Lanc Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 1 sezon PB zobaczyłem w 2 dni ;] Od odcinka 1 do 20 ;) Jak to napisał raven - bezcenne :) Co do Heroes to wieczorem zdam relację :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 24 godziny Prequel 6 sezonu » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Drzwi otwierają się ukazując pobitego Jacka Bauera leżącego na podłodze w niewielkim pomieszczeniu. Chińczyk mówi Jackowi, że jeśli będzie współpracował, uwolnią go. Jack milczy, więc strażnicy zaczynają go bić. Otwierają się drzwi ukazując Jacka. Po zaroście widać, że jest tu więziony już jakiś czas. Przesłuciach!ący go mężczyzna mówi, że amerykański rząd już go nie szuka a to oznacza, że jeśli będzie próbował popełnić samobójstwo, nikt nie dowie się, że zginął. Dodaje, że tylko Jack może położyć kres swojemu cierpieniu. Wchodzi dwóch strażników. Za drzwiami słychać krzyki Jacka. Drzwi otwierają się ukazując ciemny pokój. Jack z brodą i długimi włosami wpada w panikę i chowa się w kąt. Przesłuciach!ący go człowiek mówi, że podziwia determinację Jacka przez ostatnie dwa lata, ale jest już znudzony tymi gierkami. Mówi, że przydzielono go do lepszej roboty i ,że nie obchodzi go czy Jack będzie sypał. Oznajmia, że wyciągnęli z niego wystarczająco dużo. Jego egzekucja odbędzie się jutro. Jack idzie mijając innych więźniów. Klęka na kolana wśród stosu ciał. Strażnik już ma go zastrzelić, gdy nagle dostaje wezwanie. Strażnik zaprowadza Jacka z powrotem do obozu. Jack pyta się co się dzieje. Jack trafia na małe lotnisko wymiany więźniów. Zostaje uwolniony w zamian za chińskiego więźnia i odeskortowany na pokład prywatnego odrzutowca. W samolocie Jack odpoczywa w małym pokoju w tylnej części samolotu. Gdy podnosi słuchawkę telefonu, okazuje się, że nie ma sygnału. Wchodzi agentka CIA i mówi, że telefon nie działa, ponieważ to pomieszczenie służy do przetrzymywania chińskich więźniów. Agentka chce wiedzieć jakie tajne informacje Jack wydał Chińczykom. Jack pyta czy przeglądała akta jego tajnej misji. Agentka mówi, że tak. Jack bliski łez, mówi, że był torturowany przez 2 lata i że musiał wydać informacje o misji Excalibur, by przeżyć. Kobieta pociesza go twierdząc, że nikt w Ameryce nie będzie go za to winił po tym co przeszedł, jednak nalega, że musi wiedzieć jakie tajne informacje wydał. Jack wbija jej strzykawkę w szyję mówiąc, że nigdy nie było misji Excalibur. Jack chce wiedzieć dla kogo ona pracuje. Gdy do pokoju wchodzi jakiś mężczyzna, Jack zabija go i zabiera mu broń. Okazuje się, że pilotami samolotu są dwaj Chińczycy. Jack żąda od nich dokładnego położenia i planu lotu. Pilot mówi, że są 150 mil od brzegu, mają zostać w powietrzu jeszcze 15 godzin zanim zawrócą do Beijing. Jack każe mu lecieć do Los Angeles. Ostrzega, że jeśli zmieni kurs, zabije obu pilotów i rozbije samolot. Jack daje ostatnią szansę kobiecie, która podawała się za agentkę CIA, lecz ta nic nie mówi. Jack zabija ją. Dalej będzie kilka ujęć Jacka z poprzednich sezonów. Narrator mówi, że tym razem Jack wraca zemścić się. Jednak nie wie, że zanim jego samolot wyląduje, wydarzy się coś strasznego. Źródło spoilera: http://z14.invisionfree.com/The_24_Community Premiera: 14 styczeń 2007r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) 1 sezon PB zobaczyłem w 2 dni ;] Od odcinka 1 do 20 ;) Jak to napisał raven - bezcenne :) Co do Heroes to wieczorem zdam relację :) pierwszy sezon z tego co mi wiadomo ma 22 odcinki ;) musze powiedziec ze (jak to niektorzy pisza) prison break "rzondzi" :D Edytowane 17 Października 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Heroes 1x4 ogladalem :) powiem tylko, ze sie rozkreca i moze byc calkiem ciekawie :D koncowka rox - samuraj hihihi :P Edytowane 17 Października 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) A więc tak: Studio 60 on the Sunset Strip: Produkcja firmy Warner Bros. TV opowiada losy fikcyjnego komediowego show Studio 60 (podobnego swoim formatem do Saturday Night Live) borykającego się ze spadkiem oglądalności oraz załamaniem nerwowym producenta wykonawczego, do którego doszło na wizji. Członek zarządu Jack Rudolph (Steven Weber) oraz szefowa sieci Jordan McDeere (Amanda Peet), by ocalić program, postanawiają wprowadzić "świeżą krew" w postaci nowych scenarzystów (w tych rolach Matthew Perry jako Matt Albie oraz Bradley Whitford jako Danny Tripp). Serial nie najgorszy, wszystkie mankamenty wynagradza wspaniała gra Perrego. ;) Moja ocena 7/10 Kidnapped: Serial opisywany jest jako połączenie thrillera suspensu i dramatu rodzinnego. Fabuła odcinka rozgrywa się wokół zamożnej nowojorskiej rodziny i porwania jej 15-letniego syna. Porywacze żądają gigantycznego okupu. Historia zostaje opowiedziana z różnych punktów widzenia. Jak na razie 8,5/10 Heroes: Cóż mam powiedzieć? Dobra konkurencja dla PB. ;) 9,3/10 Edytowane 17 Października 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Heroes niby nie jest zbyt porywający, ale zakończenia odcinków to ma dobre - Hiro na końcu w 4 to był niezły akcent, ale i 3 odcinek nie wymiękł - prosektorium. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 no Hiro teraz pociska :) na pierwszy rzut oka przypomnial mi Blade'a czekam na 5 odcinek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Nie wiem czy wiecie, ale powstała nasza własna, polska serialopedia :arrow: http://www.serialopedia.pl Jak na razie za dużo tam niema ale stronka ciągle się rozwija. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 pierwszy sezon z tego co mi wiadomo ma 22 odcinki ;) musze powiedziec ze (jak to niektorzy pisza) prison break "rzondzi" :DTak ma 22 odcinki ;] Tylko że jak ja oglądałem to 21 i 22 jeszcze nie było :) [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Obejrzałem dzisiaj rano Lost 3x03 "Further Instructions". » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Po Lost 3x02 myślałem, że będzie coś się działo,ale imho ... nuda, nuda, nuda ... EDIT: Zwiastuny Lost 3x04 "Every Man For Himself" Zwiastun nr 1 Edytowane 19 Października 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Nowy South Park taki sobie. Nic specjalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Nowy lost - dalej lipa... ale juz coraz lepiej jest. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Polowa odcinka to Locke chodzaczy po wyspie a druga polowa to flashbacki :lol: ktore byly nawet ok ale po cholere one... Co do trailerow » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chyba Sawyer zobaczyl bariere czy cos... Edytowane 19 Października 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 A mnie się ten odcinek nawet podobał :lol2: . » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zauważyliście że ten sprzedawca marihuany to ten "brodacz" z othersów ? :blink: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 A mnie się ten odcinek nawet podobał :lol2: . » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zauważyliście że ten sprzedawca marihuany to ten "brodacz" z othersów ? :blink: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dzięki eragonek. Nie mogłem sobie przypomnieć, gdzie go wczesniej widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 lost » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kurcze też gościa nie mogłem rozpoznać :]... ale ogólnie znowu zmarnowany czas...nie no...niech się wreszcie coś dzieje bo nudy że szok... podobały mi się tylko te schizy Locke'a na lotnisku ;]... ale ogólnie...słaboo... SouthPark - ot tak średnio...jakby Kenny zginął to by było ok... rozwalił mnie Ike w wannie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 obejrzalem juz wszystkie wyemitowanr dotychczas odcinki prison break i musze powiedziec a raczej powtorzyc sie, ze serial jest masakryczny. juz nie moge sie doczekac kolejnych odcinkow. chcialem sobie rozlozyc serial po kilka odcinkow dziennie ale nie dalo rady :D to chyba tylko swiadczy o serialu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Przyjemnie sie ogladalo nowego South Park'a.. Rzeklbym byl "niiiceeee!" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1420649,69,item.html Jakby nam dali 2 i 3 sezon Prison Break'a... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Na modę na sukces to by trzeba miesiąc ;] CarsonPoland - mój kumpel obejrzał całego Prisona w 2 dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Na modę na sukces to by trzeba miesiąc ;] CarsonPoland - mój kumpel obejrzał całego Prisona w 2 dni :) :D ja po ostatnim odcinku 2giego sezonu mam zamiar obejrzec calosc (dwa sezony) jednym tchem ;) szkoda ze tylko pierwszy sezon byl taki niesamowity, co chwila jakies niespodzianki, jakies problemy w ostatniej chwili, ja doslownie siedzialem i obgryzalem palce. w pierwszym sezonie bylismy "blisko bohaterow", byli w kupie i bardzo mi sie podobala ich wspolpraca mimo ze poza planem ucieczki praktycznie kazdy z kazdym mial porachunki. swietne to bylo, widac bylo jak co chwila ktos z nich juz mial robic zadyme i w ostatniej chwili mowil sobie nie, co z planem ucieczki, musze zacisnac zeby i wytrzymac. no to bylo genialne. a drugi juz jakos tak troche stracil tego polotu, ale mimo wszystko i tak trzyma niesamowicie wysoki poziom. drugi sezon ma miec tylko 12 odcinkow? i co pozniej, koniec serialu? :sad: a i jeszcze jedno, uwazam ze aktor pasuje idealnie do postaci Michaela Scofield'a. I to jego spojrzenie :D pewnie kobity mdleja przy tym. Bardzo mi przypomina Michaela z serialu Nikita :D jest taki wyrachowany i wszystkie jego ruchy sa dopracowane do perfekcji (przynajmniej tak mu sie wydaje), nie lubi okazywac wprost swoich uczuc. naprawde widze duzo podobienstw miedzy tymi dwoma Michaelami ;) Edytowane 20 Października 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Wczoraj o 23.20 był pierwszy odcinek Battlestar Galactica na tvp2.Dziwne rzeczy sie dzieją na tym tvp2 :lol: Z 2 czesciowego pilota zrobili 4 odcinki, ale co tam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 a dzis 4 odcinek 3 sezonu BG na sci-fi, tylko ciekawe kiedy bedzie dostępny ;) ...oby juz jutro... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 .... drugi sezon ma miec tylko 12 odcinkow? i co pozniej, koniec serialu? :sad:Oby, serial nie ma potencjalu na wiecej niz 2 sezony. a i jeszcze jedno, uwazam ze aktor pasuje idealnie do postaci Michaela Scofield'a. I to jego spojrzenie :D pewnie kobity mdleja przy tym. Bardzo mi przypomina Michaela z serialu Nikita :D jest taki wyrachowany i wszystkie jego ruchy sa dopracowane do perfekcji (przynajmniej tak mu sie wydaje), nie lubi okazywac wprost swoich uczuc. naprawde widze duzo podobienstw miedzy tymi dwoma Michaelami ;)W I sezonie moze i tak, ale im dalej tym gorzej. Porownanie tym dwoch Michael'ow dla mnie wypada zdecydowanie na korzysc tego z Nikity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Ja czekam na PB jak dla mnie drugi sezon trzyma poziom , nowy lost to nie ten sam lost a wczoraj z braku laku obejrzałem 4 odcinki Heroes i kurcze bardzo fajne to jak dla mnie , napewno ciekawsze niż nowy Lost , polecam Heroes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Ja juz sciagnalem 4 odcinek 3 sezonu BSG i myslalem ze szlak mnie trafi jak zobaczylem ze Pegasus ..... ale to juz musicie sami zobaczyc. Ogladam SGA i i ogladalem Sg1 i ani ten ani ten nawet nie moga startowac do BSG P.S. Jesli ktos chetny aby uzyskac dostep do najnowszych seriali w wiekszosci sc-fi pisac na PW. Pozdrawiam Edytowane 21 Października 2006 przez Imex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) SG to S-F na wesoło... BSG to prawdziwe hard S-F ... A odcinek 4y jest wykopany w kosmos. Akcja Galactic'i po prostu mnie rozwaliła... Co do Pegasusa .. no cóż... Dramaturgia serialu tego wymagała? :mur: Edytowane 21 Października 2006 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ja czekam na PB jak dla mnie drugi sezon trzyma poziom , nowy lost to nie ten sam lost a wczoraj z braku laku obejrzałem 4 odcinki Heroes i kurcze bardzo fajne to jak dla mnie , napewno ciekawsze niż nowy Lost , polecam Heroes.no może nie ciekawsze , ale zgodze sie że lost jest słabszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ja juz sciagnalem 4 odcinek 3 sezonu BSG i myslalem ze szlak mnie trafi jak zobaczylem ze Pegasus ..... ale to juz musicie sami zobaczyc. SG to S-F na wesoło... BSG to prawdziwe hard S-F ... A odcinek 4y jest wykopany w kosmos. Akcja Galactic'i po prostu mnie rozwaliła... Co do Pegasusa .. no cóż... Dramaturgia serialu tego wymagała? :mur:Kurde aleście mi smaka porobili. A tylko spróbujcie napisać co sie stało to normalnie pozabijam :lol2: Edycja z napisami juz w poniedziałek, kurcze jak ja wytrzymam tyle czasu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Napisy juz są!! wejdz na hatak.pl. Obejżałem 4 odcinek i poprostu wymiotł mi kurz z półek!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ja czekam na edycje serialu by XviD ASD, więc poczekam do poniedziałku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...