dzej Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ogladnalem odcinek South Park - Make Love, not Warcraft. Odcinek po prostu miazdzy :D Bije na glowe PB 2x7 i Lost 3x1 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Give me the sword!... ;] Kidnapped ktoś oglądał ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Oficerów ktoś ogląda, bo film jest zarąbisty :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Jak narazie to OFiCER bardziej mi sie podobal. Btw. Dzisiaj nici z PB ? :/ dopiero 23-ego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Tonight On Fox: 8/7central Prison Break wiec chyba bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Tonight On Fox: 8/7central Prison Break wiec chyba bedzie ;) Nie, nie będzie. Na stronie FOX jak byk widnieje: Prison Break. All new episodes return Monday 23 October 8/7c A dziś to coś innego związane z PB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Tonight On Fox: 8/7central Prison Break wiec chyba bedzie ;) Jezeli chodzi Ci o powtorke, to moze i tak, w kazdym razie: "All-new episodes of Prison Break return MONDAY, OCTOBER 23, 8/7c! But if you've been locked up, don't worry! We have encore episodes!" cytat z http://www.fox.com/prisonbreak/ Edytowane 9 Października 2006 przez toolboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Jezeli chodzi Ci o powtorke, to moze i tak, w kazdym razie: "All-new episodes of Prison Break return MONDAY, OCTOBER 23, 8/7c! But if you've been locked up, don't worry! We have encore episodes!" cytat z http://www.fox.com/prisonbreak/ Zasmuciłeś mnie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Jericho obejrzalem... i powiem wam ze dla mnie takie sobie, nie wciagnelo mnie. Ten glowny bohater co przyjezdza do miasteczka, to nie jest czasem nasz ukochany psychol z prison breaka (haywire)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Następny PB dopiero za dwa dygodnie a nie jutro <_< Boże. Widzisz i nie grzmisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Zobaczyłem Pilot'a The Nine. Jak na razie takie sobie... Zobaczymy co pokaże 2 odcinek :) Oglądał ktoś może Runaway ? (nowe :) ) Heroes (2 odcinki) mam na PC, tylko teraz znaleźć czas żeby zobaczyć ;] Jestem w trakcie oglądania Supernatural [sezon 1] Serial bardzo mi przypadł do gustu :) Trzeba sobie jakoś wypełnić luke po PB ;] Jeszcze tylko 2 tygodnie ;) Edytowane 10 Października 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ja się dziś przymierzam żeby obejrzeć... pojawił się 3 odcinek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Jestem po oglądnięciu 1 odcinka ;] Filmik zapowiada się baaaaaardzo fajnie :D 3 odcinek będzie jutro :) Dzisiaj się postaram jeszcze zobaczyć 2 :D Jak dla mnie następne odcinki będą pozycją obowiązkową :D :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Heroes 1x3 - końcówka odcinka urywa głowę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Battlestara ktoś tu ogląda? Pierwsze dwa odcinki trzeciego sezonu zabijają klimatem :DChciałoby sie napisac "jak zwykle". Bo czy którys z odcinków był słaby? Ba, czy ktorys był średni*? :lol: Odcinki są albo genialne, albo minimum bardzo dobre. Jeszcze nie zdazył sie moment w którym złapałbym sie za głowe i krzyknął "ale beton", co zdarza sie często przy innych serialach :) BSG miazguni losty i prison briki, kazdy kto widzial to wie, kto nie widzial ten trąba :lol: Twórcy serialu poinformowali juz jakis czas temu ze nie kazdy bohater przezyje 3 sezon, i widze ze powoli sie to zaczyna sprawdzac... *dobra, web-episode'y byly srednie, ale ich nie wliczam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Heroes 1x3 - końcówka odcinka urywa głowę icon_biggrin3.gif True ;) ... Imho super się ten serial zapowiada...z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 True ;) ... Imho super się ten serial zapowiada...z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki ;] Powiedzcie coś o tym serialu. :D Warto ściągać ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Warto...naprawdę - dla mnie się kapitalnie zapowiada...alCatraz i Lanc oglądali i chyba też opinię potwierdzą... nie będę pisał za dużo żeby nie psuć wrażeń z oglądania... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « grupa różnych osób zaczyna odkrywać u siebie dziwne umiejętności (np. artysta, ćpun maluje obrazy, na których ukazuje przyszłość...japoński fan komiksów (:) ) odkrywa że potrafi naginać czasoprzestrzeń, niezniszczalna cheerleaderka (bardzo fajna ;] )i kilka innych postaci)...wszystkie te osoby łączy postać indyjskiego badacza, który prowadził badania dotyczące niezwykłych umiejętności drzemiących w człowieku...do momentu aż zginął w niewyjaśnionych do końca okolicznościach...jego badania zaczyna kontynuować syn, który na wieść o śmierci ojca przyjeżdża do NY...a oprócz tego mamy jeszcze gościa, który wie dużo ale jeszcze nic nie powiedział i mordercę psychopatę (też o ciekawych umiejętnościach)... Głupoty popisałem ale pod wpływem meczu i % jestem...:D Ściągać i oglądać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 nie wiecie o której na "naszą" godz leci dzisiaj lost? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 potwierdzam, Heroes zapowiada sie ciekawie ;) kurcze, losta bym obejrzal a tu na uczelnie trzeba isc ;/ ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 nie wiecie o której na "naszą" godz leci dzisiaj lost?Lost jest w necie około 3:00 ;) Pierszy odcinek Heroes już na HDD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Nowy lost - znow jakies to takie srednie :|. Widac losty potrzebuja wiecej czasu zeby sie rozkrecic, ale ten odicnek imo ciekawszy od poprzedniego ale nadal jest baaardzo srednio. aleee... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Sawyer pocalowal sie z Kate, teraz to ogladalnosc pojdzie w gore :lol: Edytowane 12 Października 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 j.w. Odcinek lepszy od poprzedniego, ale dalej średniawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Nowy South Park 1009 - Mystery of the Urinal Deuce czyli dowod i idealne podsumowanie tezy gloszacej, ze atak na WTC to konspiracja Edytowane 12 Października 2006 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 ja juz po nowym odcinku przeprosilem sie z LOST'em bo sie telenowela robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Lost blee... nudyyy... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mogliby się wziąć do roboty i przyśpieszyć ten serial...co mnie obchodzi ten cały romans Sun ? :|... No i Sawyer ganiający za taczkami :| ... Myślałem, że coś Henry (tfu Ben) więcej powie...ale nie...znowu czekaj do następnego odcinka... ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Ja wczoraj obejrzalem pierwszy odcinek Heroes i bardzo fajnie sie zapowiada a kilka godzin temu pojawil sie drugi odcinek The nine zobaczymy czy sie jakos fajnie rozwinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Ogląda ktoś może Joey ? Polepszył się choć trochę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Ze swojej strony polecam jeszcze Jericho, naprawdę zaczyna się rozkręcać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Lost 3x02 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Odcinek lepszy od poprzedniego ,ale nic szczególnego się nie wydarzyło. Została postrzelona ta babka przez Sun (normalni szok ;) ) , Henry coś tam powiedział na temat wyspy ,dowiedzieliśmy się że niektórzy żyją na niej całe życie. Sawyer wyciągnął karty na stół ;) Ale to ogólnie to nic szczególnego. No jeszcze kradzież łodzi. Najbardziej się uśmiałem że Sayid zdaję się nie trafił z kałacha ani razu... Do tego jeszcze na początku retro z Sun :| Jak to zobaczyłem od razu wiedziałem że tak będzie przez pół odcinka i tak będzie w kolejnych. Wcale nie zamierzają z tego rezygnować. Także spodziewajcie się tak góra 15-20 minut akcji na wyspie w każdym epizodzie a reszta to telenowela;) Powoli będzie sie wyjaśniać ,a jest trochę tego. Np. ten dym ,który napotkał Eko ,albo te odgłosy na początku serialu jakby dinozaury. ;) Może tak w 5 sezonie pod koniec dowiemy się coś więcej na temat tego magnesu , a tak w 8 coś o projekcie i eksperymentach.Pożyjemy zobaczymy ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Sawyer pocalowal sie z Kate, teraz to ogladalnosc pojdzie w gore :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Że też dała się takiemu frajerowi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...