IGI 24 Report post Posted January 29, 2017 4 sezon Black Sails wystartował :) W końcu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SOOB3K 27 Report post Posted January 30, 2017 Skonczylem ogladac wlasnie House of Cards, polecicie jakis rownie dobry serial co ten? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
TSRules 282 Report post Posted January 30, 2017 Taboo z Hardym jest niezłe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Małpożer 368 Report post Posted January 31, 2017 Bloodline, ale fabula rozkreca sie dosc dlugo, bo dopiero jakies 5 odcinkow pierwszego sezonu zasysa, ale pozniej to juz bagno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzechuk 32 Report post Posted January 31, 2017 lekkie, troche sztampowe ale fajnie wchodzi designated survivor 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zakochany Graham 1040 Report post Posted January 31, 2017 Skazany na smierc 2 sezon. To dla tych co wtedy mieli po 5 lat 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamilo23 36 Report post Posted February 1, 2017 Graham pewnei czeka na sequel prision breaka. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Devil 1433 Report post Posted February 1, 2017 (edited) Ma być ponoć. IMO żal. Tak od 3 sezonu zaczęło się robić nieprzyjemnie. Poza paroma odcinkami i moze z jednym z 4 sezonu jak kradł Scylle. Pierwszy sezon rządzi i dla mnie mógłby się zakończyć na nim ew na 2. Zresztą czytałem kiedyś gdzieś, że pierwotnie ten serial miał się zakończyć na 1 sezonie i to ponoć na 13 odcinku, ale że serial zdobywał popularność to przerobili 13 odcinek i ciąneli to do końca. Z ciekawości obejrzę nowe odcinki, ale pewnie będzie słabo jak większość tego typu produkcji co powracają po latach. Już wolałbym kontynuację Breaking Bad z Jessym. Na razie obejrzałem serial o Saul'u Goodmanie na Netflixie pierwszy sezon i ogólnie całkiem ciekawe, ale tylko dla fanów serialu BB. Edited February 1, 2017 by Devil Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zakochany Graham 1040 Report post Posted February 1, 2017 Graham pewnei czeka na sequel prision breaka. :D No wlasnie pieprzyc sequel. Naczytalem sie ze od sezonu 3 serial obizal loty wiec zakoncze na drugim. Znalazlem na chomikuj cale 11 sezonow swiata wg Bundych. I to jest moc!!! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rafa 748 Report post Posted February 1, 2017 Ma być ponoć. IMO żal. Tak od 3 sezonu zaczęło się robić nieprzyjemnie. Poza paroma odcinkami i moze z jednym z 4 sezonu jak kradł Scylle. Pierwszy sezon rządzi i dla mnie mógłby się zakończyć na nim ew na 2. Zresztą czytałem kiedyś gdzieś, że pierwotnie ten serial miał się zakończyć na 1 sezonie i to ponoć na 13 odcinku, ale że serial zdobywał popularność to przerobili 13 odcinek i ciąneli to do końca. Z ciekawości obejrzę nowe odcinki, ale pewnie będzie słabo jak większość tego typu produkcji co powracają po latach. Już wolałbym kontynuację Breaking Bad z Jessym. Na razie obejrzałem serial o Saul'u Goodmanie na Netflixie pierwszy sezon i ogólnie całkiem ciekawe, ale tylko dla fanów serialu BB. Soul jest świetny. Ale jako postać jest tak żałośnie beznadziejny że żal go w każdym odcinku :) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Devil 1433 Report post Posted February 2, 2017 2 sezon obejrzę z pewnością, bo też mi się spodobał. Czasem mi też żal Saula jako postaci, że taka ofiara z niego, ale to właśnie sprawia, że był jedna z moich ulubionych postaci w BB. Troszkę humoru też czasem musi być w takim serialu jak BB. Tu mamy co innego, ale też ciekawie. Gdyby nie BB to pewnie bym nie podszedł do tego serialu. Co do Vikingów to strasznie mnie nudził. GOT nie trawiłem i dotrwałem do 6 sezonu. Może kiedyś wrócę jak będą miał mnie spraw na głowie ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
NostradamuSek 14 Report post Posted February 6, 2017 (edited) Obejrzałem 1 sezon Shooter-a , całkiem przyjemny, polecę. Oczywiście jest to serial "lajtowy", ot zabijacz czasu. Edited February 6, 2017 by NostradamuSek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Varkot 0 Report post Posted February 6, 2017 Ostatnio u mnie leci w TV "Młody papież". Na początku serial wydawał mi się taki nijaki, ale gdy Lenny pokazał pazur, to zmieniłem zdanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Małpożer 368 Report post Posted February 14, 2017 Blaick Sails rozpoczelo sezon z grubej rury :D Tyle zwrotow akcji to jeszcze chyba w tym serialu nei bylo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
IGI 24 Report post Posted March 6, 2017 Właśnie obejrzałem najnowszy odcinek Black Sails i trzeba przyznać, że się w tańcu nie pie.olą ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Małpożer 368 Report post Posted March 12, 2017 Vikingowie - pierwsze 3 sezony swietne. Pozniej jakies akcje z chinkami i cpajacym wikingiem, co zanizylo poziom i to bardzo. A pozniej tylko gorzej i gorzej... samo pozegnanie ragnara tak zalosne, ze az zal :/ W sumie nie wiem czy konczyc nawet 4 sezon ogladac, bo juz chyba zmeczeie materialu daje o sobie znac :/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Małpożer 368 Report post Posted March 21, 2017 Iron Fist - netflix podupada :/ Co prawda lepiej niz w JJ czy LC, ale nadal sceny walk slabiutkie, a fabula zbytnio nie porywa. Glowny bohater tez jakos niezbyt przekonywujacy, nie mowiac o czarnej lekarce, co wszedzie sie musi wpierdzielic - brakuje tylko aby zlapala na dziurke IF... Zabawnie bedzie jak w Defenders bedzie "reka" xD 6/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rafa 748 Report post Posted March 21, 2017 Ile odcinków Iron Fist obejrzałeś? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Małpożer 368 Report post Posted March 22, 2017 Skonczylem caly serial. Jak narazie seriale Netflixo-Marvelowe u mnie w kolejnosci: DD <przepasc> IF <zauwazalna roznica> LC <przepasc> JJ Quote Share this post Link to post Share on other sites
NostradamuSek 14 Report post Posted March 22, 2017 Skonczylem caly serial. Jak narazie seriale Netflixo-Marvelowe u mnie w kolejnosci: DD <przepasc> IF <zauwazalna roznica> LC <przepasc> JJ Marco Polo już obejrzał? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Małpożer 368 Report post Posted March 22, 2017 A co ma piernik do wiatraka? 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
NostradamuSek 14 Report post Posted March 23, 2017 A co ma piernik do wiatraka? Wspólną platformę NETFLIX. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Małpożer 368 Report post Posted March 23, 2017 A nie to, ze oba sie oglada na szkielku? Aktualnie ogladam tylko BlackSails i w sumie nie za bardzo mam ochote na nowe seriale. Zmeczyc jeszcze musze archiwum x, ktorego odcinki potrafia czasami zanudzic - szczegolnie jak sie oglada seria. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NostradamuSek 14 Report post Posted March 23, 2017 (edited) A nie to, ze oba sie oglada na szkielku? Aktualnie ogladam tylko BlackSails i w sumie nie za bardzo mam ochote na nowe seriale. Zmeczyc jeszcze musze archiwum x, ktorego odcinki potrafia czasami zanudzic - szczegolnie jak sie oglada seria. Nie, obecnie uważam, że netflix robi na razie w miarę ok seriale, a Marco Polo jest całkiem w porzadku i warto go obejrzeć. Archiwum X cóż... trochę tego masz do obejrzenia. Jak tak zrobiłem m. in. z Farscape, czy Breaking Bad. Edited March 23, 2017 by NostradamuSek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Devil 1433 Report post Posted March 23, 2017 Netflix w PL póki co bieda, ale jest i tak lepiej niż było. Jest nieco materiałów w 4K, ale brakuje z HDR. Mimo to obejrzałem na razie 2 sezony o Saul z Breaking Bad . Czasu na oglądanie i tak mało. Póki co wziąłem darmowy miesiąc, który niedługo się kończy. Czy przedłużę raczej nie na razie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NostradamuSek 14 Report post Posted March 23, 2017 Jak kto ma dostęp i czas to polecam z netflixa: Narcos (2 seasons, 20 episodes) Marco Polo (2 seasons, 20 episodes) Stranger Things (1 season, 8 episodes) House of Cards (4 seasons, 52 episodes) Bloodline (2 seasons, 23 episodes) Marvel’s Daredevil (2 seasons, 26 episodes) Orange is the New Black (4 seasons, 52 episodes) Unbreakable Kimmy Schmidt (2 seasons, 26 episodes) Poza tym można zerknąć na: Sons of Anarchy (7 of 7 seasons) Dexter (8 of 8 seasons) Lost (6 of 6 seasons) Luther (4 of 4 seasons) Sherlock (3 of 4 seasons) The Walking Dead (6 of 7 seasons) Breaking Bad (5 of 5 seasons) Iron Fista zacząłem, 3 odcinek i zobaczymy, bo mnie zaciekawił... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Małpożer 368 Report post Posted March 23, 2017 twd shit, sherlock shit, dexter shit (obejrzalem ze 4 odc), sons w 6 sezonie bez ikry. z poerwszej listy tylko marco i 2 ostatnich nie ogladalem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NostradamuSek 14 Report post Posted March 24, 2017 Sherlock (3 of 4 seasons) shit? Jak Dexter i Sons to też dla Ciebie shit to strasznie się naraziłeś, ale cóż, gust gustem. 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Devil 1433 Report post Posted March 24, 2017 (edited) Naraził komu tobie ? Ostatni sezon Losta to też padaka jak dla mnie. TWD o 3-4 sezonu systematycznie w dół. WIęc nie wiem do kogo z tą listą i w ogóle jaki jest sens byś tu co chwila takie listy wrzucał bez żadnego opisu czy recenzji bo tobie się spodobał. Edited March 24, 2017 by Devil 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tooly 7 Report post Posted March 24, 2017 Jak komuś spasował Belfer - to może mu podejść czeskie Pustkowie. Klimatycznie ciężkie. Jak ktoś lubi potyczki finansowo-prawne - Billions, Jest już drugi sezon. Są m.in. Damian Lewis ("rudy" z Homeland) i Maggie Siff (Tara z Sons of Anarchy) Quote Share this post Link to post Share on other sites