lukk_ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 A mi sie podobał, zwłaszcza z perspektywą tylko 2 odcinków, które zostały do końca pierwszej serii. Juz nie przesadzajcie z tymi 13 odcinkami, to nie Kompania Braci. ;) Obejrzałem dzisiaj odcinek specjalny, który wyszedł jakoś w okolicach chyba 10 odcinka i troche mnie zaskoczyło, gdy Wentowrth powiedział, że scenarzyści mają plany związane z tatuażem biegnące przez drugi sezon. Było to dokładnie: "Ale scenarzyści mają kompletny plan biegnący przez drugi sezon." A liczyłem, że z drugim sezonem będzie tak jak ktoś wyżej napisał, że będą ścigani... :sad: tu mogło imho chodzic o drugi sezon w sensie po tej przerwie jesienno-zimowej czyli po odcinku 13..tak sobie to wymysliłem oglądając własnie ten specjalny odcinek..bo zauważ że był on kręcony bardzo wcześnie (jak akurat były te zamieszki - odc 7-8 chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 omfg po najnowszym odcinku lost geby beda lezec na ziemii.. doslownie brak mi slow; zdecydowanie najlepszy odcinek sezonu :shock: :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Skad masz takie info? Pierwsze info o serialu jakie widzialem mowily o ~22 odcinkach. Moze z Lost'em pomyliles? :> "Prison Break - serial telewizyjny emitowany przez amerykańską telewizję Fox. Pierwotnie zrealizowano 13 odcinków, lecz w związku z sukcesem serialu zdecydowano się stworzyć jeszcze kolejnych 9." Prison_Break stąd info - a na ile prawdziwe to nie wiem;p ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) omfg po najnowszym odcinku lost geby beda lezec na ziemii.. doslownie brak mi slow; zdecydowanie najlepszy odcinek sezonu :shock: :shock:Dokladnie,jesli taki przemol czy kto inny powie,ze ten odcin byl zly to powiem krotko - nie zna sie !! I tu mozna miec rozne gusta ale nie wyobrazam sobie by ten odcinek sie komus nie podobal,nawet antyfanom :D Edytowane 4 Maja 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Ludzie czy tylko ja tak slabo znam angielski ? Napisow nie ma jeszcze a widze ze tu juz paru obejrzalo :) No nic czekam na napiski i zabieram sie za ogladanie. Szczerze... to dla mnie zaden odcinek nie byl beznadziejny czy nudny.Ogladalem o wiele nudniejsze odcinki niektorych seriali... Nie wiem czego wy sie czepiacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) "Prison Break - serial telewizyjny emitowany przez amerykańską telewizję Fox. Pierwotnie zrealizowano 13 odcinków, lecz w związku z sukcesem serialu zdecydowano się stworzyć jeszcze kolejnych 9."Miedzy 13 pierwszymi odcinkami a reszta byla przerwa, ale nie dlatego, ze chcieli zrobic 13 odcinkowy serial :]]]]] Przeciez po pierwszych 13 odcinkach nic sie nie wyjasnilo. Niby dobrze pisze na tej wiki, ale jednak nie do konca. Od poczatku chcieli zrobic 22 odcinki, ale najpierw nakrecili tylko 13 odcinkow, zeby zobaczyc czy serial sie przyjmie (no i jeszcze w trakcie emisji serialu zmarl producent). Edytowane 4 Maja 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 No właśnie gdzieś czytałem, że śmierć tego producenta była przyczyną przerwania emisji po 13-stym odcinku, ale nie wiem ile w tym prawdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Jin - tez o tym pomyślałem po twoim poście ;] ale skoro juz zapytałes to podałem źródło ;] tak czy owak niech sie skończy jakoś fajnie bo wrażenie końcówki bardzo sie odbije na całym jakże dobrym serialu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Obejrzalem ostatni odcinek Losta: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « I normalnie galy mi na wierzch wyszly... czemu Michael zabil Ane Lucie? Pominmy ta druga, ktora zabil przez przypadek,a potem na koniec jak wszedl do pomieszczenia gdzie trzymaja Henry'ego chyba sam sie zastzelil... Nie bardzo teraz rozumiem. Najprostsze wytlumaczenie to takie ze ci "inni" kazali mu ja zabic (ale po co? ) a potem siebie wzamian za uwolnienie jego syna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Devil: w ramie sobie strzelil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Zapowiedz kolejnego odcinka Lostow. No comment... http://chaotic.blox.pl/html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Devil, lost spoiler » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Michael najprawdopodobniej chcial uwolnic Henry'ego (tego others z wiezienia) w zamian za jego syna. Aby to zrobic zastrzelil wszystkich swiadkow na okolo (Ana oraz Lubby) i postrzelil sam siebie w reke aby wszystko wygladalo na to ze Henry w jakis sposob zdobyl pistolet i pozastrzeliwial wszystkich.. A co do preview, to Locke chyba z Eko szukaja nastepnego Hatcha pod ziemia aha Ana nie zyje (kate mowi ze 'shes dead') and libby chyba zyje bo hurley nie jest az taki smutny. Edytowane 4 Maja 2006 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 lost 2x20 10/10 ptk :) szkoda ze tak eliminuja aktorow :P niedlugu zostanie tylko czolowka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 heh..ja chyba nigdy nie zrozumiem ludzi BEZGRANICZNIE zapatrzonych w LOST :? :) odcinek 2x20?? zwyczajny (i teraz sie zacznie ;) )... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « michael zabił Anne Lucie i ta drugą, postrzelił sam siebie..no i??? coś więcej się "wydarzyło"?? bo ja pamiętam znów nudne wstawki z Ana Lucią, które miały za zadanie tylko przedłuzyć odcinek..a co one dały?? nic...no dobra Michael naściemniał że INNI mają kiepska ochronę itp i niby mozna ich wybić, a zapewne bedzie to zupełna nieprawda...a Michael postrzelił sie zapewne po to aby nie było na niego tylko np. na Ane Lucie że ona go zaatakowała naprawde powinni dac sobie spokoj na 2 sezonie bo nic sie nie dzieje..zaczyna się zwykła telenowela, gdzie połowa filmu to wspomnienia etc...no i co gorsze ostatnie odcinki robia się przewidywalne..a tego kiedys nie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Właśnie obejrzałem LOST'a. Cały odcinek (poza końcówką) to nic specjalnego i powoli zaczyna mnie to nudzic, kiedy minęło już prawie 30 min serialu wiedzialem, że nareszcie zacznie się coś dziać i nie zawiodłem się bo naprawdę nie mogłem się pozbierać, zupełnie jak moja druga połówka, której końcówka też strasznie się podobała. Niestety jest to schemat, według którego ten serial jest kręcony i zaczyna mnie to powoli nudzić, bo na początku emisji serialu te retrospekcje były ciekawe i chętnie je oglądałem jednak IMHO coraz mniej wnoszą do tematu, sztucznie przedłużając emisje, i tak cały odcinek, trochę scenek z życia rozbitków i na koniec odcinka BUM !! Nie wiem jak inni, ale moim zdaniem proporcje powinny być na odwrót, mniej już tych retrospekcji, więcej akcji na wyspie....ale to tylko moje zdanie..... Nie wiem czy czytaliście stronę do której adres podał studenc1k, ale jedno mnie zastanawia : » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « J.J. Abrams zdaradza tajemnice u Howarda Sterna J.J. Abrams (twórca "Zagubionych") pokazał się w programie Howarda Sterna, gdzie promował głównie Mission Impossible 3, ale chętnie dyskutował też o swoich innych projektach. Obleśny Stern pytał go również o "Zagubionych", a J.J. podał kilka nowych ciekawostek dotyczących serialu. Oto najlepsze fragmenty: - Tylko 4 osoby na świecie znają zakończenie serialu, - Scenarzyści serialu znają zakończenie ale w międzyczasie wymyślają poboczne historie - Nie ma planów usunięcia Michelle Rodriguez z serialu! (przecież to aktorka grająca Ann - Lucia !! ?????? i co Wy na to ????) - Zakończenie 2 sezonu będzie "Szokujące" - J.J. nie lubi plotkować o swoich pracownikach - Wszyscy twórcy serialu są przeciwko powtórkom i przerwom w emisji sezonu. Uważają, że to psuje nastrój w oglądaniu. Edytowane 4 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « co do tej wypowiedzi producenta czy kogo tam :) wiesz w sumie Michael jak "na razie" nie ZASTRZELIŁ Any Luci (jak to kurde napisac?? ;) ) tylko POSTRZELIŁ..pewnie będzie taki motyw ze w nastepnym odcinku Jack wpadnie do bunkra i uratują Ane (i tą druga w sumie imho tez, bo ona wydaje się takze kluczową postacią - psychiatryk) Edytowane 4 Maja 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) No mogłoby się więcej dziać to fakt...też mnie ta schematyczność denerwuje - 30-35 (czasami nawet więcej) minut nudy i dopiero akcja w końcówce... satoshie - » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Michael wpakował jej tylko jedną kulkę - może ją doktorek wyciągnie jeszcze ?...W momencie kiedy Michael szaleje w bunkrze reszta pewnie już do niego zmierza... ps. 4 osoby znają zakończenie ? - on, prezes ABC, teściowa JJA i Chuck Norris :D Edytowane 4 Maja 2006 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 LOST SPOILER » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mi też się tak wydaje, że są jeszcze...że tak brzydko to napiszę....do odratowania ;).... to samo dotyczy pani z psychiatryka w końcu romans kwitnie z "Kolesiem" (Dude ;) ) Do środy niedaleko poczekamy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tez tak mysle ze moze przezyc Ana i libby tez pewnie.Ana Lucia to jedna z kluczowych postaci tego serialu ,ale nie przesadzajmy faktow. Glupota z tym zabijaniem. Niedlugo to nikt procz "innych" nie zostanie na tej wyspie :lol: Ciekawe co to za koncowka drugiego sezonu bedzie... Jedno jest pewne ze 2 sezon jest odwrotnoscia sezonu 1. Tam mielismy wiecej akcji a tu wiecej retrospekcji... niech lepiej cos wymysla w 3 sezonie, bo bedzie nieciekawie. To samo tyczy osie tych przerw. Czasem mam takie wrazenie ze celowo nie emituja co tydzien by widzowie sie niecierpliwi i w ten sposob chetniej i liczniej zasiadali przed TV Edytowane 4 Maja 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) ermm wy chyba nie ogladaliscie preview? z poprzedniego posta sie powtorze.. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ana NIE ZYJE, Kate mowi 'she's dead' i skladaja rece na jej ciele. Libby (ta druga blondynka) zyje bo Hurley nie jest zdepresowany az tak w preview. Michael najprawdopodobniej chcial uwolnic Henry'ego (tego others z wiezienia) w zamian za jego syna. Aby to zrobic zastrzelil wszystkich swiadkow na okolo (Ana oraz Lubby) i postrzelil sam siebie w reke aby wszystko wygladalo na to ze Henry w jakis sposob zdobyl pistolet i pozastrzeliwial wszystkich.. tutaj link do preview: http://lostlinks.net/videos/promo.wmv Edytowane 4 Maja 2006 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Hmm moze po prostu nie wyczul Jack u niej puslu i Kate powiedziala ze nie zyje... Jakos w to nie wierze by ona zginela.. Moze jakims cudem zdoja ja odratowac. Rozne cuda sie dzialy na tej wyspie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Umrą przynajmniej dwie osoby. Tak na to wskazują zdjęcia z planu: http://chaotic.blox.pl/2006/04/Spoilery-do...-go-sezonu.html i ta notka http://chaotic.blox.pl/2006/04/SPOILER-Kto...cza-serial.html. Choć podobno spoilery są celowo zamieszczane przez producentów, aby zmylić widzów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 ermm wy chyba nie ogladaliscie preview? z poprzedniego posta sie powtorze.. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ana NIE ZYJE, Kate mowi 'she's dead' i skladaja rece na jej ciele. Libby (ta druga blondynka) zyje bo Hurley nie jest zdepresowany az tak w preview. Michael najprawdopodobniej chcial uwolnic Henry'ego (tego others z wiezienia) w zamian za jego syna. Aby to zrobic zastrzelil wszystkich swiadkow na okolo (Ana oraz Lubby) i postrzelil sam siebie w reke aby wszystko wygladalo na to ze Henry w jakis sposob zdobyl pistolet i pozastrzeliwial wszystkich.. tutaj link do preview: http://lostlinks.net/videos/promo.wmv wiesz preview można tak zmontować ze glowa mała..juz nie raz tak było » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « obejrzalem preview..moja opinia po kolei: - kate powiedziala ze jest dead..i co z tego ;) nie zna sie ;) jack jako lekarz moze odratowac - kladą jej ręke na brzuch (widac to tylko kawałeczek) - moze po odratowaniu "ukladają" ja na łóżku - składaja ręce - modlą się aby przeżyła także wiesz..po prostu poczekajmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 ermm wy chyba nie ogladaliscie preview? z poprzedniego posta sie powtorze..Oglądałem dwa razy ;) i też słyszałem to co mówi Kate głośno i wyraźnie, ale J.J. Abrams (twórca) nie wiedziałby co mówi i jakie są plany serialu....hmmm.... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ana NIE ZYJE, Kate mowi 'she's dead' i skladaja rece na jej ciele. Libby (ta druga blondynka) zyje bo Hurley nie jest zdepresowany az tak w preview. Michael najprawdopodobniej chcial uwolnic Henry'ego (tego others z wiezienia) w zamian za jego syna. Aby to zrobic zastrzelil wszystkich swiadkow na okolo (Ana oraz Lubby) i postrzelil sam siebie w reke aby wszystko wygladalo na to ze Henry w jakis sposob zdobyl pistolet i pozastrzeliwial wszystkich.. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « O tym samym pomyślałem, że zwali całą winę na Henry'ego, a postrzał to tylko dlatego, żeby dziwnie nie wyglądało, że one nie żyją, a on wywinał się bez obrażeń....stary numer ;)....ale co za pranie mózgu musieli mu tam zrobić, że do takich rzeczy jest zdolny....a może jest poprostu tak zdeterminowany, zeby odzyskać syna i wydaje mu się, że to jedyny sposób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Chyba to wszystko wyjasnia -> http://film.onet.pl/O,26585,1312765,plotki.html Pewnie rezyser nie toleruje takiego zachowania i postanowil sie pozbyc obu aktorek : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Chyba to wszystko wyjasnia -> http://film.onet.pl/O,26585,1312765,plotki.html Pewnie rezyser nie toleruje takiego zachowania i postanowil sie pozbyc obu aktorek : ) no i co z tego?? :? wiesz jesli to prawda to musze napisac jedno: Reżyser to idiota :? bo tak patrząc całe Hollywood powinno juz nie miec chyba zadnego aktora, bo kazdy jeden albo chlał, ćpał, bił zonę/męża, dawał [gluteus maximus] etc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 no i co z tego?? :? wiesz jesli to prawda to musze napisac jedno: Reżyser to idiota :? bo tak patrząc całe Hollywood powinno juz nie miec chyba zadnego aktora, bo kazdy jeden albo chlał, ćpał, bił zonę/męża, dawał [gluteus maximus] etc.. Wiesz to co robia "gwiazdy" w zyciu prywatnym mnie nie obchodzi. Jezeli jednak tak sie zachowuja podczas krecenia filmu czy serialu to swiadczy o ich stosunku do pracy i imo dobrze zrobil ze z nich zrezygnowal. Podobnie jest na zgrupowaniach np pilkarzy, siatkarzy - trzeba przestrzegac regulaminu, kto sie nie dostosuje wylatuje - krotka pilka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Wiesz to co robia "gwiazdy" w zyciu prywatnym mnie nie obchodzi. Jezeli jednak tak sie zachowuja podczas krecenia filmu czy serialu to swiadczy o ich stosunku do pracy i imo dobrze zrobil ze z nich zrezygnowal. Podobnie jest na zgrupowaniach np pilkarzy, siatkarzy - trzeba przestrzegac regulaminu, kto sie nie dostosuje wylatuje - krotka pilka. że co?? czy ona na planie filmowym jechała pijana czy o co tu chodzi?? bo ja Ciebie teraz nie rozumiem..chyba że chodzi Ci o to że była pijana , a akurat kręcą LOSTa.. i zapytam co z tego?? czy to nie jest patrząc twoimi kategoriami jej życie prywatne?? no chyba tak..przecież jak sie wieczorem upiła i wsiadła za kółko to co to ma za związek z kręceniem serialu?? :blink: :blink: żaden zgrupowanie piłkarzy jest zupełnie nie trafione..bo zgrupowanie jest to wspólne przebywanie np. przez 2 tygodnie w jakims miejscu, w celu treningu etc..a przecież Ana Lucia chyba chodzi sobie wieczorami do domku po nakręceniu odcinka no nie?? to tak samo jakbys pracował np. nad grafiką do reklamy (chodzisz co dzień do pracy na 8h) w jakims piśmie przez 2 tygodnie dla jakiegoś wydawnictwa...i jednego wieczoru wsiadasz za kółko po pijaku...czy to nie jest twoje zycie prywatne?? ja nie usprawiedliwiam picia i jechania po pijaku w zadnym wypadku!! ale po prostu jak powiedziałem..w takim razie Hollywood juz nie powinno istniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 że co?? czy ona na planie filmowym jechała pijana czy o co tu chodzi?? bo ja Ciebie teraz nie rozumiem..chyba że chodzi Ci o to że była pijana , a akurat kręcą LOSTa.. i zapytam co z tego?? czy to nie jest patrząc twoimi kategoriami jej życie prywatne?? no chyba tak..przecież jak sie wieczorem upiła i wsiadła za kółko to co to ma za związek z kręceniem serialu?? :blink: :blink: żaden zgrupowanie piłkarzy jest zupełnie nie trafione..bo zgrupowanie jest to wspólne przebywanie np. przez 2 tygodnie w jakims miejscu, w celu treningu etc..a przecież Ana Lucia chyba chodzi sobie wieczorami do domku po nakręceniu odcinka no nie?? to tak samo jakbys pracował np. nad grafiką do reklamy (chodzisz co dzień do pracy na 8h) w jakims piśmie przez 2 tygodnie dla jakiegoś wydawnictwa...i jednego wieczoru wsiadasz za kółko po pijaku...czy to nie jest twoje zycie prywatne?? ja nie usprawiedliwiam picia i jechania po pijaku w zadnym wypadku!! ale po prostu jak powiedziałem..w takim razie Hollywood juz nie powinno istniec A taki ma zwiazek, ze moze nastepnego dnia z samego rana zaczynaja sie zdjecia, a ona sobie jakby nigdy nic upija i siada w takim stanie do samochodu. Michelle Rodriguez do domu po zdjeciach raczej nie wraca, bo serial jest krecony na Hawajach : ) Porownanie z praca nad grafika nie trafione - aktor nie przychodzi na 8h codziennie do pracy. W trakcie krecenia filmu mieszka blisku planu, bo zdjecia trwaja od rana do wieczora. Co do zgrupowania to pilkarze przebywaja w jakims miejscu w celu treningu, aktorzy w celu nagrania filmu : ) Przyjmujac role w jakims serialu czy filmie zobowiazanym jest sie do przestrzegania jakichs podstawowych regul - wkoncu jezeli ktos placi za twoja prace to wymaga od ciebie profesjonalizmu i zaangazowania. Ma prawo zrezygnowac z ciebie jezeli nie umiesz sie dostosowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 A taki ma zwiazek, ze moze nastepnego dnia z samego rana zaczynaja sie zdjecia, a ona sobie jakby nigdy nic upija i siada w takim stanie do samochodu. Michelle Rodriguez do domu po zdjeciach raczej nie wraca, bo serial jest krecony na Hawajach : ) Porownanie z praca nad grafika nie trafione - aktor nie przychodzi na 8h codziennie do pracy. W trakcie krecenia filmu mieszka blisku planu, bo zdjecia trwaja od rana do wieczora. Co do zgrupowania to pilkarze przebywaja w jakims miejscu w celu treningu, aktorzy w celu nagrania filmu : ) Przyjmujac role w jakims serialu czy filmie zobowiazanym jest sie do przestrzegania jakichs podstawowych regul - wkoncu jezeli ktos placi za twoja prace to wymaga od ciebie profesjonalizmu i zaangazowania. Ma prawo zrezygnowac z ciebie jezeli nie umiesz sie dostosowac. jeszcze jedno zasadnicze pytanie: a skąd wiesz czy ona wtedy akurat była na "zgrupowaniu aktorów" czy nie?? :blink: bo ja w tym newsie zadnej takiej informacji nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...