aerial Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Mogę podzielić niezłe opinie na temat dextera. Na początku sezonu przysypiałem, ale rozwija się nieźle, w zasadzie z tego co zostało co oglądam jeden z ciekawszych seriali. Wątki są ciekawsze, wrócili do zaskakujących zwrotów akcji, szczególnie pod koniec odcinka, to do czego przyzwyczajał ten serial. Postać Lumen też niezła, bardzo dobrze gra ta aktorka. Poza tym trochę bieda, supernatural tradycyjnie przynudza (nie oglądałem jeszcze ep 9), walking dead ostatni spore rozczarowanie, house średni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 No nie przesadzaj że House średni odkąd jest Tamblyn to serial zrobił się znacznie ciekawszy i akcja Cuddy < House> Wilson. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie mówię że jest źle, po prostu jak dla mnie nie ma rewelacji, ten serial miał lepsze czasy. Fakt mniej więcej 2 ostatnie odcinki coraz lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Fringe'a nikt tu nie oglada? :D Najnowszy odcinek swietnie sie skonczyl, nastepne epizody zapowiadaja sie jeszcze ciekawiej. No jak nie jak tak :) Ale właśnie czytałem na hataku że serial może być zagrożony anulowaniem na kolejny sezon <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 No jak nie jak tak :)Ale właśnie czytałem na hataku że serial może być zagrożony anulowaniem na kolejny sezon <_< No to troche niefajnie moim zdaniem :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Imho TWD całkiem niezłe. Może całość odcinka nie była powalająca, ale za to na końcówce zrobiło już się ciekawie, oby następne odcinki miały więcej takich scen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 party down - komedia o aktorach, ktorzy przyjechali do LA za swoim holywoodzkim snem. niestety im nie wychodzi i pracuja w firmie kateringowej. polecam. modern family - perypetie wspolczesnej amerykanskiej rodziny. aktor grajacy ala bundy'ego gra glowe rodziny. mamy bogatego dziadka ohajtanego z goraca, dzieciata kolumbijka, dwoch gejow z adoptowana wietnamska dziewczynka, 40-letnie dziecko oraz duzo humoru. bardzo polecam. w obu serialach nie ma smiechow nagranych w tle co wg mnie juz na samym poczatku jest duzym plusem. fringe 3 sezon kopie poslady. dwa pierwsze sezony troche przynudzaly, jednak obecnie to jedna z niewielu pozycji, gdzie nie moge sie doczekac nastepnego odcinka. zenada jak dostanie cancela. chuck jak zawsze trzyma poziom, to samo co the big bang theory. reszta jest pogrozona w przecietnosci. i tej przecietnosci przewodzi supernatural, ktory zaliczyl najbardziej spektakularny upadek. 5 swietnych sezonow i dorobiony na sile slabiutki 6 sezon. co do dextera to skonczyl sie na 2 sezonie. jesli chodzi o trzeci sezon wszyscy sa zgodni. natomiast I polowa 4 sezonu byla nudna. Pozniej sie oczywiscie rozkrecil i zakonczyl sie niesamowitym zwrotem akcji, jednak zabicie glowniejszej postaci to zdecydowanie za malo, zeby ocenic pozytywnie caly sezon. piaty sezon doszedlem do 4 odcinka i dalej na razie nie dam rady, bo najzwyczajniej w swiecie mi sie nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Imho TWD całkiem niezłe. Może całość odcinka nie była powalająca, ale za to na końcówce zrobiło już się ciekawie, oby następne odcinki miały więcej takich scen.A ja się rozczarowałem. Praktycznie brak napięcia, serial w większości przegadany. Widać jak bardzo szkodzi opinia 'hitu' przed wydaniem samego serialu. W pierwszym odcinku trochę się działo i dobrze to rokowało na przyszłość ale potencjał został zmarnowany. Seriale nie powinny dostawać zielonego światła na kontynuację jeszcze przed skończeniem sezonu premierowego, to działa deprymująco. Odnośnie House'a również się zgadzam, że serial ma najlepsze dni za sobą. Co prawda sezon 8 jest pewnikiem (pisał o tym reżyser na Twitterze) ale osobiście mam nadzieję, że 8 będzie tym, który w dobrym stylu zamknie ten wybitny całościowo serial. Czasem lepiej coś uciąć i wyjść z podniesioną głową niż ciągnąć coś na siłę i psuć reputację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 ...Czasem lepiej coś uciąć i wyjść z podniesioną głową niż ciągnąć coś na siłę i psuć reputację. Bez wątpienia. Od razu przypomina mi się np Ziemia Ostatnie Starcie i jej 5 sezon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 A ja się rozczarowałem. Praktycznie brak napięcia, serial w większości przegadany. Widać jak bardzo szkodzi opinia 'hitu' przed wydaniem samego serialu. W pierwszym odcinku trochę się działo i dobrze to rokowało na przyszłość ale potencjał został zmarnowany. Ja nie czytałem żadnych opinii przed oglądaniem, więc nie nastawiałem się na nie wiadomo co, dlatego moim zdaniem jest całkiem nieźle. To, że jeden odcinek był przegadany, nie oznacza, że teraz będzie coraz mniej akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 (edytowane) Co powiecie o nowym serialu : The Event ? wiedzialem ze obcy sa wsrod nas ;) Edytowane 21 Listopada 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja powiem spoko choć nie powala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Obejrzałem ostatnio kilka odcinków Pretty Little Liars i powiem że serial mnie wciągnął. Kolejne odcinki będą w styczniu i będzie ich aż 12. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Fringe'a nikt tu nie oglada? :D Najnowszy odcinek swietnie sie skonczyl, nastepne epizody zapowiadaja sie jeszcze ciekawiej. Oglądam ten serial od samego początku z każdym kolejnym odcinkiem zastanawiając się dlaczego właściwie to robię ale muszę przyznać że ostatni był konkretny mam nadzieję że następne będą trzymać poziom. Całościowo trochę średni ten serial, zawsze mnie denerwowało że wszystkie zagadki w 40 min rozwiązują.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Nowy Dexter znowu rządzi :) Ale zapowiedź następnego odcinka dopiero posyła szczękę na podłogę. Końcówka sezonu szykuje się wyśmienicie, w starym dobrym stylu pierwszych sezonów. Będzie się działo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Dexter wymiata wszystko. Brak slów, ogladalem ten odcinek w spazmach szalenstwa, radosci. Jesli mieliby dac za cos 'oskara', to chyba za ten odcinek. Edytowane 22 Listopada 2010 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Mówiłem. :) Jak dla mnie w każdym sezonie zawsze było tak, że najpierw Dex solidnie ale niezbyt śpiesznie wkręcał się na obroty i budował sytuację do tego, żeby na koniec sezonu zrobić bum! a potem zostaje już tylko zbieranie szczenki z podłogi. Teraz już jestem do tego przyzwyczajony i nawet odcinki w których mniej się dzieje bardzo mi się podobają. Edytowane 22 Listopada 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Oj tak pozostało 3 odcinki do końca, będzie się działo. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie piejcie tak z zachwytu z powodu Dextera, dobry odcinek ale nie przesadzajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Nikt nie przesadza. Ostani odcinek jest niemalze genialny jak z reszta "caly serial". Faktycznie poczatek sezonu troche wolno sie rozwial ale teraz jest juz poziom do jakiego przyzwyczaily nas poprzednie sezony Edytowane 22 Listopada 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) za to na walking dead można było zasnąć Edytowane 22 Listopada 2010 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Nawet się nie rozkręcił, a tu zaraz koniec sezonu i bodajże niecały rok czekania na kolejny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 za to na walking dead można było zasnąć Nawet się nie rozkręcił, a tu zaraz koniec sezonu i bodajże niecały rok czekania na kolejny... A nie mowilem? :lol: z tego juz nic nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 No średni odcinek, mimo że zaliczył minimalny spadek oglądalności to i tak wyniki ogólne są bardziej niż zadowalające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 A ogląda tu ktoś "Misfits"? Ja jestem pod wrażeniem, takie seriale to tylko w UK. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Caprica - ostatnie odcinki po prostu są na poziomie najlepszych kawałków z BSG. Kolesi, którzy skasowali serial w połowie sezonu powinni wywalić z roboty na zbity pysk :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Mówisz że jakaś akcja się pojawiła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) TWD s01e04 - cały czas mi tu brakuje odrobiny akcji oraz klimatu pilota.Najbardziej w tym serialu podoba mi się opening :D Dexter s05e09- łoooo,myślałem że ściemniacie z tym odcinkiem a to zdecydowanie najlepszy odcinek sezonu,tyle wątków się nakręciło że nie wiadomo co będzie się działo Edytowane 25 Listopada 2010 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Mówisz że jakaś akcja się pojawiła? Obejrzyj i sam zobacz. W 17 odcinku jest więcej akcji niż w pierwszej połowie sezonu :] Serial rozkręcił się jak Dexter w obecnym sezonie... Tyle że Dexa nie skasowali :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 No ale serial skasowali bo oglądalność tych beznadziejnych odcinków była niska. Nikt nie chciał czekać aż w końcu coś sie zacznie dziać. Dlatego pytam czy dla tego jednego odcinka warto wrócić do tego, no niezbyt udanego tworu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...