Jin* Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 pb nie ogladam od drugiego sezonu wiec prosilbym o szybki spojler. sara wrocila z zaswiatow? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 pb nie ogladam od drugiego sezonu wiec prosilbym o szybki spojler. sara wrocila z zaswiatow? :o » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "nie klikać" tak -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Co do PB - ciekawe, jest dynamiczna akcja, ale nie czuć "mięty" pomiędzy Scolfildem młodszym, a Sarą - i to jakoś zabija ten serial. Dżizas....jaki młodszy Scofield? jest tylko jeden...Michael, jego brat Lincoln to Burrows... Tak,sara żyje. A tak na marginesie,to Michael ma guza mózgu...Także robi się ciekawie. A o tym "Californication" pierwsze słyszę, za parę dni mają puszczać w TVN... Edytowane 13 Listopada 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Nie no zajebiscie, spoilery jeden za drugim. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 QWA Sopel, wez no spoileruj takie teksty a nie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Californication jak najbardziej polecam serial miło się ogląda, dość krótkie odcinki ~25min w mojej top3 [house cali dex] btw Hasł 5-07 bez szału ale na poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Dżizas....jaki młodszy Scofield? jest tylko jeden...Michael, jego brat Lincoln to Burrows... Tak,sara żyje. A tak na marginesie,to Michael ma guza mózgu...Także robi się ciekawie. A o tym "Californication" pierwsze słyszę, za parę dni mają puszczać w TVN... Ja na szczescie ogladalem juz, ale czy nie pomyslales ze ktos mogl nie ogladac i sypac tak spojlerami nie wypada raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Dexter S03e07 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " No jeżeli serial pójdzie takim samym torem jak dotychczas to całkowicie zmienię o nim zdanie. W skrócie... nic się nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 No co ty, s03e07 to imo dotychczas najlepszy odcinek tego sezonu. Motyw z camillą jest mocny, pojawił się przełom w śledztwie, motyw z prawniczką też jest ciekawy, dla rozluźnienia FATista i jego niunia ;] O ile na początku tego sezonu zwątpiłem, tak od 5 odcinka robi się coraz lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Dexter...srednio, wiecej akcji poprosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) PB 4x11, jakbym oglądał odcinek z serii pierwszej, dużo napięcia i ogólnie ciekawy ^^ » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - Scylla ta Scylla to chyba jakiś super komputer, na fotkach promo 4x12 dokładniej to widać Edytowane 18 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Numb3rs S05E06 Fajny odcinek, ostatnia scena z Amitą była świetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 sa gdzies moze napisy do dextera 3x8 ? bo napi-project oraz napisy.info milcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 http://napisy24.pl/translation.php dzis jeszcze beda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) PB 4x11, jakbym oglądał odcinek z serii pierwszej, dużo napięcia i ogólnie ciekawy ^^ » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - Scylla ta Scylla to chyba jakiś super komputer, na fotkach promo 4x12 dokładniej to widać Dokładnie. Jeśli chodzi o napięcie to można go porównać do odcinków sezonu pierwszego :mrgreen: Zdecydowanie najlepszy epek sezonu 4'tego :) @maruh Spoiler to naprawdę dobra opcja :mur: Edytowane 19 Listopada 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) PB 04 odcinek 11 jeden z lepszych w serii 4, tylko rozwaliło mnie to jak po scylle wysłali michaela który w każdej chwili przecież mógł dostać ataku i było by po akcji, ale to taka drobnostka :rolleyes: Edytowane 18 Listopada 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Dexter S03E08 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " Na ten odcinek czekałem od dawna. Zaczyna być ciekawie... Interesujące jest zakończenie odcinka. No bo chyba Prado nie wybrał się na kawę do Pani prawnik ani po poradę prawną. I no biedak Anton, coś mi się wydaje, że w następnym odcinku będzie uboższy o trochę skóry z swojego ciała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Kalifornikejszon 2x08 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "." dziwnie się sprawy toczą ostatnio :unsure: Dexter 8 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "." omg 3 trupy w jednym odcinku ? zapowiada się ciekawie Edytowane 19 Listopada 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 House S05E08 Emancipation Trochę starego, dobrego House'a ze sprawą na pierwszym planie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Bardzo mi się spodobał Pb04x11 ;) A trailer pokazał, że 12 będzie jeszcze ciekawszy.. ;) http://pl.youtube.com/watch?v=am_bJcFkrvA jakby ktoś nie widział i był ciekawy ;) Edytowane 19 Listopada 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja jestem ciekawy,ale wole dowiedzieć się w przyszły Wtorek :wink: Mam nadzieję że nie przesuną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Teraz jeszcze 5 odcinków co tydzień, bez przerw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Supernatural 4x10 - swietny odcinek :o ten serial jest zajebisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 PB 11 :/ W tym odcinku umiescili tyle nonsensu i kompletnej bzdury ze az zal sciska. Zawsze denerwuje mnie w filmach/serialach takie zignorowanie praw fizyki albo upraszczanie pewnych "zawilych" spraw, ale w pb przeszli samych siebie :) (chodzi mi o rzeczy w stylu, ze na filmach akcji zawsze komputer wydaje z siebie najrozniejsze piszczace dzwieki czy to jest minimalizacja okna, czy progres paska postepu, albo drzwi z zamkiem kodowym maja wyswietlacz z animacja 3d po wpisaniu prawidlowego kodu.. ). W pb juz kiedys w pierwszym sezonie pojechali z odwiertami w scianie (odleglosci od siebie na wzor tatuaza michaela..), po czym rozpadl sie betonowy mur. Ale elektromagnes zrobiony z preta i 2 akumulatorow kruszy zbrojony beton?.. 8db odkurzacz zawiniety w koc? wyciecie chyba z 2cm grubosci pancernego szkla jakims recznym diamencikiem? oszukanie supernowoczesnych czujnikow temperatury reagujacych na lekkie zwiekszenie temp otoczena kadzac z butli cieklym azotem? :D No i po tym wszystkim nabranie sie na alarm ze jak sie dotknie skarbu to sie wlacza? :D rownie dobrze michael mogl sie potknac o sznurek z przywiazanymi puszkami po konserwach. Dawno nie widzielm glupszej serii cudownych pomyslow (moze po tym jak w transformersach rozszyfrowali tajemniczy sygnal z innej galaktyki robiac zooma na waveform z ktorego ulozyly sie napisy..) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 A mnie śmieszy twoje szukanie realizmu w takich serialach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Dobra troszkę przesadzili. Ale nie tak jak w KnightRider (2008). Tam to aż "cieknie" tą "nowoczesnością". Ale...i tak oglądam :rolleyes: Edytowane 22 Listopada 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 A mnie śmieszy twoje szukanie realizmu w takich serialach :lol: Gdybym szukal to moznaby spokojnie doczepic sie do kazdych 5min kazdego odcinka. Proprostu uderzyla mnie ta cala seria wydarzen nastepujacych po sobie. Do tego nic nie mowili wiec byl czas dokladnie sie skupic nad tym co robia :wink: A no i scylla wyglada jak jakis nowy dysk sieciowy seagate :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 PB 11 :/ W tym odcinku umiescili tyle nonsensu i kompletnej bzdury ze az zal sciska. Zawsze denerwuje mnie w filmach/serialach takie zignorowanie praw fizyki albo upraszczanie pewnych "zawilych" spraw, ale w pb przeszli samych siebie :) (chodzi mi o rzeczy w stylu, ze na filmach akcji zawsze komputer wydaje z siebie najrozniejsze piszczace dzwieki czy to jest minimalizacja okna, czy progres paska postepu, albo drzwi z zamkiem kodowym maja wyswietlacz z animacja 3d po wpisaniu prawidlowego kodu.. ). W pb juz kiedys w pierwszym sezonie pojechali z odwiertami w scianie (odleglosci od siebie na wzor tatuaza michaela..), po czym rozpadl sie betonowy mur. Ale elektromagnes zrobiony z preta i 2 akumulatorow kruszy zbrojony beton?.. 8db odkurzacz zawiniety w koc? wyciecie chyba z 2cm grubosci pancernego szkla jakims recznym diamencikiem? oszukanie supernowoczesnych czujnikow temperatury reagujacych na lekkie zwiekszenie temp otoczena kadzac z butli cieklym azotem? :D No i po tym wszystkim nabranie sie na alarm ze jak sie dotknie skarbu to sie wlacza? :D rownie dobrze michael mogl sie potknac o sznurek z przywiazanymi puszkami po konserwach. Dawno nie widzielm glupszej serii cudownych pomyslow (moze po tym jak w transformersach rozszyfrowali tajemniczy sygnal z innej galaktyki robiac zooma na waveform z ktorego ulozyly sie napisy..) :D Myslalem ze tylko mnie to razi w tym serialu... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Chyba nie oglądaliście KnightRidera :lol2: PB przy tym to nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Tylko Knajtrajder nie ma iluśtam milionów widzów, którzy co tydzień krzyczą jaki to zajebisty odcinek właśnie obejrzeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...