ParanoiK Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 A jeśli już mam napisać co chętnie ogladalem to(z zagranicznych, bo standardem np. jest "Świat według Kiepskich" :D): -Millenium [...] 1497168[/snapback] O tak... Millennium syciło :] Ja teraz oglądam codziennie na AXN o 17 serial o mutantach, potem Andromede, a na koniec zeby zapełnic czas do 19 koniec Nikity na TVN 7... 1497312[/snapback] Andromeda mi na przykład zupełnie nie podchodzi... tak totalna amerykanizacja, do tego z Herculesem ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ostatnio lecial na TVN i mi sie bardzo podobal (wczesniej na polsacie rowniez) Ostry Dyzur...ogolnie juz nie ogladam seriali (w sumei nic nie ogladam :P ) ale All Bundy to bylo cos!! poogladal bym to jeszcze raz :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 O tak... Millennium syciło :] Andromeda mi na przykład zupełnie nie podchodzi... tak totalna amerykanizacja, do tego z Herculesem ;]]] 1497453[/snapback] No w ogóle trochę przesadzili. 'Herkules' zachowuje się jakby nie siedzial 300 lat w czarnej dziurze, tylko przybył z 20 wieku :lol: Ale da się oglądac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 dobrze , po rozmowie z Jinem bez gwiazdki, doszedłem do wniosku ze trzeba wprowadzic tutaj jakies reguły... a więc: 1.masz zamiar napisac jakąś liste seriali i nic więcej-wyjdź 2.masz zamiar napisac o złotopolskich, m jak masakra, bulionerach-wyjdź 3.nie podobają ci sie te zasady-wyjdź naprawde nie chcemy tutaj megaśmietnika , tylko jakieś AMBITNIEJSZE DYSKUSJE na tematy serialów,wymiany,rady co oglądać.... nie podoba sie?-wyjdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 That 70's showCzy to jest to samo, co "Cudowne lata siedemdziesiąte" (czy jakos tak) ? Jeśli tak, to kojarze ten serial - leciał okolo 22:35 na Wizja 1 czy jakoś tak. Bardzo ciekawy i zabawny, ale częściowo oglądałem dla tej fajnej panienki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 na polsacie, byles blisko [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 A mi się kojarzy jeszcze inna nazwa, Różowe lata 70-te, na Polsacie laciały w wakacje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 ja uwielbiam Fresh Prince Of Bel-Air :D mam caly 1 sezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Temat został oczyszczony.. Wszyscy kolejni źli ludzie będą sromotnie ukarani.... W skrócie - zarobią %... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 komisarz zawada umarl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Lost :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 zawada nie umrze bo bez niego nie było by kryminalnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Pewnie że nie umarł. W nowym Metro są spoilery do seriali [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Co nie zmienia faktu że to ostanio odcinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Co nie zmienia faktu że to ostanio odcinek 1504212[/snapback] na forum kryminalnych piszą ze ma od wrzesnia ruszyć 13 lub 14 odcinkowa III edycja kryminalnych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Przypomniałem sobie: W-11 Prawie każdy odcinek widziałem :) Odkąd jest od 20:00 To rzadko oglądam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja oglądam głónie seriale science fiction StarGate SG-1 Wszytkie sezony. zaczołęm oglądać na tvn skończyłem na pc StarGate Atlantis moim zdaniem lepsze od sg1, fajne akcje są. Farscape takie troche denne ale all sezons maja dokręcić kulminacyjne odcinki. Andromeda w sumie niejest złe ale wybuchy w stylu wybuchającyh rózówych petard LOL Smallville zaczołem ale neiskończyłem czyty schemat poczatek filmu zły bohater eliminacja złego. LOST narazie 4 odcinki ale TO JEST GENIALNE!! bardziej mnie ciagnie do lost niż do StarGate a to cos znaczy myśle o Babilon 5 i friends Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Może to nie serial, ale mam 38 odcinków pokemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Dobra wiadomosc dla fanow Alla Bundiego...od przyszlego poniedzialku o 16:15 na polsacie bedzie lecial ten serial :} wyyyyyyyyyyypas :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 O ciekawy temat. Jestem serialomaniakiem. Obejrzalem po kilka razy calosc: startrek tng,voy,ds9, tos, ent (tego tylko raz bo to nie trek wlasciwie). xfiles, millenium. Zaliczone mam rowniez 2 razy caly stargate, babylon5, earth2, farscape, sopranos, smallville, 70s, southparki. Aktualnie ogladam Northern Exposure, z braku seriali wzialem sie za buffy (glupkowate ale zabawne). Polecam goraco Numb3rs oraz Point Pleasure (aktualnie 9 odcinek jest nowy:) no i ogladam na bierzaco 4400 a w kolejce do ogladania czeka dark angel i carnivale. Wiecej na chwile obecna nei pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Aha - i daaawno był jeszcze Seaquest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Dobra wiadomosc dla fanow Alla Bundiego...od przyszlego poniedzialku o 16:15 na polsacie bedzie lecial ten serial :} wyyyyyyyyyyypas :} 1508253[/snapback] rok temu też miałbyć, a puszczali sabrinę :? Ale jak będzie to super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 rok temu też miałbyć, a puszczali sabrinę :? Ale jak będzie to super ;) 1508908[/snapback] Skoro jest juz w programie ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Skoro jest juz w 1509429[/snapback] wtedy też było w programie i nie jednym bo kilku :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 a oglada ktos "Co ludzie powiedza?" -> polecam :P mam prawie cala kolekcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 a oglada ktos "Co ludzie powiedza?" -> polecam :P mam prawie cala kolekcje 1509645[/snapback] oglądałem, oglądałem... był hit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 byl i wciaz jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 że tez nikt o tym nie napisał dej ken bi only łan ! Married... with Children 1496232[/snapback] toś mi jak brat :D PLZ nie ma ktoś tego nagranego :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 sam sobie nagrasz jak od poniedziałku zaczniesz oglądac polsat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 widzialem dzisiaj reklame na cinemax i ma leciec 4400 - serial podobny do Taken (Wybrancy obcych czy cos takiego) ale na stronie cinemax nie znalazlem tego w ramowce. wie moze ktos cos o tym? PS. Lost rzadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...