Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Tonight On Fox:

8/7central

Prison Break

wiec chyba bedzie ;)

Jezeli chodzi Ci o powtorke, to moze i tak, w kazdym razie:

"All-new episodes of Prison Break return MONDAY, OCTOBER 23, 8/7c! But if you've been locked up, don't worry! We have encore episodes!"

cytat z http://www.fox.com/prisonbreak/

Edytowane przez toolboy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chodzi Ci o powtorke, to moze i tak, w kazdym razie:

"All-new episodes of Prison Break return MONDAY, OCTOBER 23, 8/7c! But if you've been locked up, don't worry! We have encore episodes!"

cytat z http://www.fox.com/prisonbreak/

Zasmuciłeś mnie :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jericho obejrzalem... i powiem wam ze dla mnie takie sobie, nie wciagnelo mnie.

Ten glowny bohater co przyjezdza do miasteczka, to nie jest czasem nasz ukochany psychol z prison breaka (haywire)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczyłem Pilot'a The Nine. Jak na razie takie sobie... Zobaczymy co pokaże 2 odcinek :)

Oglądał ktoś może Runaway ? (nowe :) ) Heroes (2 odcinki) mam na PC, tylko teraz znaleźć czas żeby zobaczyć ;]

Jestem w trakcie oglądania Supernatural [sezon 1] Serial bardzo mi przypadł do gustu :)

Trzeba sobie jakoś wypełnić luke po PB ;] Jeszcze tylko 2 tygodnie ;)

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Battlestara ktoś tu ogląda? Pierwsze dwa odcinki trzeciego sezonu zabijają klimatem :D

Chciałoby sie napisac "jak zwykle". Bo czy którys z odcinków był słaby? Ba, czy ktorys był średni*? :lol: Odcinki są albo genialne, albo minimum bardzo dobre. Jeszcze nie zdazył sie moment w którym złapałbym sie za głowe i krzyknął "ale beton", co zdarza sie często przy innych serialach :)

BSG miazguni losty i prison briki, kazdy kto widzial to wie, kto nie widzial ten trąba :lol:

Twórcy serialu poinformowali juz jakis czas temu ze nie kazdy bohater przezyje 3 sezon, i widze ze powoli sie to zaczyna sprawdzac...

*dobra, web-episode'y byly srednie, ale ich nie wliczam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto...naprawdę - dla mnie się kapitalnie zapowiada...alCatraz i Lanc oglądali i chyba też opinię potwierdzą...

nie będę pisał za dużo żeby nie psuć wrażeń z oglądania...

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

grupa różnych osób zaczyna odkrywać u siebie dziwne umiejętności (np. artysta, ćpun maluje obrazy, na których ukazuje przyszłość...japoński fan komiksów (:) ) odkrywa że potrafi naginać czasoprzestrzeń, niezniszczalna cheerleaderka (bardzo fajna ;] )i kilka innych postaci)...wszystkie te osoby łączy postać indyjskiego badacza, który prowadził badania dotyczące niezwykłych umiejętności drzemiących w człowieku...do momentu aż zginął w niewyjaśnionych do końca okolicznościach...jego badania zaczyna kontynuować syn, który na wieść o śmierci ojca przyjeżdża do NY...a oprócz tego mamy jeszcze gościa, który wie dużo ale jeszcze nic nie powiedział i mordercę psychopatę (też o ciekawych umiejętnościach)...

Głupoty popisałem ale pod wpływem meczu i % jestem...:D

Ściągać i oglądać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy lost - znow jakies to takie srednie :|. Widac losty potrzebuja wiecej czasu zeby sie rozkrecic, ale ten odicnek imo ciekawszy od poprzedniego ale nadal jest baaardzo srednio.

aleee...

Sawyer pocalowal sie z Kate, teraz to ogladalnosc pojdzie w gore :lol:
Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lost

blee... nudyyy...

Mogliby się wziąć do roboty i przyśpieszyć ten serial...co mnie obchodzi ten cały romans Sun ? :|...

No i Sawyer ganiający za taczkami :| ...

Myślałem, że coś Henry (tfu Ben) więcej powie...ale nie...znowu czekaj do następnego odcinka...

ehh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lost 3x02

Odcinek lepszy od poprzedniego ,ale nic szczególnego się nie wydarzyło. Została postrzelona ta babka przez Sun (normalni szok ;) ) , Henry coś tam powiedział na temat wyspy ,dowiedzieliśmy się że niektórzy żyją na niej całe życie. Sawyer wyciągnął karty na stół ;) Ale to ogólnie to nic szczególnego. No jeszcze kradzież łodzi. Najbardziej się uśmiałem że Sayid zdaję się nie trafił z kałacha ani razu... Do tego jeszcze na początku retro z Sun :| Jak to zobaczyłem od razu wiedziałem że tak będzie przez pół odcinka i tak będzie w kolejnych. Wcale nie zamierzają z tego rezygnować. Także spodziewajcie się tak góra 15-20 minut akcji na wyspie w każdym epizodzie a reszta to telenowela;) Powoli będzie sie wyjaśniać ,a jest trochę tego. Np. ten dym ,który napotkał Eko ,albo te odgłosy na początku serialu jakby dinozaury. ;) Może tak w 5 sezonie pod koniec dowiemy się coś więcej na temat tego magnesu , a tak w 8 coś o projekcie i eksperymentach.Pożyjemy zobaczymy ;)

Sawyer pocalowal sie z Kate, teraz to ogladalnosc pojdzie w gore :lol:

Że też dała się takiemu frajerowi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi