Arni Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Mimo że Knajta odpuściłem bo wtrącę się do dyskusji na temat działania elektroniki w serialach... w knajcie to jest wszystko możliwe bo to bajka ale żeby w pb to raczej normalne nie jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Chyba nie oglądaliście KnightRidera :lol2: PB przy tym to nic.Taa. Tylko, że pierwsze skrzypce w tym serialu gra sztuczna inteligencja, więc to aż tak nie razi po oczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 PB 4x12, dobry odcinek podobnie jak poprzedni choć nic spektakularnego się nie działo... ale więcej nie ma co pisać bo... ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 PB 4x12, dobry odcinek podobnie jak poprzedni choć nic spektakularnego się nie działo... ale więcej nie ma co pisać bo... ^^ » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "PB 4x12" fajny odcinek ale szkoda tej laseczki co judasz-self ja odstrzelil :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Pb 4x12" Myślałem że to będzie już koniec i wszyscy będą zadowoleni. Serial się skończy i nie będą już przedłużali tego tasiemca. Ale oczywiście stało się inaczej. Odpowiedź generała na pytanie "Jakie są pańskie rozkazy?" Bezcenna :D Edytowane 25 Listopada 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 24 7x00 Dosyć ciekawe wprowadzenie do 1 odcinka, który mogliśmy zobaczyć już rok temu w trailerze ;) Trochę mało akcji (jak na 24 :P), ale ogólnie jest ok :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Pb 4x12" Myślałem że to będzie już koniec i wszyscy będą zadowoleni. Serial się skończy i nie będą już przedłużali tego tasiemca. Ale oczywiście stało się inaczej. Odpowiedź generała na pytanie "Jakie są pańskie rozkazy?" Bezcenna :D Ale mimo wszystko PB ma się skończyć w tym sezonie.. Edytowane 25 Listopada 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "PB 4x12" A myślałem, że to się skończy... Że wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.... Self ty ***** ! Taką ładną laseczkę zastrzelić.... Gdzie jest Gretchen :D ? Ciekawe dla kogo Self pracuje. I jeszcze coś - w tej serii będą 22 odcinki... Edytowane 25 Listopada 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "PB 4x12" Imho Self leci na kasę ;) Dlatego tak wypytywał o innych klientów i się przejął jak laska zabiła Chinola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Jeszcze nie oglądłem bo nie ma napisów do rmvb... I teraz muszę ciągnąć 350mb '/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "PB 4x12" A myślałem, że to się skończy... Że wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.... Self ty ***** ! Taką ładną laseczkę zastrzelić.... Gdzie jest Gretchen :D ? Ciekawe dla kogo Self pracuje. I jeszcze coś - w tej serii będą 22 odcinki... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "pb" A to, że Self zrobi to co zrobił, było niemalże oczywiste ;] Teraz pewnie Gretchen go znajdzie i odzyska Scylle, a następnie Majkel z drużyną odnajdą Gretchen i będzie koniec serialu :lol: Jeszcze nie oglądłem bo nie ma napisów do rmvb... I teraz muszę ciągnąć 350mb '/ Sobie dopasuj... Edytowane 25 Listopada 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Czym dopasować? BestPlajerem nie wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "pb" A to, że Self zrobi to co zrobił, było niemalże oczywiste ;] Teraz pewnie Gretchen go znajdzie i odzyska Scylle, a następnie Majkel z drużyną odnajdą Gretchen i będzie koniec serialu :lol: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "pb" I jeszcze pozostaje pytanie czy Majkel przeżyje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 californication.209 Najlepszy odcinek sezonu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 The Shield 7x12 przedostatni odcinek serialu. KAPITALNY! Wszystkie Prison Brejki, Herosy i inne seriale niech patrza i sie ucza jak mozna po tylu odcinkach wciaz trzymac poziom. Szkoda, ze to tak slabo znany serial. Ja wszystkim polecam. Pb 4x12 przyznam, ze zaskoczyli mnie. Oczekiwalem innego zdrajcy.. Heroes 3x10 ostatnio strasznie duzo mieszali, w sumie teraz ciekawa sytuacja z tymi mocami. Sons of Anarchy zaczalem ogladac i po 'takim sobie' poczatku wciagnalem sie. Obejrzalem juz 10odc i calkiem fajny serial. Polecam kto nie widzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) House S05E09 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - 123 Dużo fajnych tektów House'a. Po decyzjach widać wahania Cuddy /i ten tekst lidera SWAT o chłopaku.../. House'owski żart - genialny. Trzynastka - cudowna, wspaniala w tym odcinku. Epizod zupełnie inny od reszty - fajny, ale nie chciałbym więcej takich powtórek. Ot pomysł jednorazowego użytku. Jeszcze co do posta Sopla #4692 Dopasowywanie napisów jest znakomite przez SubEdita. Edytowane 26 Listopada 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Pytanie za 100 punktów - co to za kawałek który leci przez pierwsze 30s nowego house? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Oglądał ktoś nowego Dextera? :) IMO, jeden z lepszych odcinków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Californication 2x09 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " Mam nadzieje, że drugi sezon będzie miał happy end. W porównaniu z pierwszym sezonem to drugi jest trochu bardziej zakręcony i dziwne rzeczy się dzieją. Heroes 3x10 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " Iście ciekawie z tymi mocami i ogólne zawikłanie wychodzi na plus. Dexter 3x09 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " Cud, miód i orzeszki... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 deX 09 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "f" wreszcie skończył się motyw z nie wiadomo czym a zacznie się wątek z Miguel na dobre... daje mu 2 odcinki na przeżycie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Dexter 3x09" Bardzo fajny odcinek. Niestety serial robią wg schematu - Dexter poznaje kogoś, przed kim może pokazać swoje prawdziwe ja, bla bla bla, potem okazuje się że to był zły pomysł i zabija jedynego przyjaciela - brata, Lile a teraz zabije Miguela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Cześć , uprzejmie proszę o info jak sie robi spoilery bo zapomniałem . Tak swoją drogą PB po prostu miażdzy wszystko , rewelacja , a dex też super, ale brak tu jakiejś spójności w każdym sezonie inny wątek główny i co dex zrobi z nim to co ma zrobić i główny wątek 3 sezonu się kończy, jak by nie było to w PB od 1 sezonu cały czas chodzi o firmę i jest jakaś spójność scenariusza. Edytowane 27 Listopada 2008 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Hałs » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "09" OMG!!! :D :D :D :D cały odcinek genialny ... na początku myślałem że hałs recepte sobie wypisuje ale.... spojrzenie na końcu priceless :lol: feluś wpisz spoiler="assds"] tersc i zamknij [/spojelerem] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Zdecydowanie nowy house najlepszy w tym sezonie jak narazie. Swietny odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Pytanie za 100 punktów - co to za kawałek który leci przez pierwsze 30s nowego house? :rolleyes: Yppah - It's Not The Same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 OStatnie dwa odicnki terminatora - kurde wiecej akcji! zaczyna to byc nudne Heroes - fajny odcinek z zacmieniem Prison - popłakałem sie ze smiechu :D jak oni siedzieli tacy biedni smutni Dlaczego nikt nie oglada How I meet Your Mother ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dlaczego nikt nie oglada How I meet Your Mother ??? Hej jak kto nikt :wink: Barney rzadzi a sezon the best :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Sorki, że tak wlatuje i od razu zapytuję. Kiedy nowy sezon Lostów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Kiedy nowy sezon Lostów ? 21 stycznia wyszedłem w końcu na prostą z Californication, Hank się nie zmienia :] :) poziom nadal ten sam :] czas nadrobić House'a jak i Heroes.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Z tego co wiem to 1 stycznia :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...