Elbios Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Zeby zrozumiec robot chicken trzeba miec przynajmniej 17-20 lat, i jako takie pojecie, o pop kulturze/bajkach z zachodu pare/parenascie lat temu. Ale niektore odcinki sa po prostu mistrzowskie :] i bardzo dobrą znajomość angielskiego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « a mi sie wydaje ze to bedzie tak ze w jakis sposob oni polacza sie w jedna grupe(michael, i reszta) i beda chcieli wspolnie wydy.... zrobic w konia others :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Dla niecierpliwych -----> dwuminutowy fragment ostatniego odcinka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Coś na temat Prison Break: Q: If the inmates did break out, what would happen to characters like the doctor and the warden? A: We know where the show's going through Season 4, and we have ideas through Season 5. We spent the first few days after Thanksgiving breaking out details for the end of [several] episodes of Season 2 and doing the story arcs for Season 3 in great detail. We know exactly where it's going. Źródło Wcale mi się to nie podoba :mur: :mur: Chyba, że serial nadal będzie trzymał w napięciu i kolejne sezony będą na takim samym lub nawet wyzszym poziomie co pierwszy.. Zapowiedz 2 sezonu --> http://youtube.com/watch?v=HdHbasC7taQ&sea...ak%202%20season Edytowane 24 Maja 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Zapowiedz 2 sezonu --> http://youtube.com/watch?v=HdHbasC7taQ&sea...ak%202%20season This fall on Fox....czyli czekamy do jesieni :( Właśnie apropo PB @ hydro : jak tam idzie oglądanie PB ?? Edytowane 24 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 This fall on Fox....czyli czekamy do jesieni :(Niekoniecznie :D http://www.tv.com/prison-break/show/31635/...l?story_id=4585 Czyżby 2 sezon od sierpnia..? (late summer) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Heh byłoby fajnie. Jestem jak najbardziej za :) czyli lektor w zapowiedzi 2 sezonu się pomylił (może nawet celowo) i czekamy na late summer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 This fall on Fox....czyli czekamy do jesieni :( Właśnie apropo PB @ hydro : jak tam idzie oglądanie PB ?? Spokojnie,jutro obejrze ostatniego losta i zabieram sie solidnie za PB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 No to ostatnie dwa odcinki juz wplynely do mojej listy. Jak wroce z pracy to mam nadzieje, ze zobacze ten mega swietny ostatni podwojny odcinek (podwojny - jeden trwa ~45 minut, wiec ten ma 1,5h)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 No u mnie tez juz za jakis czas sie pojawi w mojej kolekcji. Akurat jak wroce z uczelni bedzie czekal ;) Co do PB wolalbym jednak aby sie zakonczyl na 2 sezonie ale trzymal napiecie tak jak pierwszy. To ze premiera na FOX odbedzie sie dopiero na jesieni wcale mnie nie cieszy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Doslownie przed chwilka obejrzalem final i powiem - wow :o » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Najwazniejsze,ze zbnamy juz ogolna tajemnice bunkra no i koncowka swiadczy o tym,ze jest spora szansa na to,ze trzeci bedzie juz ostatnim sezonem.Dla mnie bomba,znakomity odcinek i swietnie mi sie go ogladalo od poczatku do konca a zapewne bedzie mi sie rownie swietnie ogladalo jak go obejrze poraz 2 z napisami,mam nadzieje,ze Wy jesli juz go ogladaliscie - zrobicie to samo, bo zapewne niektorych rzeczy nie zrozumieliscie z powodu braku napisow :D .10/10.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 To 3 sezon Losta ma byc jakos we wrzesniu ? Bo juz sie naczytalem na roznych stronach ze wrzesien albo pazdziernik i teraz juz sam nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 To 3 sezon Losta ma byc jakos we wrzesniu ? Bo juz sie naczytalem na roznych stronach ze wrzesien albo pazdziernik i teraz juz sam nie wiem...I tu jest ta smutna wiadomosc.Do Losta 3x1 zostalo az 123 dni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 zakonczenie LOST'a bardzo ciekawe, te 2 ostatnie odcinki... nie ma sie co rozpisywac i dyskutowac... ale nie zdziwilbym sie jakby 'the others' mieszkali pod woda a ta cala wyspa bylaby Atlantydą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 I tu jest ta smutna wiadomosc.Do Losta 3x1 zostalo az 123 dni :( Jako ze Lost znudzil mnie smiertelnie gdzies tak w polowie drugiego sezonu za swoje dluzyzny i przeciaganie, poprosze kogos o streszcznie w spoilerze tresci ostatniego odcinka, bo emitowany tu bedzie dopiero w poniedzialek i ogladac go mi sie srednio chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) ja jestem na etapie 15 odcinka drugiej serii i wreszcie coś się zaczyna dziać, bo pierwsze 15 odcinków w porównaniu do 1 serii to dno, same wątki miłosne i nudy nudy nudy, tak jak sialala napisał jeszcze coś wkleje sobie :D ona jest poprostu świetna B) Edytowane 25 Maja 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 ona jest poprostu świetna i niestety zajęta :(......:P...Charlie był szybszy :]... właśnie się zabieram za oglądanie...jak mnie nikt nie uprzedzi to strzelę spoiler'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Kucyk, chyba nie widziales jej fotek bez tapety :lol: mowie ci, widzialem jakies zdjecie jak byla w super markecie czy cos, masakra. Anna-Lucia rzadzi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Kucyk, chyba nie widziales jej fotek bez tapety :lol: mowie ci, widzialem jakies zdjecie jak byla w super markecie czy cos, masakra. Anna-Lucia rzadzi ;p widziałem, na goglach tego pełno i nadal uważam, że jest sexi, ma to coś co mi się podoba :) Anna-Lucia jest beznadziejna według mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Kate jest naj :) ma u mnie 10/10 :D hahaha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Kate jest naj :) ma u mnie 10/10 :D hahaha :D Jak juz skonczycie podniecac sie ta panna, to poprosze kogos o sklecenie streszczenia ostatniego odcinka. Dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość crysis Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Doslownie przed chwilka obejrzalem final i powiem - wow :o » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Najwazniejsze,ze zbnamy juz ogolna tajemnice bunkra no i koncowka swiadczy o tym,ze jest spora szansa na to,ze trzeci bedzie juz ostatnim sezonem.Dla mnie bomba,znakomity odcinek i swietnie mi sie go ogladalo od poczatku do konca a zapewne bedzie mi sie rownie swietnie ogladalo jak go obejrze poraz 2 z napisami,mam nadzieje,ze Wy jesli juz go ogladaliscie - zrobicie to samo, bo zapewne niektorych rzeczy nie zrozumieliscie z powodu braku napisow :D .10/10.Pozdrawiam a po co napisy :mur: no chyba ze ktos nie abla ciekawe czy mr eko i locke zgineli czyli prison break 2x1 i lost 3x1 w okolicach wrzesnia pazdziernika Edytowane 25 Maja 2006 przez crysis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 ciekawe czy mr eko i locke zgineli Słyszałeś o czymś takim jak spoiler ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 czyli prison break 2x1 i lost 3x1 w okolicach wrzesnia pazdziernikaJesli chodzi o PB, to możliwe ze juz od sierpnia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) a po co napisy :mur: no chyba ze ktos nie abla ciekawe czy mr eko i locke zgineli czyli prison break 2x1 i lost 3x1 w okolicach wrzesnia pazdziernika No tak bo wszyscy w tym kraju perfekt znaja angielski... :-| Ja oczywiscie czekam na napiski bo nie umiem na tyle by wszystko zrozumiec. I prosze o uzywanie spoilera bo nie kazdy jeszcze obejrzal :mur: p.s Genialny nick :lol: Edytowane 25 Maja 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 wiesz co hydro :? z przykrością ale nie zjem tej pizzy z dźemem, wybacz mi ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « to ma byc ten wielki season finale?? buahahahahaahahahahahahaahahahah..no nie róbmy sobie jaj B) B) B) właśnie skończyłem ogladać, jestem troszke zmęczony po całym dniu i o mało co nie usnąłem dowiadujemy się po raz 100 z kolei rzeczy "oczywistych" lub "nieistotnych" lub "kolejnych zagadek co do zagadek oczywiście końcowka..co ma do rzeczy dziewczyna Desmonda?? no i Lizzy :blink: łódź, Lizzy itd. co to za cuda?? nieistotnych - życie desmonda (rzeczywiście bardzo interesujące :? ), jak zmarł ten kolega Desmonda - chociaż hydro twierdzi że to interesujące B) a mnie to wali ;) ) itd oczywiste?? przecież chyba każdy głupi co oglada serial widział juz nie raz że jest tam jakiś wielki magnes..więc co to za odkrycie, że przedmioty polecą do magnesu?? że Michael przyzna się to też było oczywiste (tzn zostanie zmuszony) itd nie chce mi się wymieniać dalej bo to bez sensu jedyne co mnie zaskoczyło to to że henry jest szefem tego całego burdelu :) mam nadzieje że 3 sezon będzie ostatnim..naprawde serial jest po prostu denny jak nie wiem co..oby Prison Breaka tak nie zepsuli ocena odcinka 5/10 - znoooowu to samo tylko 5 x więcej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 .... tak i penelopa wynajela ludzi, zeby szukali desmonda na arktyce/antarktydzie ? ahh ta kasa :lol: ....to do wrzesnia ?! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Lukk - » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zapewne jakbys nie przeczytal tego w necie o odcinku to bys pewnie inaczej na to spogladal :P Poza tym,ogladalaes z napisami ? :) Okazalo sie,ze czesc rzeczy niedokladnie opisalem w spoilerze wiec usunalem posta :D Napisy zmienily mi znaczenie filmu na jeszcze lepsze (a konkretniej to lektor :D) Dla mnie sie wyjasnilo tyle ile wymagalem od drugiego sezonu.Zauwaz,ze jakby wszystko odrazu sie wyjasnilo to sporo osob tez by moglo narzekac,ze nagle wszystko dostajemy na talerzu a tak to przeciez i tak bylo wiadomo,ze bedzie trzeci sezon,wiec bez sensu by bylo jakbysmy wszystko odrazu wiedzieli.Zreszta najwazniejsze to co chcialem wiemy :) Teraz tak jak mowilem mam zamiar wciagnac sobie PB na nowo od 1 odcinka na spokojnie,ale nie sadze by mi sie az tak spodobal jak lost.Mowie,gusta sa rozne,ale i tak wierze,ze PB bedize mi sie podobac,chociaz zapewne nie tak jak Lost :D :wink: No nic,zobaczymy.Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 wiesz co hydro :? z przykrością ale nie zjem tej pizzy z dźemem, wybacz mi ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « to ma byc ten wielki season finale?? buahahahahaahahahahahahaahahahah..no nie róbmy sobie jaj B) B) B) właśnie skończyłem ogladać, jestem troszke zmęczony po całym dniu i o mało co nie usnąłem dowiadujemy się po raz 100 z kolei rzeczy "oczywistych" lub "nieistotnych" lub "kolejnych zagadek co do zagadek oczywiście końcowka..co ma do rzeczy dziewczyna Desmonda?? no i Lizzy :blink: łódź, Lizzy itd. co to za cuda?? nieistotnych - życie desmonda (rzeczywiście bardzo interesujące :? ), jak zmarł ten kolega Desmonda - chociaż hydro twierdzi że to interesujące B) a mnie to wali ;) ) itd oczywiste?? przecież chyba każdy głupi co oglada serial widział juz nie raz że jest tam jakiś wielki magnes..więc co to za odkrycie, że przedmioty polecą do magnesu?? że Michael przyzna się to też było oczywiste (tzn zostanie zmuszony) itd nie chce mi się wymieniać dalej bo to bez sensu jedyne co mnie zaskoczyło to to że henry jest szefem tego całego burdelu :) mam nadzieje że 3 sezon będzie ostatnim..naprawde serial jest po prostu denny jak nie wiem co..oby Prison Breaka tak nie zepsuli ocena odcinka 5/10 - znoooowu to samo tylko 5 x więcej :? Dokladnie moje odczucia... Ziewalem przez pol seansu, co jak dla mnie dyskwalifikuje ten final jako wspanialy, ba dyskwalifikuje go jako interesujacy. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dziewczyna Desmonda mnie po prostu rozbawila... no po prostu zakrojone na Bog wie jak szeroka skale poszukiwania utraconej milosci :lol: Potem sie okaze, ze cala ta Dharma to byl jakis jej wymyslny plan, zeby dorwac Desmonda... Pol odcinka to malo znaczace wypelniacze, a drugie pol to bezladna bieganina. No i Lizzy, ktora zmienila fryzure i imie... skonczyli im sie aktorzy, czy jak? :lol: Swoja droga, debilizm tego calego bunkra mnie powala - skoro co 108 minut mieli rozmagnesowywac cokolwiek tam bylo, to czemu po prostu nie postawili jakiegos zmyslnego automatu,tylko musieli polegac na ludziach? Kpina jak dla mnie. Aha, z moich spostrzezen - skoro to byla tak potezna anomalia, ze az na jakiejs Syberii czy innej Arktyce ja odnotowali, to mysle, ze Michaela jeszcze zobaczymy - w koncu jego kompas na lodce nadaje sie do pchania karuzeli ;) Ogolnie jestem rozczarowany i powaznie sie zastanawiam, czy bede sobie zaprzatal glowe kolejnym sezonem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Dokladnie moje odczucia... Ziewalem przez pol seansu, co jak dla mnie dyskwalifikuje ten final jako wspanialy, ba dyskwalifikuje go jako interesujacy. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dziewczyna Desmonda mnie po prostu rozbawila... no po prostu zakrojone na Bog wie jak szeroka skale poszukiwania utraconej milosci :lol: Potem sie okaze, ze cala ta Dharma to byl jakis jej wymyslny plan, zeby dorwac Desmonda... Pol odcinka to malo znaczace wypelniacze, a drugie pol to bezladna bieganina. No i Lizzy, ktora zmienila fryzure i imie... skonczyli im sie aktorzy, czy jak? :lol: Swoja droga, debilizm tego calego bunkra mnie powala - skoro co 108 minut mieli rozmagnesowywac cokolwiek tam bylo, to czemu po prostu nie postawili jakiegos zmyslnego automatu,tylko musieli polegac na ludziach? Kpina jak dla mnie. Aha, z moich spostrzezen - skoro to byla tak potezna anomalia, ze az na jakiejs Syberii czy innej Arktyce ja odnotowali, to mysle, ze Michaela jeszcze zobaczymy - w koncu jego kompas na lodce nadaje sie do pchania karuzeli ;) Ogolnie jestem rozczarowany i powaznie sie zastanawiam, czy bede sobie zaprzatal glowe kolejnym sezonem... hmmm nie wiem do końca ale... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « tu się chyba mylisz co do Lizzy..ponieważ Lizzy = Elizabeth , tylko jest to zdrobnienie (nie jestem pewny na 100% ale chyba tak)..więc imienia nie zmieniła :P co mi pasuje to to że fryzury też nie zmieniła tylko są to wydarzenie sprzed powiedzmy roku, gdy była tuż po śmierci męzą,a następnie z tego powodu (załamanie etc) trafiła do psychiatryka gdzie był Hurley..nie wiem czy dobrze kombinuje @ Hydro..widziałem że piszesz też na forum LOSTa..ale dla przypomnienia wkleje jeden post, jednego kolesia..naprawde mi się spodobał, ponieważ właśnie jest odpowiedzią na to Twoje zdanie, że dużo się wyjaśniło..g...się wyjaśniło tyle CI powiem :P edit---- kurde nie moge wkleic :blink: :blink: miał ktos taki problem że opcja wklej jest nieaktywna?? nawet filmu na dysku nie moge kopiuj-wklej :blink: :blink: a kompa na razie nie moge restartowac edit2------ dobra pomieszało mi sie :P ona sie nazywala Libby a nie Lizzy :P Edytowane 26 Maja 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...