Rikki Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Numb3rs został zakończony, więcej sezonów nie będzie. Nawet 6 sezon został skrócony. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Ok, dzieki. Szóstego jeszcze nie oglądałem, zostawię sobie na deser ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 SOA - aż nie mogę się doczekać jak to się w Belfascie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 @up obejrzalem 2 epki, kolejne 3 sa na dysku. jak narazie mnie nie porywa, w weekend bedzie wiecej czasu to obejrze i zobacze czy jest sens dalej to ciagnac :) a Tobie jak sie widzi? pozdr. No, ja tam oglądam, mogę powiedzieć, że mnie wciągnęło. Bardzo lubię taki klimat. Fakt, nie dzieje się za wiele w serialu, ale no.. trzeba to lubić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 uwielbiam kino gangsterskie, az nie mam juz co ogladac bo prawie wszystko widzialem wlasnie w boardwalk empire brakuje mi tego klimatu, bez polotu jak dla mnie czas pokaze ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) Panowie poleccie jakiegos dobrego tasiemca :D Ogladam/ogladalem: Fringe, Californication, Heroes, TBBT, Dexter, Nikita (z lat 90), Prison Break, X-files. Obejrzal bym cos w klimatach fringe/x-files i mam na oku SG1 (bo atlantis podobno cienki a sgu to moda na sukces w kosmosie). Ale jakims dobrym serialem w innych klimatach nie pogardze. Edytowane 21 Października 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 OZ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Kurcze, kolejny skrót? To jak ze studiami, wszyscy walą jakimiś AGH jakby każdy wiedział co i gdzie to jest ;-] Rzuć linkiem do tego OZ,bo mi to z czarnoksiężnikiem z oz się kojarzy :-P Swoją drogą, namówiliście mnie na TheBigBangTheo. Dzięki! Rzeczywiście świetne to :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 To nie skrót tylko tytuł. Oz on TV.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Torchwood, FlashForward, Dollhouse :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Panowie poleccie jakiegos dobrego tasiemca :D Ogladam/ogladalem: Fringe, Californication, Heroes, TBBT, Dexter, Nikita (z lat 90), Prison Break, X-files. Obejrzal bym cos w klimatach fringe/x-files i mam na oku SG1 (bo atlantis podobno cienki a sgu to moda na sukces w kosmosie). Ale jakims dobrym serialem w innych klimatach nie pogardze. SG1 jak najbardziej, potem SGA do kompletu. Akurat jak obejrzysz te, to jednym ciągiem SGU cie nie zmęczy jak oglądanie po jednym co tydzień, kiedy akcja jest powiedzmy sobie niezbyt dynamiczna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Panowie poleccie jakiegos dobrego tasiemca :D Ogladam/ogladalem: Fringe, Californication, Heroes, TBBT, Dexter, Nikita (z lat 90), Prison Break, X-files. Obejrzal bym cos w klimatach fringe/x-files i mam na oku SG1 (bo atlantis podobno cienki a sgu to moda na sukces w kosmosie). Ale jakims dobrym serialem w innych klimatach nie pogardze. How I Met Your Mother, Weeds, Chuck, Entourage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 TBBT nie ma co twórcy w tym sezonie przechodzą samych siebie. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Panowie poleccie jakiegos dobrego tasiemca :D Ogladam/ogladalem: Fringe, Californication, Heroes, TBBT, Dexter, Nikita (z lat 90), Prison Break, X-files. Obejrzal bym cos w klimatach fringe/x-files i mam na oku SG1 (bo atlantis podobno cienki a sgu to moda na sukces w kosmosie). Ale jakims dobrym serialem w innych klimatach nie pogardze. SG-1 + Atlantis (w tej kolejności) - zdecydowanie do obejrzenia ;] Ja w wakacje rok temu łyknąłem oba seriale w jakiś miesiąc (w końcu to jakby nie patrzeć 15 sezonów + 2 filmy pełnometrażowe z SG1) ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 (edytowane) Ostatnio oglądałem bardzo dobry serial Entourage. Coś dla fanów np. Californication. Jeden z lepszych seriali w tym gatunku jakie widziałem. Sam Ari (postać) mógłby mieć swój własny serial :wink: http://www.imdb.com/title/tt0387199/ Edytowane 25 Października 2010 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 (edytowane) Hahaha, będzie kolejne BSG: Hatak.pl - Rusza produkcja "BSG: Blood & Chrome" [aktu.] Zaczyna się z tego robić tasiemiec w stylu stargate'a. Nie wiem czy warto czekać .Po ostatnim sezonie BSG i po tym co serwują w Caprice nie wróże czegoś ciekawego. Edytowane 25 Października 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Jak będzie co najmniej w stylu BSG to łykam już w ciemno! Jesli w stylu Caprica to dziękuje ale kolejnej Mody na Sukces nie potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokocukrowy Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Czy można w jakiś sposób na IMDb lub Hataku wyświetlić listę seriali posortowaną od najwyżej ocenionych? I czy istnieje jakiś program, który automatycznie ściąga ANGIELSKIE napisy? Właściwie nigdy nie byłem serialowym maniakiem, ale uwielbiam seriale z Comedy Central (tylko, że większość jest w formacie 4:3 i aż mnie trzęsie jak widzę paski, albo obciętą górę i dół). Bardzo mi się też podobał Prison Break - genialny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 W napiprojekt chyba ustawiało się żeby pobierał angielskie napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Programu do angielskich napisów nie znam, ale zobacz stronę Addic7ed.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Castle - serial w stylu mentalisty, tylko zamiast jane'a mamy tutaj bestselerowego pisarza. jak dla mwynie lepszy od mentalisty. Covert Affairs - serial o cia. sezon 1 ma bodajze 11 odcinkow i dostal drugi sezon. serial kreci sie wokol laski, ktora zostaje szpiegiem. nic nadzwyczajnego. jesli porownac do burn notice czy chucka to jak dla mnie przegrywa w przedbiegach. 24 - serial kopie dupe. pierwsze 3-4 odcinki moze nie wciagaja jakos maksymalnie, ale tak od powiedzmy okolo 8 odcinka jest bardzo dobrze. koncowka natomiast jest niesamowita. to o pierwszym sezonie. drugi jestem na 13 odcinku i jest jeszcze lepiej. nie mam pojecia czego sie tak dlugo za to zabieralem. ktos oglada modern family? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 ...uwielbiam seriale z Comedy Central (tylko, że większość jest w formacie 4:3 i aż mnie trzęsie jak widzę paski, albo obciętą górę i dół) Wystarczy użyć funkcji PanScan i po paskach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokocukrowy Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 aż mnie trzęsie jak widzę [...] obciętą górę i dół Wystarczy użyć funkcji PanScan i po paskach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 Wystarczy użyć funkcji PanScan i po paskach. I głowy w formacie leżącego jajka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 I głowy w formacie leżącego jajka :) Pan Scan powieksza w pionie i poziomie jednoczesnie wiec proporcje sa zachowane. Ucina troche obrazu po bokach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 The walking dead szykuje sie masakrycznie dobry serial pod koniec roku. :D AMC wie co dobre. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 South park dzisiaj wymiótł. DP Oil :D Oby drugi odcinek nie skiepścił potencjału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Caprika dostała cancel'a w końcu ;) http://hatak.pl/news/9928/Caprica_anulowana/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 No i w deche, może ten nowy serial będzie bardziej BSG przypominał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 South park dzisiaj wymiótł. DP Oil :D Oby drugi odcinek nie skiepścił potencjału. Heh ekipa cartmana bezcenna :D :lol: SOA też dobry odcinek nie spodziewałem sie też takiej końcówki, ten sezon będzie ciekawy i widze dużo niespodzianek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...