M@TI Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) The walking dead s01e02 -był OK ale pilotowi do pięt nie dorasta,jak już ktoś pisał : za łatwo wyszedł z czołgu,oszukiwanie zombie nacierając się zwłokami tez imo głupie a najbardziej mnie denerwuje to że zombie są straaasznie powolne-wolałbym jak były by nieco żwawsze coś jak w 28dni/tygodni później Dexter s05e06-teoria Masuki pod koniec odcinka mnie rozłożyła na łopatki :D Dexter s05e07-hmm nie wiem czemu ale Lumen mnie denerwuje,poza tym czuje się jakby była powtórka z rozrywki z poprzednich sezonów (Lila,Miguel) Edytowane 10 Listopada 2010 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 The walking dead s01e02 -był OK ale pilotowi do pięt nie dorasta,jak już ktoś pisał :[soiler]za łatwo wyszedł z czołgu,oszukiwanie zombie nacierając się zwłokami tez imo głupie a najbardziej mnie denerwuje to że zombie są straaasznie powolne-wolałbym jak były by nieco żwawsze coś jak w 28dni/tygodni później Dexter s05e06-teoria Masuki pod koniec odcinka mnie rozłożyła na łopatki :DDexter s05e07-hmm nie wiem czemu ale Lumen mnie denerwuje,poza tym czuje się jakby była powtórka z rozrywki z poprzednich sezonów (Lila,Miguel) No i jeszcze jak Quinn podzieli losy Doakes'a to bedzie troche cinko pod wzgledem oryginalnosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Dexter imo się powoli kończy. Jeszcze jest fajnie, ale to długo nie potrwa, gdyż psychopata takowym pozostanie, albo serial skręci na drogę, którą kroczy teraz House - prosto w zapomnienie. Takie zogniskowane na jednej postaci (problemie: ćpun, psychopata) seriale nie mogą trwać w nieskończoność. Temat się zgrał i tyle. The walking dead - o co tu właściwie chodzi? Przypominacie sobie chociażby maszyny z hl2 masakrujące zombie? Montuję taką 1 maszynę (może jakaś niszczarka z taśmociągiem byłaby jednak konieczna) na określoną jednostkę terenu, do tego dokładam źródło dźwięku - klakson z pociągu, szum wodospadu - whatever. Odpalam - jednostka terenu wyczyszczona. Wg. twórców serialu kataklizm przeżyli sami kretyni? Edit: Jaka niszczarka, przecież człowiek z ckm-em + odpowiednia ilość amunicji by załatwił sprawę. Edytowane 10 Listopada 2010 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 ... Dexter s05e06-teoria Masuki pod koniec odcinka mnie rozłożyła na łopatki :D Dexter s05e07-hmm nie wiem czemu ale Lumen mnie denerwuje,poza tym czuje się jakby była powtórka z rozrywki z poprzednich sezonów (Lila,Miguel) Debra też ładnie daje wiązanki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) Family Guy i American Dad mam na myśli odcinki Halloweenowe, uśmiałem się po pachy. :lol: :lol: BTW south Park dzisiejszy też dał czadu. B-) Edytowane 11 Listopada 2010 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 (edytowane) Nowy odcinek Dextera jest genialny. Sporo sie dzialo, sporo emocji i ostatnia scena to po prostu miazga! :blink: Czuje ze nowe zyciowe doswiadczenie Debry ladnie namiesza w serialu. Edytowane 15 Listopada 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Tak, Lu i Dex są super "parą" nie to co wtedy z tym prokuratorem. Aż miło się ogląda ich współprace(coś jak Fox Molder i Scully). Jeszcze parę tygodni temu nie wiedziałem co to Dexter a teraz się doczekać następnego odcinka nie mogę, wyjeb... w kosmos serial(mało takich jest). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 A mi się strasznie podoba Lumen, jak na początku wkurzała tak teraz jest postacią pierwszoklasową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja również ale i tak siostra Dextera i te jej "fuck" w każdym zdaniu :D Co do końcówki odcinka to też się nie spodziewałem B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 (edytowane) Dexter nuda, ten sezon to jakaś porażka, nie ma co oglądać z seriali , od kilku lat takiej posuchy nie było.Skończyło się Pb , losty , heroes, w breaking bad jest przerwa to samo w spartakusie ( te seriale wybitne nie są swoją drogą) tylko dex mi się ostał , ale pomimo tego , że uwielbiam ten serial to 5 sezon jest bez wątpienia najsłabszy ze wszystkich , brak akcji , dynamizmu a zemsta dexa wobec oprawców Lumen(nie potrafię się zsymaptyzować z nią) jest porywająca jak listopadowy wiatr wieczorową porą. Edytowane 16 Listopada 2010 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Ogólnie seriali nie brakuje, wybitnych już tak. Najgorsze jest to że aktorzy się kończą, i coraz więcej się zaczyna powtarzać. Przez to często mi sie nie chce nawet zaczynać nowego serialu, wole stary ponownie obejrzeć (dlatego drugi raz oglądam Star Treki). W filmach to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Ale w serialu sie przyzwyczaisz do postaci, i potem bez sensu sie je ogląda w innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja jakiś tydzień temu zacząłem oglądać Dextera i sezon 1/2 były jako tako ciekawe tak 3 to kompletne dno (postać Miguela kompletnie działała mi na nerwy), 4 sezon obejrzałem półtora odcinka i powiedziałem dość... Z tego co teraz czytam 5 sezon bliższy jest drugiemu sezonowi? Jeśli tak to może jeszcze dam temu serialowi szansę. A w ogóle dziwi mnie że nikt tu nie ogląda Eastbound&Down czy z kreskówek The Venture Brothers. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 W 5 sezone można odczuć silne nawiązania do dwójki jednak nie licz na podobną jakość, 1&2 rządzą niepodzielnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja jakiś tydzień temu zacząłem oglądać Dextera i sezon 1/2 były jako tako ciekawe tak 3 to kompletne dno (postać Miguela kompletnie działała mi na nerwy), 4 sezon obejrzałem półtora odcinka i powiedziałem dość... Z tego co teraz czytam 5 sezon bliższy jest drugiemu sezonowi? Jeśli tak to może jeszcze dam temu serialowi szansę. 4 sezon to mistrzostwo, więc nie wiem czemu poddałeś się po 1,5 odcinka. To, że 3ci jest najsłabszy to fakt, też nie mogłem patrzeć na Miguela. Imho sezony Dextera prezentują się tak: 4 > 1 & 2 > 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 How i met your mother.. legen.. DARY!! :P dobry odcinek, seria nie słabnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 4 sezon to mistrzostwo, więc nie wiem czemu poddałeś się po 1,5 odcinka. To, że 3ci jest najsłabszy to fakt, też nie mogłem patrzeć na Miguela.Imho sezony Dextera prezentują się tak:4 > 1 & 2 > 3 a dla mnie tak 1+2+3+4= :banana: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Tez należe do wielbicieli całości. ... wole stary ponownie obejrzeć (dlatego drugi raz oglądam Star Treki). No ba! Ja Farscape 4 razy już oglądałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 A mi te gumowe ludziki jakoś nie podchodzą, wole serial Firefly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 How i met your mother.. legen.. DARY!! :P dobry odcinek, seria nie słabnie. oh yeah :razz: :wink: Co do House to chyba pierwsze lody przełamana, zapowiada się niezły sezon. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 The Walking Dead HD FOX HD puszcza ten serial. Naczytałem się o tym jaki to hicior w USA ale tam mają chyba inny gust. Pilot był średni i sądziłem, że się będzie rozkręcał ale jak na razie gra aktorska zabija ten serial bardziej niż bohaterowie zabijają zombie. Zobaczymy pierwszy sezon ale sądzę, że amerykanie się mylą i u nich oglądalność 8mln to jakiś paradoks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 The Walking Dead HD FOX HD puszcza ten serial. Naczytałem się o tym jaki to hicior w USA ale tam mają chyba inny gust. Pilot był średni i sądziłem, że się będzie rozkręcał ale jak na razie gra aktorska zabija ten serial bardziej niż bohaterowie zabijają zombie. Zobaczymy pierwszy sezon ale sądzę, że amerykanie się mylą i u nich oglądalność 8mln to jakiś paradoks. To już był hicior zanim go wyemitowali. Heroes też się wszyscy jarali. Poza tym taki np. Smallville ze swoim dennym aktorstwem i płytką, dziurawą jak durszlak fabułą z niezachwianą popularnością wyrobił 10 sezonów. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 I tylko albo aż 10(z tym aż się muszę niestety zgodzić po obejrzeniu odcinków które wyszły) co odcinek to inne "ciach!..." wymyślają: egipska zjawa opętuje Lois, to babcia z super mocami trenuje amazonki to klon Lexa WTF. Po tym odlocie tych kryptończyków Zeda myślałem że stonują serial, miały wrócić dawne postacie ale to co wyrabiają to co odcinek zupełnie nowa bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 TWD bedzie równiez drugi sezon. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Trochę późno ale w końcu obejrzałem : Dexter s05e08-odcinek mi się podobał,szkoda tylko że dopiero pod koniec sezonu zaczyna się coś dziać TWD s01e03 - ZA MAŁO AKCJI !! więcej nie trzeba chyba mówić,serial o zombie bez zombie...szczególnie brakuje mi takich klimatycznych scen jak końcówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) wymyślają: egipska zjawa opętuje Lois, to babcia z super mocami trenuje amazonki to klon Lexa WTF. No straszne, nakręcili serial o "prawie" supermanie i jak oni smieli tam umiescic postaci z universum DC związane z tą postacią... Edytowane 19 Listopada 2010 przez ZlyUser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Właśnie zacząłem 4 sezon chucka. W pierwszym odcinku moją uwagę zwróciła znajomość krajów Europy środkowej u hamerykanów. Pomylenie podpisów to jedno, ale przedzielenie chorwacji na pół i złączenie Słoweni z Austrią to już dowód prawdziwej twórczości. :P Edytowane 20 Listopada 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Końcówka chucka w ostatnim odcinku dobra, ogólnie odcinek nie kiepski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 How i meet your mother ... Two beevers are better than one ... padlem na ryj :D big bang theory ... dobry odcinek ;] Cleveland show ... nie wiem czemu nikt nie wspomina tego serialu ? nie jest moze tak zabawny jak Family guy czy American Dad ale tez daje rade ( jak sie czlowiek przyzwyczai do specyficznego poczucia humoru ,mieszanka nigga dzolks i poludniowego wiesniactwa ;-) ) http://www.youtube.com/watch?v=sT-sNBKpDEo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 No ba Cleveland show tez ok ale nie to co AD czy Family Guy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Fringe'a nikt tu nie oglada? :D Najnowszy odcinek swietnie sie skonczyl, nastepne epizody zapowiadaja sie jeszcze ciekawiej. Edytowane 20 Listopada 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...