LPC Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 dzis pierwszy odcinek z dżefersonem darcy bundy roxxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Nikt nie wspomnial o najlepszym moim zdaniem C.S.I. (u nas Kryminalne Zagadki Las Vegas) ten serial wymiata :D Jakby ktos nie wiedzial na TVP2 w Srody i Piatki o 21.00 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 CSI sa w Las Vegas i Los Angeles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Dzisiejszy odcinek Bundych był w pyte :lol: Bardzo się cieszę, że chociaż na wakacje zaczęli ich puszczać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Rodzinka Bundych wymiata, dobre jest jeszcze Family Guy (Glowa Rodziny) teraz w stanach leci chyba 4 sezon po nowe odcinki sciagnalem. ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Rodzinka Bundych wymiata, dobre jest jeszcze Family Guy (Glowa Rodziny) teraz w stanach leci chyba 4 sezon po nowe odcinki sciagnalem. ;D4 sezon wymiata ale zrobili przerwe na wakacje =\ . Odcinek w ktorym Peter chcial przejsc do historii po prostu miazdzy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 traz leci 5 sezon ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 traz leci 5 sezon !No moze i piaty, ale o czym ty mowisz? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 o bundych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Ogolnie fajne seriale swego czasu byly na RTL 7. Dokladnie nie pamietam nazwy ale byla to grupa ludzi ktorzy przemieszczali sie miedzy wymiarami z nadzieja ze w koncu trafia do swojego wymiaru [; A przewaznie czyt. regularnie ogladam - Stargate SG1 - Carnivale - Huff (swietny serial) A jak mi sie trafi to lubie tez Simpsons oraz Tajemnice Smallville. Ah Jezioro Marzen to jest to [; Hmm, a Spongebob :lol: :lol: moj faworyt. 1497178[/snapback] a invader zim ? :D (twoj avatar) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Co do CSI to serial powala, a sa juz 3 rozne: Las Vegas, Miami (nie Los Angeles) i Nowy York. Wszystkie leca na AXN. btw. warto obejrzec Battlestar Galactica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Co do CSI to serial powala, a sa juz 3 rozne: Las Vegas, Miami (nie Los Angeles) i Nowy York. Wszystkie leca na AXN.Tia pomylilem sie bo nie ogladam tego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Co do CSI to serial powala, a sa juz 3 rozne: Las Vegas, Miami (nie Los Angeles) i Nowy York. Wszystkie leca na AXN. btw. warto obejrzec Battlestar Galactica? 1549804[/snapback] Które BS? Stare czy nowe? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 nowe bsg jest hm ze tak powiem dziwne troche , jednak dla mnie ma cos co wciaga , dlatego ogladam obecnie juz 2 sezon sie zaczal w stanach , no i oczywiscie stargate sg1 9 sezon ;d i 2 sezon stargate atlantis ...mniaaaaam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Chodzilo mi o nowe BSG ale jesli stare jest warte obejrzenia to tez bym obejrzal. Edytowane 16 Lipca 2005 przez mastapl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Stare wg. mnie typowa amerykańska space opera... po prostu miodzio jak na tamte lata :> Lepsze na pewno od enterprise'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) no to teraz ja.... na wspolnej pimp my ride punked --> the best :D mtv wkreca --> the best :D penetratorzy viva la bam chce miec znana twarz Jerry Springer !! :D:D i cozywisice kocham THE X FILE ktory juz niestety nie leci w tv :-| ale na kompie mam tego mnustwo :D Edytowane 20 Września 2005 przez Angelika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Na wspólnej pozostawię bez komentarza ;] Reszta oprócz x-files nie jest serialami z tego co wiem (o penetratorów nie spytam - wolę nie wiedzieć ;]]]]] ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jeszcze dodaj Room Ryders...(penetratorzy po polsku?) i Pimp My Fahrad :D Ja ostatnio rajcuje się Bundymi i Allo, Allo ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Na wspólnej pozostawię bez komentarza ;]Co masz do Na Wspolnej? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Friends są ponadczasowi ... miażdza .. a tak to chyba nic mnie specjalnie z sriali nie wciagnelo.. ostatnio ogladam Highlander The Raven bo mi caly sezon wpadl w ręce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 > american chopper - chyba kupie motor :) > Świat według Bundych - tylko dlaczego już nie leci na polsacie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ja przypominam, ze dzisiaj zaczyna sie drugi sezon Lost'a :] Z nowych serii Prison Break jest niezly, i My name is Earl zapowiada sie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 a ja oglądam ostatnio klasyke, czyli "allo allo" na tvp2 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Teraz zaczalem ogladac: Magde M. Super serial... Nie jakas tam sciema jak Na wspolnej czy M jak milosc ;] Ale fajny serial, tak przyjemnie sie go oglada :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ostatnio miażdzy Boiling Points na MTv ten koles z brudką jest przerąbany a niektórzy uczestnicy tam to maja nerwy ze stali albo są tacy "łagodni " jak widze czas 18 min i kolesia który przez cały czas mnie wpienia to po 2 minutach dostał by w ryj a tam pełn kulturka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 > american chopper - chyba kupie motor :) > Świat według Bundych - tylko dlaczego już nie leci na polsacie :( 1660247[/snapback] he? :huh: na czasie nie jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) widocznie nie , a co są bundy?? edit : rzeczywiście o 13 30 są , :mur: q....e ciekawe ile odcinków straciłem , ostatnie oglądałem jak o 10 30 puszczali Edytowane 21 Września 2005 przez rhezuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 spójrz w jakikolwiek program telewizyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekG Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 NIestety jak to bywa z nasza tv nic tam nie ma ciekawe. Trzeba sie wiec ratowac internetem :). Ja ogladam/lem: 4400 Lost Numb3rs Joey z nowych to Rome - historyczny, budzet 100mln$ robia go ludzie od Band of Brothers Prison Break - wczoraj zaczalem i juz polknalem 2 odcinki, zapowiada sie swietnie Mozecie cos polecic w tych klimatach co wymienilem? Tylko nie SG :) Aha znacie jakas strone z angielskimi napisami do seriali? Warto by sie troche poduczyc przy okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...