Jin* Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Mozecie cos polecic w tych klimatach co wymienilem?24 pisty sezon zaczyna sie w grudniu, jezeli nie ogladales wczesniejszych odcinkow to masz sporo do nadrobienia :] I musze przyznac, ze Lost powrocil w wielkim stylu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Obejrzalem pierwszy sezon Lost, super! Teraz mam do ogladania 4400 ale jakos sie do tego nie przekonuje.. W przerwach miedzy Lost ogladalem Family Guy'a - tez mocne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Popieram. Lost jest znakomity. Uwielbiam wprost ten serial. Co do inncyh no to jeszcze SG-1 No i jak bym mogl zapomiec o starym dobrym Allo Allo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Jesli jest tu ktos kto posiada Joey'go 2x01-2x03 to prosilbym o odezwanie sie na pw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Battlestar Galactica (nowa) miodzio, fajna praca kamery podczas walk itp. czekam na nowy odcinek 2x11 :) SG-1 i Atlantis American Choper Na dniach bede miec Rome, ponoc nielzy serial...obejrze to sie przekonam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Nie wiem czy pisałem - ale Firefly. Po prostu miodzio. Dawno tak fajnie zrobionego sf nie widziałem. Mieszanka dzikiego zachodu i z fantastyką naukową - i o dziwo udana - iście wybuchowa substancja :] Polecam, u mnie na pewno siedzi w top 5. Niestety amerykańce, jak to oni w swojej odwiecznej 'inteligencji', przerwali w połowie serii ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Ba, fireflly nawet ciekawe, zaliczylem. Ale w top5 to tego nie umieszczam. Ja jestem uzalezniony od seriali.. aktualnie ogladam na bierzaco, medium, prison break, surface, threshold, invasion, lost, rome, numb3rs, smallville, i czekam na nowe odcinki sga i sg1. Obejrzalem calosc Startrekow - tos,tng, voy, ds9 i ent. sga/sg1, b5, xfiles, lone guneman, southpark, farscape, sopranos, dead like me, 24, taken.. i sporo innych. Ciekawe jakie stutki uboczke ma ogladanie duzo scfi:) Na razie tylko raz powiedzialem do wspolpracowanikow Status Report. Pije wlasnie herbate z kubka z napisem USS Enterprise. Top 5 to; 1. Babylon 5 2. TNG 3. VOY 4. Farscape 5. SG1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Obejrzalem calosc Startrekow - tos,tng, voy, ds9 i entha! , nie obejrzałeś wszystkich [; ja własnie dostałem w swoje łapki animated series :blink: kreska oldschoolowa, niczym z oryginalnego scooby-doo :lol: ale ogladac sie da <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 TASow obejrzalem pare.. nie podoba mi sie to..jakos. Polecam tez jak lubisz treka rozszezone wydania flmow kinowych. Na 2 plycie z filmem jest pare godzin dodatkow swietnych, retrospekcje, wywiady, ciekawostki. Ceny sa tez dobre, okolo 60 zetow za swietnie wydane wersje 2 plytowe w eleganckim pudelku kartonowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Moim ulubionym serialem jest FRIENDS (obejrzalem wszystkie 10 sezonow, czyli 10 lat, w niecaly miesiac, nigdy nie mialem takiego fizia na punkcie czegokolwiek :P) Na drugim miejscu JOEY, teraz kręcą drugi sezon, wlasnie ukazał się piąty odcinek :razz: Teraz zabieram sie za ogladanie friends od poczatku, a potem znowu i znowu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Dzisiaj powrocil 9 sezon South Park'a. Jak dla mnie drugi najlepszy odcinek tego sezonu (zaraz po The loosing edge) ;] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 a ja zaczne chyba oglądać serial "Buffy the vampire slayer" pamiętam że kiedyś leciało na tvn7, oglądałem ale nie regularnie, ostatnio "zdobyłem" pierwszy odcinek sezonu pierwszego i zapowiada się ciekawie...oglądał ktoś moze, i wypowie sie na temat tego serialu ;> ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 wlasnie zapomnialem o buffy.. tez cale zaliczylem i zebralem;) Serial jest troche gay ale mozna obejrzec. Fajnie sie koncza sezony zawsze i akcja staje sie ciekawsza pod od 3 sezonu. Dosc realnie jest przedstawione starzenie sie bohaterow itp.. nowe problemy. Mozna obejrzec ale cudow sie nie spodziewaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ja oglądam na Discavery "Mith Bustres" i na NG "żyć i umrzeć na innej planecie". No i nie wiem czy kreskowki tez zaliczacie: "Samuraj Jack" i "kaczor Dogers". Nie lubię kreskóek ale ty są wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni87 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 z seriali dobrze wspominam allo allo :D,simphsonow i archiwum x ;) chociaz niektore odcinki tego ostatniego doprowadzaly mnie do szalu na szczescie tv nie ucierpial :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) mam bardzo trudne pytanie odnosnie serialu LOST. Mysle, że sa tutaj tacy co moga mi pomoc. Jakis miesiac temu (nie wiem ktory odc.) leciala taka fajna muzyka. Bardzo chcialbym poznac jej tutul i autora. Jedynie co moge podac to to ze chyba bylo to country, a z tekstu albo : :) ["....not today...." albo "....walk away...." albo "...walkabout.."(?????)], śpiewał mężczyzna. Nagralem to na kome. Ktos pomoze?? Pozdrawiam. Edytowane 3 Grudnia 2005 przez kubolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 A ogladal ktos kiedys taki serial "F/X: The Series"? Lecial dawno temu na Polsacie i na niemieckim VOX'ie? Poszukuje go w necie, ale nigdzie nie ma ;/ Moze ktos ma :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 z seriali to tylko MagdaM i Kryminalni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 @Gaz - ironia? :D Jezeli nie to lipa, jak moga sie kryminalisci ci podobac do tego magdam ;] Glina rox pwnz ownd itp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ktos wie kiedy jest powtorka ostatniego odcinka LOST na tvp1 ?? i czy w ogole jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Wie ktos moze cos na temat 9 sezonu X-files. Kiedy bedzie emitowany w TVP2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Prison Break Bardzo podoba mi sie ten serial. Opowiada o dwóch braciach z których jeden z nich zostaje wsadzony do więznienia a drugi wierząc w niewinność brata postanawia sie dostać do więzienia i jako więznień go wyciągnąć. Ten drugi projektował to więznienie :D Serial bardzo wciąga. Nie nudzi się, jest dynamiczny, wiele zwrotów akcji i nowych wątków. Na prawdę warto się nim zainteresować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Ja mam na HDD wsztstkie odcinki Pancernych Dragon Ball Z,GT MacGyver 3sezon Chętnie wymienię się z inne seriale x-files inne sezony MacGyvera. jak coś to Bene4@o2.pl Edytowane 10 Grudnia 2005 przez BeneVaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 hmm... ja posiadam w swojej kolekcji 4 sezony the simpsons ( najlepsza bajka na świecie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) Na pierwszym miejscu "M jak miłość" i "Niania" ...jak mi sie przypomni, to "Kryminalnych" i "Daleko od noszy" tez obejrze :P Poza tym, to TV wogole nie ogladam ;] Na HDD nie zgrywam, bo: 1. Jak ogladam serial, to jeden odcinek tylko raz i juz do niego nie wracam, bo za chwile bedzie nastepny, nowy ;> 2. Nie ma miejsca na HDD na takie bzdety... 3. Nie mam karty TV i nie chce miec :P 4. Malo Wam? :D Edytowane 23 Grudnia 2005 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Ostatnio puszczali jeden z moich ulubionych polskich seriali: Zmiennicy :) Hehe tak, taki sobie ali mi się podobał. Jeszcze extra pr0 serial to "07 zgłoś się" z Borewiczem :) Ach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 TV uruchamiam ostatnio tylko dla jednego serialu - Married with Children. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) A ja sie pochwale ze mam 16 serii The Simpsons, kompletuje siedemnasta. Mam tez 4 serie Futuramy (niestety nie w calosci). Wedlug mnie obie te kreskowki rzadza (Yeeaah Bender!!). Acha i mam jeszcze w mieszkaniu caly Twin Peaks (mojego kumpla co prawda, ale jest). A i zbieram tez odcinki Top Gear, ale to chyba nie serial (mimo wszystko jest smieszny). Edytowane 26 Grudnia 2005 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Obejrzalem ostatno Triangle.. taki mini serial 3 odcinki po 1.20H, calkiem dobre jak ktos lubi lekkie scfi i spiski rzadowe. Jestem uzalezniony od seriali.. dziennie ogladam po 3-5 odcinkow roznych series.Obejrzalem lacznie juz ze 100 albo wiecej roznych sezonow roznych seriali;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CuBa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 No ja jestem przed 9 odcinkiem season 2 w LOSTach ;] kurde szkoda, że na raz nie wydadzą wszystkich seriali bo tak co tydzień trza czekać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...