slayne Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Wczoraj o 23.20 był pierwszy odcinek Battlestar Galactica na tvp2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Ta... a mnie wyciągnięto na impreze :P ahh ten październik :rolleyes: Obejrzałem Heroes wszystkie 3 odcinki do tej pory i powiem, że nawet nawet. Szczerze spodziewałem się czegoś więcej, zwłaszcza po wątkach i grze aktorskiej.... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ten wątek z cheerleaderką najbardzie ubogi... typowo amerykański. Na siłę chcieli wcisnąć wątek kryminalny w okół postaci jej ojczyma... ale kompletnie nie buduje grozy :P takie moje odczucia. Syn tego genetyka, jak dobrze pamiętam Mihander ? :P strasznie szytwno gra... tak jakby bał się kamer i nie mógł wczuć się w role. ...jest bardzo sztuczna w kilku przypadkach. I te umiejętności bohaterów imho nie trafione. Ale czym dalsze odcinki tym lepiej jest ;). Muzyka za to genialna.... Mimo wszystko serial wsysa. Polecam. Edytowane 14 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Za 2 godzinki wyladuje u mnie 1 odcinek 3 seasonu Battlestara, normalnie 2 najdluzsze godziny mojego zycia :D:D:D. Czekanie do pazdziernika zlecialo jak z bicza strzelil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) No ja powiem, że obejrzałem dwa pierwsze odcinki 3 sezonu Galactici i... jak dla mnie to porażka. Serial stracił wiele z dynamiki 1 i 2 sezonu, moze z czasem się rozkręci, ale teraz to khem, nie tego sie spodziewałem. Owszem, załapałem dwa zaskoczenia » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dziecko Starbuck i końcówka 2 odc. (zbiorowe morderstwo, a i tak pewnie Roslin przeżyje bo jej Zarek pomoże :lol2: ) Ale to nie to co pierwsze dwa sezony... Edytowane 14 Października 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Ja własnie jestem po 3 odcinku Heroes i po drugim The nine. Ogólnie jest bardzo pozytywnie mam nadzieje ze dalej bedzie jeszcze lepiej. Co do heroes to 1x03 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « koncowka mnie pozamiatała jak Claire obudziła się na stole z otwartą klatką - szok :D. Na razie bardzo ciekawie sie rozwija wątek z tym policjantem co słyszy myśli ludzi - ciekawi mnie kto to był ten murzyn w barze bo jego ten gliniarz nie mógł usłyszeć a jeszcze co zauważyłem to że ten murzyn miał na szyi naszyjnik z takim znakiem jak malował Isaac i jaki przewijał się w tym algorytmie na kompie ojca Mohindera. Pewnie koles ma wiele wspolnego z tym wszystkim. Natomiast jesli chodzi o The nine 1x02 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « koncowka drugiego odcinka fajna całkiem - tak sie spodziewałem ze uśmiercą Randalla w szpitalu - ładnie się go pozbył Jeremy strzykaweczka i po krzyku. Ciekawi mnie tez bardzo co sie stało takiego w tym banku ze chcą uciszyć Nicka ze dali mu awans i medal. No i oczywiście sprawa Felicii - co ją łączy z Daltonem i czemu tylko z nim chce rozmawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) No ja powiem, że obejrzałem dwa pierwsze odcinki 3 sezonu Galactici i... jak dla mnie to porażka. Serial stracił wiele z dynamiki 1 i 2 sezonu, moze z czasem się rozkręci, ale teraz to khem, nie tego sie spodziewałem. Owszem, załapałem dwa zaskoczenia » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dziecko Starbuck i końcówka 2 odc. (zbiorowe morderstwo, a i tak pewnie Roslin przeżyje bo jej Zarek pomoże :lol2: ) Ale to nie to co pierwsze dwa sezony... Tez jestem po dwóch i jak narazie jestem żądny kolejnych odcinków :D wiec jest dobrze :D .Nie spodziewajmy sie fajerwerków w pierwszych 2 odcinkach. Jestem pewny, ze to sie rozkręcii na pewno na tych 20 odcinków trafi sie jakaś jedna perełka (jesli nie wiecej). » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « dziwne, tak sie Starbuck przestraszyla jak sobie dzidzia bubu zrobiła - nagle polubiła to "coś". Edytowane 14 Października 2006 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Galactica » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ta, a ta scena jak chwyta tostera za rękę? Czyżby zapomniała, że ma męża? Jestem ciekaw czy w tym sezonie Pegasus znajdzie Ziemie czy nie, bo w oryginalnej serii wszystko zamknęło się w 3 sezonach. Chciaż z drugiej strony to chyba niemożliwe, bo jest 12 cylonów wyglądajacych jak ludzie a oni wyczaili dopiero około 6. No i interesuje mnie jak Galactica sama ma wlecieć w układ gdzie jest 5 basestarów (Adama powiedział, że wraca po ludzi kiedy kazał Lee lecieć Pegasusem szukać Ziemi) i ewakuować ludzi z New Caprica. Nie sądzę żeby mieli aż tyle Raptorów, pozatym, jak wylądują taką kobyłą w centrum miasta zakładając oczywiście że jakoś przetrwają starcie z bazami cylonów. No i ostatecznie czy Boomer zdradzi czy im pomoże? Edytowane 14 Października 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Galactica » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ta, a ta scena jak chwyta tostera za rękę? Czyżby zapomniała, że ma męża? Jestem ciekaw czy w tym sezonie Pegasus znajdzie Ziemie czy nie, bo w oryginalnej serii wszystko zamknęło się w 3 sezonach. Chciaż z drugiej strony to chyba niemożliwe, bo jest 12 cylonów wyglądajacych jak ludzie a oni wyczaili dopiero około 6. No i interesuje mnie jak Galactica sama ma wlecieć w układ gdzie jest 5 basestarów (Adama powiedział, że wraca po ludzi kiedy kazał Lee lecieć Pegasusem szukać Ziemi) i ewakuować ludzi z New Caprica. Nie sądzę żeby mieli aż tyle Raptorów, pozatym, jak wylądują taką kobyłą w centrum miasta zakładając oczywiście że jakoś przetrwają starcie z bazami cylonów. No i ostatecznie czy Boomer zdradzi czy im pomoże? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No mi sie smiac zachcialo gdy zlapala go za reke ale po chwili pomyslalem, ze pewnie juz cos zaczeła planować wobec niego, bo wątpie zeby twórcy walneli takiego lola juz w drugim odcinku ;) Co do Boomer to wydaje mi sie, ze w niej bedzie jakis haczyk, dzięki któremu operacja sie uda. Ciekawe czy Cally zyje... Licze, ze Ziemi nie odnajdą :D kurcze jak narazie nie jestem w stanie przelknac tego, ze wszystko mialoby sie skonczyc w 3 sezonie :D Edytowane 15 Października 2006 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Heh...BSG dopiero na mnie czeka dopiero...1szy sezon już mam, drugi w drodze...lubię tak seriale masowo oglądać :)... Następna przerwa w Prisonie będzie po 14 odcinku ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Chłopaki, pierwsze 2 odcinki 3sezonu są słabe? Sa rozne gusta, ale mi sie podobaja...Tylko viperów mi brakuje <3 Zresztą przeterminowani jacyś jestescie :P 3x03 po prostu roxuje » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « american hero, i egzekucja ludzi zmienia sie w egzekucje tosterków, to co tygryski lubią najbardziej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Sciąganij sobie program SUBEDIT i pokombinuj samemu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 ja nie jestem przeterminowany :D el_gringo_dado psioczy na te odcinki, mi tez sie podobały, ale zwiazek Kary z tosterem imo smieszny :D Obejzalem Exodus i to jest to czego oczekiwalem :D nie moge sie doczekac part 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) No ja osobiście też uważam że dużo 3 sezon BG stracił ,ale dalej trzyma poziom. Sawyer188 musisz zsynchronizować te napisy. Instalujesz Subedit. Otwierasz plik z napisami za pomocą tego programu. Wyszukujesz pierwszego wiersza ,gdzie napisy sie rozjeżdżają i albo przesuwasz o 1-3 (lub więcej sekund),albo cofasz. Zależy czy napisy sie spieszą czy opóźniają. Ważne też jest wybranie odpowiedniego FPS (zwykle 23.96) Edytowane 15 Października 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 thx Devil & Leborg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 prosze, nie oceniajcie 3 sezonu BG po 3 odcinkach :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 czemu nikt nic nie pisze o prison break'u :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 czemu nikt nic nie pisze o prison break'u :D ??Bo jesteśmy na głodzie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 prosze, nie oceniajcie 3 sezonu BG po 3 odcinkach :blink:Zwłaszcza ze jest on po prostu inny od 2 poprzednich, kto ogladal webepisody od razu wczuł sie w odpowiedni klimat...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 aha :D ja "jestem po piatym" odcinku i musze powiedziec ze serial jest masakra :D wciaga jak bagno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 w Oczekiwaniu na Lost , Pb czy Supernatural czas uprzyjemniam sobie seria CSI (krymialne zagadki) codziennie leci (AXN) NEW YORK -teraz juz druga seria a w niedziele LAS VEGAS i MIAMI. Serial jest swietny-zreszta za co nie chwyci sie Jerry Bruckheimer z reguly mi sie podoba nawet reality show Amazing Race. wracajac do CSI mi odpowiednio najbardziej podoba sie: 1. Las Vegas 2. New York 3. Miami Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Ogląda ktoś może Studio 60 on the Sunset Strip lub Kidnapped? Bo widzę że te seriale mają coraz lepsze recenzje :D Edytowane 16 Października 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 A oglada ktos M jak Milosc? Janeczka nie chce Teodora, jednak ten nie daje za wygrana. Kolo jej domu pojawia sie bezdomny assasin, ktory natarczywie lazi po ogrodku, az dochodzi do tego, ze corka Janeczki dzwoni do znajomego lekarza, aby ten go pogonil. Pawel i Teresa biora slub - dzisiaj byly oswiadczyny. Maria, matka Pawla, nie daje sie poderwac koledze z pracy, oplakujac nadal smierc Krzysztofa, swojego meza. Marta spotyka dawna kolezanke. ktora zabiera ja na zakupy. Poznaje ona jej nowego chlopaka, ktory siedzial w wiezieniu i ktorego kiedys Marta skazala (jest sedzia). Na prawde polecam, serial pierwsza klasa :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Tylko nei to ... ;D Przyłączam się do pytania eragonka - oglądał ktoś Kidnapped ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) O Kidnapped pytałem stronę lub dwie wcześniej ;] / Czekamy aż ktoś zobaczy i zda relację :) Edytowane 16 Października 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Jutro mam zamiar obejrzeć pare odcinków Kidnapped oraz Studio 60 on the Sunset Strip z Matthew Perry i zdam krótką relacje. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) prison break jest po prostu nie z tej Ziemi :shock: ogladam jeden odcinek, drugi, trzeci i chce kolejny i jeszcze jeden i jeszcze, no nie moge sie opanowac :shock: nie przypominam sobie zeby jakis serial mnie tak wciagnal, teraz wiem co czuja dziewczyny/kobiety jak im sie przerywa podczas ogladania brazylijskich seriali. :D Edytowane 16 Października 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 prison break jest po prostu nie z tej Ziemi :shock: ogladam jeden odcinek, drugi, trzeci i chce kolejny i jeszcze jeden i jeszcze, no nie moge sie opanowac :shock: nie przypominam sobie zeby jakis serial mnie tak wciagnal, teraz wiem co czuja dziewczyny/kobiety jak im sie przerywa podczas ogladania brazylijskich seriali. :D Zupełnie jak ja podczas oglądania pierwszych 3 sezonów 24 godzin. Nie spałem po nocach i oglądałem odcinki jeden za drugim, co mi przypomina, że w styczniu premiera 6 sezonu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Jestem na koncowce 3 sezonu Alias - ten serial zmiata wszystko w swoim gatunku (i nie tylko). Bezapelacyjny nr. 1 dla mnie. <o> Ogladal ktos nowego Robin Hooda ? Edytowane 16 Października 2006 przez toolboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Ten Robin Hood dopiero teraz wyszedl jakos nie? W sumie lubie te klimaty... moze niech ktos sie wypowie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Też PB oglądałem mniej więcej na raz... pierwsze bodajże 16 odcinków... bezcenne :] 04 Heroes ktoś oglądał już ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...