Makduf Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Dziwnie się to ogląda, w trakcie pierwszego odcinka myślałem, że Duchovny rzuci się na tą nastolatkę :D ktoś tak jeszcze miał? :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 A skąd moje skojarzenie z californication Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Nowy serial HBO Vinyl - na chwilę obecną "wyskoczył" pilot serii Nie wiem czy ktoś wspominał ale zaciekawił mnie "The Magicians" Lucifer rządzi w Los Angeles A do Sleepy Hollow wróciły nowe wątki !! Duchovny teraz rozbija się fordem ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Xfiles to gowno które marnuje mój czas nie oglądam tego więcej 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Mam podobne odczucie, zresztą parę postów wyżej co nieco skrobnąłem na ten temat. Na razie jestem po 3 odcinkach i wcale nie ciągnie mnie do reszty. Kiedyś tam się zmuszę i dokończę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Przesadzili na 5 odcinków 2 w formie komedii (drugi mniej niż pierwszy ale ciągle). To było fajne ale jak cały sezon miał 24 epizody nie 6.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Tja.. a miało być tak fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Vikingowie zapowiadaja sie jak zwykle wybornie. Juz od dluzszego czasu uwazam, ze serial miazdzy GoT mimo mniejszej ilosci efektow specjalnych ;) Znowu czekanie na kolejne odcinki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Jak na razie nie znalazłem serialu, który mógłbym postawić nad "Vikings" i jedyny który mam ochotę obejrzeć jeszcze raz, od początku przed początkiem nowej serii. Trzeba jednak na razie o nich zapomnieć - oglądanie odcinka z tygodniową przerwą o kant rzyci idzie potłuc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) przypadkiem trafilem na serial:HALT AND CATCH FIRE praktycznie w 2 dni łyknałem 2 sezonys01 miazgas02 troche słabszy na poczatku ale sie rozkreca s03 chyba w tym roku ma wyjsc Edytowane 21 Lutego 2016 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Nowy sezon Black Sails jest kapitalny. O ile pierwszy był średni, drugi , zwłaszcza jego końcówka był bardzo dobry to aktualny sezon bije je na łeb:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 No i powrot do korzeni TWD - czyli nieco przegadany ale i nieco zabawny odcinek. a Rick nabral ochote na czeko czekolade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 masz na myśli wczorajszy odcinek? jeszcze nie widziałęm. ale ten sprzed tygodnia był taki se :/ mimo, że wielu zachwala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monej Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 W koncu!! 4 sezon Vikingow!! obejrzalem 3 poprzednie i mam niedosyt!:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 masz na myśli wczorajszy odcinek? jeszcze nie widziałęm. ale ten sprzed tygodnia był taki se :/ mimo, że wielu zachwala. W sumei to u nas dzisiejszy :P Ciekawe czy nowa milosc Ricka skonczy jak wszystkie inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Ogląda ktoś DC's Legends of Tomorrow? Niedawno był 5 odcinek. Nie jestem jakimś wielkim fanem seriali o superbohaterach, ale... jeżeli ten serial dalej będzie takim drewnem to nie wróżę mu następnego sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) W sumei to u nas dzisiejszy :P Ciekawe czy nowa milosc Ricka skonczy jak wszystkie inne. w tym tempie na końcu sezonu zostanie, tylko on. biorę się za oglądanie dzisiejszego. Edytowane 22 Lutego 2016 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 X-files E05 - znowu to zrobili, początek pełna powaga, jest dosyć wiarygodna sprawa do tego na czasie bo terroryzm i w ogóle. Coś zaczyna świtać po pojawieniu się dwójki "sobowtórów", że to całkiem odc na poważnie nie będzie. No i petarda, scena z bohaterem na "grzybkach" i już nie wiem co myśleć. Epizod 3 był co prawda bardziej zakręcony, ale co za dużo to chyba nie zdrowo. Tym nie mniej oglądam dalej :D TWD E10 - Tu akcja wolniejsza jak tydzień temu, ale coś tam się dzieje. Jest nowa(znana z komiksów) postać, no i perypetie ekipy wysłanej po zapasy też co najmniej groteskowe. Akcja poprowadzona tak, że było niemal pewne że znowu stracą ten samochód z zapasami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Ogląda ktoś DC's Legends of Tomorrow? Niedawno był 5 odcinek. Nie jestem jakimś wielkim fanem seriali o superbohaterach, ale... jeżeli ten serial dalej będzie takim drewnem to nie wróżę mu następnego sezonu. Wiesz, to takie coś jak Flash i Arrow - więc ogólnie nie polecam. Możesz zerknąć na: http://www.filmweb.pl/serial/Daredevil-2015-702252 http://www.filmweb.pl/serial/Jessica+Jones-2015-709827 http://www.filmweb.pl/serial/The+Expanse-2015-721026 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Ogląda ktoś DC's Legends of Tomorrow? Niedawno był 5 odcinek. Nie jestem jakimś wielkim fanem seriali o superbohaterach, ale... jeżeli ten serial dalej będzie takim drewnem to nie wróżę mu następnego sezonu. Ja nie ogladalem a juz po opiniach innych zrezygnowalem. Ostatnio odpuscilem sobie Arrow, bo zal to cos ogladac. Jeszcze Flash sie jakos broni, ale jak poziom choc troche spadnie to koncze tak samo. W sumie teraz zaczyna sie maraton dobrych seriali DD, Vikings, GoT i chyba cos tam jeszcze, praktycznie jeden po drugim nachodzac na siebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Dzisiejsze X-files - znowu jeden wielki WTF :) Sam nie wiem jak to opisać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 przypadkiem trafilem na serial: HALT AND CATCH FIRE praktycznie w 2 dni łyknałem 2 sezony s01 miazga s02 troche słabszy na poczatku ale sie rozkreca s03 chyba w tym roku ma wyjsc Świetny, dzięki za polecenie i sam polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 Dzisiejsze X-files - znowu jeden wielki WTF :) Sam nie wiem jak to opisać... Ja dałem sobie spokój po drugim odcinku na razie i to nawet go nie dokończyłem. Wrócę jak będę się nudził. Co do TWD pierwszy odcinek po przerwie jak zwykle miazga, a potem już słabiej jak zwykle, ale wciaż serial trzyma jakis tam poziom. Vikings za to od początku do końca dla mnie jest wysoko. Zaraz ide oglądać 2 odcinek 4 serii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) californication 7 sezonow - 4 dni - krótkie (26min) odcinki - dobrze sie oglada i dobrze wchodzi jak wszedzie piszą s01-s04 OKs05-s07 słabiej, ale nie jest najgorzejpoprostu praktycznie polowa tesktow i sytuacji powtarzana do znudzenia z ost sezonu s07e03 nie pamietam dokladnie jak to szlo ale what is that smell?smell of ambicious i think :lol: :lol: :lol: co nastepne? Edytowane 28 Lutego 2016 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Sense 8 Serial rodzeństwa Wachowskich, trochę w klimacie Atlasu Chmur. Jeżeli kogoś nie rażą homosie na ekranie to warty obejrzenia, jak na razie 1 sezon - około 12 godzin oglądania. Ode mnie 8/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Te zapowiedzi Cartera, że to tak na pożegnanie, że wszystko ma się wyjaśnić, że to taki ukłon w stronę starych fanów, a tu niestety wyszła taka groteska. Te mrugnięcia, uśmieszki pod nosem itp. byłyby fajne, ale w pierwszym, drugim odcinku, ale później powinno być już na poważnie. Źle się to oglądało, nie było klimatu jak kiedyś, a serial miał potencjał, bo pierwszy odcinek oglądało ponad 16 mln widzów. Później było już tylko gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 X-Files będzie kontynuowane ,czy to definitywny koniec?Odniosłem wrażenie że będą chcieli zastąpić stara parę nową ekipą,chyba taki cel miał ten miniserialik.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Nie ma obecnie informacji. Kontynuacja powinna być, tylko nie wiadomo kiedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Czego mi nie powiedzieli, że jest już: House of Cards Sezon 4 http://www.filmweb.pl/serial/House+of+Cards-2013-620036 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Za co ten dziennikarzyna siedzi? Pamietam, ze kombinowal aby udupic Underwooda po zabiciu jego laski/kolezanki, ale niepamietam konca tej akcji :P A propos HoC to takie pytanko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...