lubiłem :P A co do seriali ostatnio Detektywa Monka oglądam namiętnie od pierwszej serii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 PB 4x04 dobre, nie powiem :) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Wątek Michael'a" IMO jest na coś chory bo te krwotoki nie są przypadkowe ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Wiecie może kiedy LOST next sezon się rozpoczyna ? :)Jeśli mnie pamięć nie myli to od stycznia 2009 PB - imho 04x03 był lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) PB 4x4 - dobry odcinek, » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - ... jeśli chodzi o te krwawienie z nosa u Scofielda to podobno okaże się że ma to od dziecka Edytowane 16 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 PB 4x4 - dobry odcinek, » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - ... jeśli chodzi o te krwawienie z nosa u Scofielda to podobno okaże się że ma to od dziecka » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" To czemu go to tak martwi? True Blood jest całkiem niezły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 nie wiem o co dokładnie chodzi, może jakiś nawrót choroby, te info to wyczytałem ze spoilerów na stronach pb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 nie wiem o co dokładnie chodzi, może jakiś nawrót choroby, te info to wyczytałem ze spoilerów na stronach pb w piątym sezonie będą szukać szczepionki..:lol: tak swoją drogą...nabyłem właśnie całość Allo Allo, szykuje się 40-godzinny seans xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 w piątym sezonie będą szukać szczepionki..:lol:A raczej 12 tajnych składników przechowywanych przez wybitnych, pilnie strzeżonych naukowców pracujących dla Firmy. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Sara co ona tam robi?? Niech ja czarny terminator wreszcie złapie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 A w poniedziałek (22.09) dwa premierowe odcinki trzeciego sezonu Heroes ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 O i bardzo dobrze, stęskniłem się za wszystkomającym Peterem i spółką ;] ale to za tydzień a dziś... Fringe 1x02 i przede wszystkim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Czysto informacyjnie - pojawiły się suby do nowego SGA jak i premierowy House do zamówienia u cioci z ameryki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Ten fringe to dobry jest? Bo się przymierzam, ale teraz mam taki natłok zajęć, że wolę nie marnować czasu na jakieś betony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Ten fringe to dobry jest? Bo się przymierzam, ale teraz mam taki natłok zajęć, że wolę nie marnować czasu na jakieś betony ;] Ciężko stwierdzić jednoznacznie po samym pilotowym odcinku ;) zobaczymy jutro po 2 epizodzie. Generalnie zapowiada się ciekawie a czas pokaże co z tego wyjdzie. edit Mała poprawka - ep 2 już dostępny ;) Edytowane 17 Września 2008 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 kiedy bedzie californication? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 kiedy bedzie californication? 28 bodajże startuje.. hatak coś ostatnio z dużym opóźnieniem te napisy wypuszcza <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 28 bodajże startuje.. hatak coś ostatnio z dużym opóźnieniem te napisy wypuszcza <_< niestety takie czasy nastały, coraz więcej seriali a ludzi tłumaczacych tak szybko nie przybywa :( a jeszcze nie tak dawno pamiętam jak suby pojawiały się na drugi dzień <_< Terminator 02x02 - hmm bez jakiś większych rewelacji ale dno dna to tez nie było. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "." Cameron coś się dziwnie zachowuje, nie odpowiada jak się do niej mówi ? jakaś większa afera z tego będzie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 niestety takie czasy nastały, coraz więcej seriali a ludzi tłumaczacych tak szybko nie przybywa :( a jeszcze nie tak dawno pamiętam jak suby pojawiały się na drugi dzień <_<No niestety, ja już do tego przywykłem - w końcu robią coś za darmo, ciężko wymagać nie wiadomo czego.... Co do tygodniowych premier to wg. mnie słabo. Po Housie spodziewałem się zdecydowanie więcej. Odcinek był całkiem dobry, ale zdecydowanie za słaby jak na początek nowego sezonu. Jedynie końcówka trzymała "ten" właściwy poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 supernatural 4x01 sie pojawil dajcie znac jak sie napisy pojawia a mi sie cos z housem stalo i wyskakuje blad --> nie da sie ogladac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 (edytowane) Fringe 1x02 - imho bardzo powoli się rozkręca ten serial, brakuje mu takiego ostatniego szlifu..główna bohaterka mnie jakoś tak do końca nie przekonuje, doktorek z synem już bardziej..ogólnie mam nadzieję, że z odcinka na odcinek będzie coraz lepiej (zwłaszcza po tym zakończeniu mówiącym o Peterze..) House 5x01 - osobiście się akurat spodziewałem takiego obrotu spraw, tj tego, że serial spoważnieje. Pierwszy raz od bardzo dawna przypadek zszedł naprawdę na drugi plan..mniej śmiesznie, bardziej poważnie - po 4 sezonach, w których proporcje były odwrotne można się czuć trochę dziwnie, ale myślę, że wszystko wróci do normy.. Edytowane 19 Września 2008 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Nie był tak świetny jak niektóre odcinki bywały, ale nie był też zły - bo takich jak narazie w House MD nie było. :) Dlaczego nie ma Dextera w 720p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 (edytowane) Fringe: pilot raczej taki sobie, koncowka chyba najlepsza, tzn niezla zapowiedz materialu na przyszle odcinki. Drugi epizod takze nic szczegolnego. Ta agentka FBI tez mnie nie przekonuje. Za to profesorek i syn daja rade. Mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej - zwlaszcza, ze przyszle zjawiska moga byc dosyc ciekawe. @borsuczy_król: nie bylo jeszcze premiery w telepudle. Edytowane 19 Września 2008 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Supernatural 4x01 : oceniam odcinek na jakies 250/10. Pelno dowcipow w znanym stylu i jeszcze wiecej pokreconej fabuly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 oo supernatural :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 cieszy mnie niezmiernie opinia tukamona ;] co do Hałza jeszcze - to było Devil May Cry ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Nowy Supernatural niszczy! Swietnie sie zapowiada ten sezon (i oczekuje kilku zwrotow akcji). Nowy Hałs dobry, swietna koncowka. Mniej leczenia, wiecej gl. bohaterow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Po obejrzeniu Supernaturala...kapitalny początek :], sezon zapowiada się kozacko :) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 123 Ponoć gdzieś w okolicach 7 odcinka pojawi się jeszcze skądinąd znany nam Robert Wisdom jako drugi anioł - Uriel...ogólnie - gdzie Pan Bóg nie może tam Dean'a pośle ? :P ps. taka Ruby mi się podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Supernatural :D Nawet tytuł odcinka mocny (Lazarus Rising). Z pojawienia się Castiel'a i newsa od raven_88 można wnioskować, że serial wchodzi na nowy tor. Chłopaki zaczynali od upiorków, potem demony, a teraz już chyba pierwsza liga. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...