Jin* Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 How to make it in america Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) How to make it in america Kurcze zupelnie zapomnialem o tym serialu - kiedys obejzalem pare odcinkow, w miare spoko - musze nadrobic zaleglosci :) (hmm na ktorym odc to ja skonczylem ? :D) EDIT... LOL i jak sie okazuje, jednak obejzalem calosc... a mialem nadzieje ze cos w miedzyczasie wyszlo :] Jakies inne propozycje ? Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Skończyłem BSG i teraz jest mi przykro, że to już koniec. Cieszę się, że nie dałem się zwieść pozorom bo serial jest znakomity. Oceny między 8 a 9 w pełni zasłużone. Dla mnie mocna 9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A widzisz! :lol: Wiedziałem że Ci sie wręcz musi spodobać B-) Niestety sam tak mam do tej pory, szkoda że nie ma dalszej historii. Ja jak na razie obejrzałem 3 odc Firefly i takie mam mieszane uczucia. Ten "cowboy style" jakoś dziwnie do tego sci fi pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Skończyłem BSG i teraz jest mi przykro, że to już koniec. Standard w prawie każdym serialu. Na początku podejście z dystansem i zastanawianie się, czy będzie się chciało oglądać tyle odcinków, a potem mija w chwilę i żałoba, że już koniec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 W przypadku niektórych seriali tak to po prostu jest, że człowieka chwyta za serce jak się kończą. Dawno czegoś takiego nie miałem. rafa 'Cowboy style' jest wyraźny na początku, później trochę się zaciera na rzecz pociągnięcia fabuły. borsuczy_król Jeszcze nie, muszę się zabrać za takowe. Razor'a pewnie zaliczę jutro, The Plan raczej na weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A obejrzałeś też filmy? Razor, The Plan, i chyba coś jeszcze było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Też już kończę oglądać BSG, serial bardzo mi przypadł do gustu (ale tyle miałem obaw). Nie wiem za jaki sie wziąć po nim, miał iść Firefly, ale on jest krótki, a obecnie potrzebuje coś dłuższego. Jak ktoś mnie pamieta to ja pisałem, że szukam jakiś s-f ale nie w stylu Gwiezdnych Wojen. Także co lepiej dla mnie wybrać Stargate czy Babylon 5? A może coś innego? Co do BSG, widzę, że nie oglądaliście w odpowiedniej kolejnośći, tu opis kolejnośći - Kolejność oglądania: serialu, dokumentów itp. - OT Forum Polecam oglądać dokładnie tak jak jest to opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ani Stargate ani Babylon 5 nie jest w stylu StarWars ale myśle że pierwszy łyknij Babilon. I tu znowu jest ten moment że trzeba się przyzwyczaić do stylu filmu bo jest w stylu lat 80ych ale fabuła naprawdę wciąga i warto. Tym bardziej że po pierwszym sezonie robi się tylko lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ani Stargate ani Babylon 5 nie jest w stylu StarWars ale myśle że pierwszy łyknij Babilon. I tu znowu jest ten moment że trzeba się przyzwyczaić do stylu filmu bo jest w stylu lat 80ych ale fabuła naprawdę wciąga i warto. Tym bardziej że po pierwszym sezonie robi się tylko lepiej. To najpierw wezme sie za Babylon 5, no chyba, ze jeszcze moze Farscape lub Andromeda? Zawracam gitare, ale potrzebuje cos bardzo dobrego w stylu BSG i w miare dlugiego (tak conajmniej z 4 sezony). Zejdzie mi ogladniecie pewnie do konca sierpnia i pozniej juz powoli sie wezme za inne seriale po kolei juz bez wybierania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Więcej polityki jest w Babilonie 5 także ten będzie najlepszy. Farscape również polecam bardzo. To serial w którym strasznie zżyłem się z postaciami, oglądanie daje mnóstwo radochy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Można gdzieś w Polsce kupić spinki oficerskie z Battlestara? Znalazłem na tylko ebayu a chciałbym mieć taki zestawik np. komandora na półce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ich możesz podpytać, może ściągną: Trekker.com.pl - gadżety i prezenty dla fanów Star Trek i Star Wars Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Dzięki Grobel, mail wysłany. Jeżeli są w stanie je sprowadzić i cena będzie rozsądna to za niedługi czas powinienem dostarczyć fotkę tych ślicznotek. edit 9.08.2010 Nic z tego nie będzie. Replik solidnych spinkek filmowych nie ma a tandety z cienkiej blaszki i śrubki jaka jest na ebayu nie chcę. Game over. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 BSG ogladniete. Frakkin good serial so say we all. SO SAY WE ALL! Nastepny pojdzie Babylon 5, ale mam problem z kolejnoscia ogladania. Tu ostatni post podaje 3 rozne propozycje - Jak oglądać Babylon 5 - OT Forum - strona 3 Ktora kolejnosc wybrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 SO SAY WE ALL :D Ja oglądałem zgodnie z wariantem 2, czyli według czasu w filmie. Ale jakbyś obejrzał zgodnie z datami emisji tez myślę że będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Oglada ktos Entourage? Jezeli tak to poleci ktos cos podobnego w sensie tematu - showbiznes? Poki co udalo mi sie znalezc dwa seriale Rockefeller Plaza 30 / 30 Rock (2006) - Filmweb i Układy / Damages (2007-2010) - Filmweb Ogladal ktos moze? Ewentualnie poleci cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ani jedno ani drugie nie przypomina w zadnym stopniu entourage. Zreszta, moze przeczytaj ostatni post na poprzedniej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 How To Make It In America - obejrzalem juz jakis czas temu, udany serial. Ktos poleci cos innego ewentualnie ogladal dwa powyzsze wymienione w poprzednim moim poscie - czego moge sie spodziewac i w ogole czy warte ogladania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Sons of anarchy - kończę pierwszy sezon i naprawdę polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Oglada ktos Entourage? Jezeli tak to poleci ktos cos podobnego w sensie tematu - showbiznes? Poki co udalo mi sie znalezc dwa seriale Rockefeller Plaza 30 / 30 Rock (2006) - Filmweb i Układy / Damages (2007-2010) - Filmweb Ogladal ktos moze? Ewentualnie poleci cos innego? Entourage jeszcze nie oglądałem, ale czeka w kolejce. Natomiast Damages jest zdecydowanie jednym z najlepszych seriali jakie widziałem i szczerze polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Pierwsze promo 4. sezonu Chuck'a [; Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 http://hatak.pl/news/9068/Pierwsze_zdjecia_z_serialowego_westernu_sf/ No to zapowiada się kilka smakowitych kąsków na jesień/zimę tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 http://hatak.pl/news/9068/Pierwsze_zdjecia_z_serialowego_westernu_sf/ No to zapowiada się kilka smakowitych kąsków na jesień/zimę tego roku. Cudo :) Dodałem na filmwebie do obserwowanych, będę czekał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Obejrzałem właśnie do końca The Mentalist, całe 2 sezony ciurkiem. Rzeczywiście bardzo dobry serial, chciałoby się więcej ale niestety teraz trzeba czekać. Nie byłem do niego przekonany ale szybko się wciągnąłem, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No i 2-gi sezon Sons of Anarchy za mną - końcówkę jestem rozczarowany ale rozumię, że musieli zostawić sobie furtkę do następnego sezonu, który już we wrześniu. Polecam, 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Też zacząłem Sons of Anarchy oraz Damages - obydwa zapowiadają się ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Obejrzałem właśnie do końca The Mentalist, całe 2 sezony ciurkiem. Rzeczywiście bardzo dobry serial, chciałoby się więcej ale niestety teraz trzeba czekać. Nie byłem do niego przekonany ale szybko się wciągnąłem, polecam. Kilka razy pisałem i nikt nie słuchał a wiedziałem, że komuś przypadnie do gustu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Outcasts z pewnością obejrzę, bo zapowiada się ciekawie. A teraz prosiłbym, aby ktoś polecił jakiś porządny (luźny) serial komediowy tyle, że jakiś współczesny, który może niedawno się ukazał. Najlepiej taki, który można obejrzeć z dziewczyną i/lub grupą znajomych. Dawno nie interesowałem się serialami od czasu ukończenia 4 sezonu Prison Break ( bardzo kiepskiego zresztą). Po drodze obejrzałem jedynie 1 sezon Spartacusa i parę odcinków nowego SG. No i coś z klasyki "OZ" zaczynam oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tylko i wyłączenie Entourage, pierwszy sezon ma 8 odc. to już dzisiaj będziesz mógł zacząć oglądać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...