Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

@^goku^

Jednak się mylisz ;] Oby ~~

Źródło

A nie lepiej sprawdzać na najpewniejszym źródle:P czyli FOX ;] skąd zazwyczaj ripują go ;].

http://www.fox.com/schedule/schedule_nextweek.htm

bana dla ^goku^ za propagande :D :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prison Break Preview Episode 2x09

I jeszcze coś o PB:

Twórca serialu Prison Break - Paul Sheuring ujawnił, że wszystkie wątki które zostały rozpoczęte zostaną rozwiązane jeszcze przed końcem drugiego sezonu.

Powiedział w tym tygodniu na audycji, że wątek Lincolna Burrowsa (wrobienie w morderstwo) jest sednem całego serialu i nie będzie on przedłużany dłużej niż potrzeba.

Na audycji w telewizji Fox dodał, że telewizja będzie chciała 3 sezon jeśli oglądalność pozostanie na tym samym poziomie co teraz.

Sheuring powiedział:"Narazie musimy wymyśleć co będzie w 3 sezonie", ale wytłumaczył, że może odejść od realizowania dalszych sezonów.

Możliwe, że główny wątek o Lincolnie zostanie rozwiązany w drugim sezonie a koniec 2 sezonu zapoczątkuje coś nowego, czego zakończeniem może być 3 sezon. O czym on będzie? Pozostaje nam jedynie porozmawiać o tym w odpowiednim temacie na

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przewidywania dotyczace przyszlosci PB:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
stawiam dyche, ze trzeci sezon (o ile bedzie) bedzie o sciganiu tego zrzeszenia miedzynarodowego biznesmenow, gdzie ten scigajacy_co_zabil_venilla_ice'a :P albo agent [ten co mu paluchy polamalo :P] zostana wystawieni do wiatru i beda chcieli pomoc zdemaskowac intryge :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg ??????? też nie spieprzyli. Napisał, że na początku myślał, że spieprzyli :P bo wydawało mu się, że sam ucieknie hehe. Tak mniemam ;].

goku

Uwazalem ze powinien zgadac sie z C-Note wtedy kiedy myslalem ze on naprawde uciekl z forsa :D

Zbyt niedokładnie przeczytałem :unsure:.

@^goku^

Jednak się mylisz ;] Oby ~~

2366299[/snapback]

A nie lepiej sprawdzać na najpewniejszym źródle:P czyli FOX ;] skąd zazwyczaj ripują go ;].

http://www.fox.com/schedule/schedule_nextweek.htm

bana dla ^goku^ za propagande :D :rolleyes:

To się okaże ;). Wcześniej czytałem, że 8. odcinek miał być wcześniej a sprawdziła się data z wikipedii :P. Szczerze to też mam nadzieję, iż następny odcinek ujrzymy już 30. października ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no...PB syci na całego :)... warto było czekać...

Tylko imho mogli troszkę dopracować akcję z Lincolnem...wiadomo było że przyjedzie po młodego, ten się zasadził i tak gładko mu poszło...

Kurcze wiedziałem że Sucre nie da ciała...za bardzo gościa lubię :)

Heroes ?...zaraz oglądam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie Herosy rządzą ;]]] to co się dzieje teraz to masakra ;]. Wypasik :). Przez te seriale to pół życia strace :P.

Oglądaj raven_88. No nie chce mówić że lepiej się rozkręcił niż PB :) ale coś w tym jest hehe.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem po pilocie Battlestara Galactica

mimo iz fanem "kosmicznych" opowiesci nie jestem, serial bardzo mi sie podoba jak na razie...

a PB normalka... ;P

powiem Ci, ze DLA fana "kosmicznych" opowiesci, ogladanie tego serialu to ekstaza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak BSG serial wypas. W chwili obecnej istnieją dla mnie seriale:

PB/BSG/Heroes/Jericho.

PB na 1 z sentymentu. Biorąc pod uwage, że każdy inna fabuła(nie odpowiednim słowem jest tu gatunek, ale wiadomo o co chodzi), to pierwsze 3 stoją na tym samym poziome czyli WYPAS :). Jericho jak narazie odstaje i to znacznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes

Peter to jest tu chyba głównym najważniejszym Heroes ;] Jak może mieć moce wszystkich którzy są wokół niego .... Chyba wiem kto zapobiegnie wybuchowi bomby [;

Ściągam Jericho, jutro zdam relację :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, chyba każdy tak reaguje na końcówkę 3 odc. Heroesów :) Ale mówiąc prawdę, przez pierwsze dwa odcinki się wynudziłem... Dalej już się rozkręca, ale dla mnie cały czas za wolno..

Dla porównania, jak oglądam PB to nie patrze na wskaźnik czasu, ile jeszcze pozostało. Przy oglądaniu Heroesów co jakiś czas zerkam. Ten serial musi w końcu nabrać większej dynamiki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Lost nie najgorszy chodź znowu się nic nie wyjaśniło :blink: .

No może poza tym że Sawyer nie ma rozrusznika :lol2: .

Aha, jak myślicie, ten człowiek który ma raka to właśnie Sawyer ? [;

Edytowane przez eragonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Końcówka pozamiatała...:)

A co do Losta (jeszcze nie oglądałem)...gdyby ktoś nie wiedział...

Jak już wcześniej pisaliśmy "Lost" będzie emitowany do 8 listopada bieżącego roku. Aż do zimy ma nastąpić przerwa w jego emisji. Jak poinformował dzisiaj portal tv.com pauza w nadawaniu epizodów ma potrwać do 7 lutego 2007r. , zaś nowe odcinki będą od tego dnia nadawane nieprzerwanie, co tydzień, aż do końca sezonu. W przerwie lukę po "Zagubionych" wypełni nowy serial "Day Break".

Płakał nie będę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eragonek :D

Josh Holloway na łamach gazety wypowiedział sie, że co raz bardziej martwi się tym że jego postac zostanie uśmiercona;]klik;] Zmiana charakteru+odwzajemniane uczucie Kate = Sawyer R.I.P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnieliscie o pewnej babaczce na wyspie.

Nie pamietam jak sie ona nazywala, ale miala raka (nie pamietam jakiego) czy tam nowotwor i byly z nia flashbacki.

A to, ze jest wiecej wysp jak mamy rozumiec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lost - calkiem dobry odcinek

@Pioorek - cos Ci sie pomieszalo, chyba, ze twierdzisz, iz Rose (ktora nota bene ma remisje) jest 40 letnim mezczyzna. Nie trzeba z reszta byc geniuszem, aby wpasc na to, ze guza ma ktos z obozu na malej wyspie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lost:

w preview przeciez jack jasnie daje do zrozumienia ze to henry ma raka. josh holloway aka sawyer nie umrze bo jest zbyt popularny, natomiast wiemy ze w nastepnym odcinku umrze ktos z rozbitkow, ale nie bedzie to saywer. tutaj na forum duzoo spoilerow jest jezeli kogos to interesuje: http://lost-forum.com/index.php

aha tutaj jest preview nastepnego odcinka: http://lost-media.com/modules.php?name=Dow...tit&lid=641

Edytowane przez phase

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi