Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie skończyłem oglądać nowy odc. BSG. Moje zdanie...

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
...jak zwykle nieczego sie nie dowiedzieliśmy. No może poza jednym. Że Starbuck jest cylonem. Wprost tego nie było ale po tym zdjeciu ze znakiem Jupitera, jestem tego pewien. Baltar chyba raczej nie jest jednym z Pięciu. Zastanawia mnie tylko do kogo D'Anna mówiła jak ich widziała bo twarzy oczywiscie nie pokazali. Tego raczej prędko sie nie dowiemy skoro ją wyłączyli. Kolejna sprawa. Helo. Tego kolesia to jako pierwszego bym wyrzucił przez śluzę. Przez niego Galactica dała ciała mogą zniszczyć cylonów, on zawsze ma jakieś problemy. Co do odcinka ogólnie, to dla mnie był nudny jak flaki z olejem. W połowie chciałem dać sobie spokój i wyłączyć, ale tego nie zrobiłem i obejrzałem do końca. Serial jest już tak przewidywalny że stracił swój urok. No i akcja toczy się poooowoli.

PS Musieli schować te nuki grrr Mogli sobie postrzelać. Choćby w Baseshipy.

Powiem wprost, że co raz mniej mi sie ten serial podoba. Jeżeli to ma sie tak ciągnąc przez 5 sezonów no to ja odpadam...

Ciagnac sie to bedzie do konca tego sezonu, w nim poznamy finałowych 5 tosterów, losy starbuck w odcinku malestorm(ktory głownie opowie o jej losach). Co do reszty to kompletnie sie z toba nie zgadzam, ten odcinek daje swietny grunt na następne. Maja Baltara, blondi, dziecko i Sharon ktora została załadowana, wyłączono nr3... więc co przewidujesz? skoro jest tak przewidywalny, to powiedz cos konkretnego. Starbuck tosterem?? pff akurat to ona może poprowadzic flote do ziemi, no i była jednym z największych pogromców cylonów, chyba sie tu bardziej kierowałes gag reel 3.

Fakt, odcinek może nie tak dynamiczny jak poprzedni, ale niczego mu imho nie brakowało. Swietna scena gdy Tyrol przyłożyl Baltarowi spluwe do głowy, reszta trzymała dobry poziom... biadolcie sobie, ja chce wiecej!! :D

Edytowane przez Plusk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 zaczyna mi sie coraz mniej podobac. Chyba poczekam az wyjdzie woecek odcinkow i lykne wszystko na raz. Bo tak to nuda 1 odcinek na tydzien. Przez pierwsze 20 minut Bauer biega po miescie, a potem pokazuja prezydenta za biurkiem. Obejrzalem caly odcinek i czulem sie jakbyn ogladal mojego sasiada biegajacego w kólko. bylo pare fajnych momentow ale czegos tu brakuje.

PB

No no, ciekawie bylo nawet [; ;] szybka akcja, to mi sie podoba. Mysle, ze Michael i jego brat pojda do paki a Kellerman i Mahone jakas doprowadza te sprawe do konca. Cos w tym stylu...

A Bellick i T-Bag to juz makabra :lol:. Kupa smiechu [; ;] szczegolnie jezeli chodzi o T-Baga. Koles żondzi ;]

Heroes

No nawet niezly odcinek, dobry byl motyw z tym niewidzialnym kolesiem. A Claire ;]]] Eh [[[;

Pluskwa - tak, żondzi, wiem ze to blad, ale 'rzadzi' nie rzadzi tak bardzo jak żondzi.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB

Wydaje mi się że bracia z kelermanem wpadną w ręce policji, w końcu nie maja wyjścia, siedzą w motelu a przed wejściem jest już policja. Ale też mi się wydaje że Mahone ich wyciągnie z rąk władz bo w końcu zabił 1 z agentów i pozatym firma się dobierała do jego syna.I mam jakieś takei przeczucie ze Mahon albo Kellerman zgina. Ale czy tak się stanie ?? zobaczymy już w przyszłym tygodniu.

Edytowane przez jezol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pb

Mogliby wpaść bo jak teraz im znowu nawieją to nudne się zrobi...

wpadną, dostaną celę obok Bellick'a i Avocado ;p

Rome S2E1&2 - nadal trzyma wysoki poziom, bardzo mi się ten serial podoba, mam nadzieję że na 2 sezonie się nie skończy...

btw... lost trailer

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB 2x14

No sam jestem ciekaw jak to będzie dalej. Skoro Terrence zaskoczył wszystkich i to bardzo :| (aż tak bardzo chciał ratować swoją siostrę ?) Teraz nie wiadomo jak Lincoln i Michael sobie poradzą z nową sytuacją. Myślę że nie dadzą się teraz złapać dopóki nie zgarną jakiegoś dowodu i powstrzymają ludzi z "Firmy" No cóż to się okaże.

pb

Mogliby wpaść bo jak teraz im znowu nawieją to nudne się zrobi...

wpadną, dostaną celę obok Bellick'a i Avocado ;p

I świeżak zaplanuje nowy plan ucieczki ,a Bellick ze swoimi dawnymi znajomościami jako jeszcze strażnik im w tym pomoże. Tak dojdą kolejne 2 sezony :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB

Widzialem trailer 2x15 na youtube.

Niewiem jak to sie stanie ale Michael i Linc beda w telewizji opowiadali o wszystkim.

Ciekawe jak na to zareaguje Firma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB

Widzialem trailer 2x15 na youtube.

Niewiem jak to sie stanie ale Michael i Linc beda w telewizji opowiadali o wszystkim.

Ciekawe jak na to zareaguje Firma.

A tutaj Sneak Peak z 15 odcinka 2 sezonu PB

http://youtube.com/watch?v=xiVfzyTuqpU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą nie jest źle z lektorem na polsacie imho...

gorzej z reklamami...:|

leborg - jes ;]...

idę Rome 2x03 obaczyć...

edit

oglądał ktoś The Dresden Files ?...

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzałem wczoraj z nudów PB na polsacie... całkiem, całkiem... fajne! :)

A wypowiedzi lektora dodają do serialu nowy wątek... komediowy :P

Pioorek, czy masz namiary na wersję anglojęzyczną? Jeśli tak to podeślij gdybyś mógł na PM. Dzięki z góry. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde też bym prosił o PW z linkami :> Serial zapowiada się super :D Pioorek dasz rade wysłać mi jeszcze PW ;) ?? :D Panowie właśnie wracając do 2 odcinka PB ci kolesie obcięli mu palca czy co bo akurat miałem chwilowe braki kablówki i nie wiem jak się skończyło :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi