Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Rome 2x06 (ogląda ktoś jeszcze ?... :) )

Imho najlepszy odcinek 2 sezonu... świetna scena w willi Cycerona :]

Jutro PB i Heroes...mam nadzieję, że nie będą przynudzać...

a co do Losta 3x08...dziwnym trafem mi się spodobał (najbardziej z 3 serii...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy mozna sie spodziewac PB 2x17 asd :wink:

Juz nigdy nie obejrze serialu ktory nie jest w calosci dostepny B-)

O kurcze nawet nie wiedzialem, ze sezon drugi jest niedokonczony.

OMG !!!

Wracajac do pierwszego sezonu to tak jak sie spodziewalem. W okolicach odcinka 11-12 zaczelo sie wszystko jakby konczyc w ladna calosc i czulem, ze cos fabularnie spier**** !

No bo jak mozna konczaca sie fabule ciagnac jeszcze 10 odcinkow.

I sie nie mylilem. Widocznie ogladalnosc byla na szczycie i na kolanie wymyslono jak tu odroczyc egzekucje (zaznaczyc, bo spoiler - a kto ma ciemne tlo to ma pecha). I jeszcze robia ze mnie durnia - w maju snieg.

I tak jak siedzialem i "no dobra, to juz ostatni odcinek - grubo po polnocy) tak po tej akcji normalnie nie chce mi sie tego wlaczac. Oczywiscie dokoncze serie ale jak takie cos bedzie w drugim sezoznie to dostane jobla i sie obraze na seriale juz na maxa.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG !!!

Wracajac do pierwszego sezonu to tak jak sie spodziewalem. W okolicach odcinka 11-12 zaczelo sie wszystko jakby konczyc w ladna calosc i czulem, ze cos fabularnie spier**** !

I sie nie mylilem. Widocznie ogladalnosc byla na szczycie i na kolanie wymyslono jak tu odroczyc egzekucje (zaznaczyc, bo spoiler - a kto ma ciemne tlo to ma pecha). I jeszcze robia ze mnie durnia - w maju snieg.

I tak jak siedzialem i "no dobra, to juz ostatni odcinek - grubo po polnocy) tak po tej akcji normalnie nie chce mi sie tego wlaczac. Oczywiscie dokoncze serie ale jak takie cos bedzie w drugim sezoznie to dostane jobla i sie obraze na seriale juz na maxa.

Jeśli dobrze pamiętam to miało być właśnie coś około 13 odcinków, i pewnie stało się tak jak mówisz. Oglądalność była wysoka to przeciągnęli tak, że właśnie mamy 17 odcinek drugiego sezonu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG !!!

Najlepsze odcinki to te z buntem (zdaję się 6.7 albo 7.8) z 1 sezonu. W ogóle cały sezon obejrzałem w 2 dni z przerwą na sen i posiłek ;) No cóż w 2 sezonie sytuacja może być podobna. Jeśli Michaelowi i Lincolnowi nie uda się to chyba 3 sezon będzie się rozgrywał na salach sądowych :lol: i szukaniu dowodów by załatwić panią Prezydent i "Firmę".

No bo cóż takiego oni mogliby wymyślić. Kolejne 22 odcinki ucieczki tym razem przed Bellickiem? .

Odcinek 2x17.720p.HDTV już jest (to dopiero jakość 1280x720 :P) teraz tylko na literki czekać ;)

P.S Też mi się zdaję że planowali tylko 13 0dcinków chociaż kto wie.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Pierwsze 13 odcinków kończy się na nieudanej próbie ucieczki wtedy jak próbują rozwalić tą rurę by dostać się do Lincolna ,który siedział w gabinecie lekarskim.Prawdopodobnie zmienili z 2 ,3 ostatnie odcinki gdy stwierdzili ,że oglądalność jest zbyt duża ,by zabijać kurę znoszącą złote jajka
I dobrze zrobili :) Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB 2x17

No nareszcie 2 tygodnie oczekiwania dobiegly konca. Dzieje sie w dzisiejszym odcinku bardzo duzo. T-Bag chce wyjsc na ludzi :), C-Note nareszcie pojął ze nie ma wyjscia i musi się poddac. Kellerman zostal na lodzie, tylko ciekawe co z tym nagraniem... oj czuje ze Pope przesłuciach!ąc je w klubie zwyczajnie je skasowal :| To byloby zbyt proste jakby wszystko się udalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB 2x17

Dawno nic nie przynioslo mi takiej ulgi jak widok lezacego Mr Kim'a ktory dostaje ładne cepy od Linc'a :D Nareszcie.. A Franklin chyba nie bedzie teraz wsypywal i tropil Scofielda? Wkoncu dzieki niemu sam uciekl z więzienia..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB

Myślałem, że T-Bag im tam krzywdę zrobi...a tu jednak nie...

Podoba mi się wizerunek Pope'a...tak powinien wcześniej jako naczelnik wyglądać...jakoś teraz zmężniał ;]

Ciekawe co po tym wszystkim zrobi Kellerman...

Fajnie, że Sucre spotkał się z Maricruz...mój ulubieniec z PB :]

Heroes

No Peter się robi teraz true hero ;]...No i końcówka zapowiada że wreszcie coś naprawdę ruszy...Ta babka ma ciekawą moc...

Odcinek bez wątku z Niką/Jessiką i od razu jakoś lepiej...nie lubię jej...

Coś mi mówi że Mohinder się zorientuje z kim odbywa swoją podróż...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze piszcie, który odcinek opisujecie, chodzi mi tu o Ciebie raven :) bo po prostu boje sie kliknąc w spoiler xD

A z PB taka telenowela może się zrobić, jestem aktualnie na 1x22 czyli kończe 1 sezon, no ale pierwsze 13 odcinków miażdzy, potem lekko przynudza, później znowu sa emocje, 21 odcinek oglądałem cały w drgawkach :| nie wiem jak to się stało, ale na mnie to za mocno działa ;P

Najsmutniejszy odcinek, dla mnie 5 oraz bodajże 14 (to co pisał Kaeres w spoilerze), mhm....

I co do PB to jeszcze

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&...&iwloc=addr

Jeśli było, wybaczcie ;) znalazłem ;P

Edytowane przez FoX 13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy PB

Chyba najlepszy odcinek 2 serii :rolleyes: .

Fajnie że T-beg w końcu "wyrósł na ludzi ^^".

Mam tylko nadzieje że Franklin nie wyda Scofielda ;/.

Pochwale się jeszcze tym że właśnie dostałem autograf Sucre B-) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy PB

Chyba najlepszy odcinek 2 serii :rolleyes: .

Fajnie że T-beg w końcu "wyrósł na ludzi ^^".

Mam tylko nadzieje że Franklin nie wyda Scofielda ;/.

Pochwale się jeszcze tym że właśnie dostałem autograf Sucre B-) .

Pewnie mu powie o tej stronie, o której Scofield wspominał Sucre kiedy wykopywali piniądze ;]

A Pope okazał się ok kolesiem ;)

Akcja z Kim'em była najlepsza w tym odcinku :lol:

Skąd ten autograf ? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB 2x18 "Wash" preview --> http://www.youtube.com/watch?v=bEcYfq8FEs4&eurl=

Ciekawie się zapowiada...

edit:

Heroes 2x17 "Company Man" preview --> http://www.youtube.com/watch?v=hx1Tc-_Ottc

hmm, jeśli wierzyć TV.com, to będą jeszcze tylko 2 odcinki Heroesow... :(

Edytowane przez studenc1k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wierz TV.com. W USA ten serial pobil na leb Lost - jak to sie mawia, nie utna zlotej kurze jajek, czy jakos tak. Tym bardziej, ze konczenie tego serialu tak szybko jest w sumie nieuzasadnione (moze miec jak dla mnie ze spokojem 2-3 sezony), bo nie ma tutaj czegos na co niecierpliwie widzowie czekaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB 2x18 "Wash" preview --> http://www.youtube.com/watch?v=bEcYfq8FEs4&eurl=

Ciekawie się zapowiada...

edit:

Heroes 2x17 "Company Man" preview --> http://www.youtube.com/watch?v=hx1Tc-_Ottc

hmm, jeśli wierzyć TV.com, to będą jeszcze tylko 2 odcinki Heroesow... :(

Jak zwykle świeża porcja trailerów by studenc1k :mrgreen:

Początek traileru Heroes a tu wita nas text "Presented by new Windows Vista" :lol: :lol: :lol: M$ nie zna granic :mur:

Będzie więcej niż 2 odcinki :) Muszą to kontynuować :]

Co do nowego Heroes [1x16]

Peter mnie dzisiaj zadziwił ;] Telekineza działa, w takim bądź razie, może ma wszystkie umiejętności, które miał Sylar kiedy chciał zabić Claire ? :unsure:

Babka z Wi-Fi to fajny rotfl :lol:

No i wkońcu Bennet będzie musiał wszystko wyśpiewać. Teraz Haitańczyk mu nie pomoże B-)

Edytowane przez Free

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes

Bezapelacyjnie najlepszy odcinek jak do tej pory. Zrobiło sie arcyciekawie. Peter zaczyna roxować a biedny pan Bennet dostanie po pupie :D Teraz czuje się w 100% uzależniony od Heroes. Super super i jeszcze raz SUPER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy pb

No w sumie sredni odcinek. Pare fajnych motywow, ale np. przez dluuugo pokazywali motyw z T-Bagiem jak siedzi w tej norze, pokazywali C-Note jak biega po szpitalach itp... nie tego oczekiwalem. Szkoda mi Kellermana, zostawli go tak... jeszcze bedzie sie chcial zemscic.

No i ta akcja jak Michael powiedzial, ze ma umowe z naczelnikiem... bez sensu, co on robi w ogole, tez ma swietne pomysly z tym 'oddawaniem sie wladzy".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB

tjaaa ja myśle, ze z tym nagraniem jest jakiś wałek, po co pope chciał skorzystać z komputera w klubie?zeby sobie tylko tego odsłuchać? potem nagle odwidziała mu się umowa z Michałkiem? i to zakończenie - tuż przed samym włączeniem rozmowy. Juz mnie ten serial nauczył, ze wszystkiego mozna się spodziewać :D

edit:... dobra po trailerze z nastepnego odcinka wydaje sie byc wszystko OK... ale nie chce mi sie juz zmieniac wypowiedzi

BSG

łoł wypadki chodzą po Galactice, Cally i Tyrol wykonują romantyczny lot w przestrzeni :D a piloci licza ile to dni nie walczyli, fajnie że to zauważyli bo my - widzowie - bardzo sobie życzymy az wrocą do roboty i skonczą sie obijać :D Czekam az Starfuck sie zabije, bo jesli tego nie zrobi, to spale ten sezon.
Edytowane przez Plusk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki, zmieniam zdanie o PB1 po odroczeniu.

Odcinek opowiadajacy o wszystkich gl. bohaterach jak sie znalezli w wiezieniu zondzi na maxa, nastepne tez niczego sobie - ze skur*** Greacem na czele.

Jest OK.

Dzisiaj LM wiec pewnie 1 sezon skoncze dopiero jutro.

No i po co mnie zarazaliscie tymi dennymi serialami ?

Teraz PB2 i LOST 1,2,3 czekaja na HDD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NOm, odcinek opowiadajacy o bohaterach byl fajny i co najwazniejsze wyszedl tylko jeden, nie poszli w slad lostow.

Na dysku mam sezon 1 przyjaciol, gotowe na wszystko (:lol) - obejrzalem tego drugiego nawet 6 odcinkow ;] Fajnie sie oglada, ale przewidywalny jak jasna cholera i malo smieszny.

Zabieram sie wieczorem za Heroes [;

A co do 24 - poczekam az wyjdzie caly 6 sezon, nie oplaca sie ogladac z tygodnia na tydzien, szczegolnie w przypadku 24.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB - ogolnie

PS: tak wiem czepiam sie - serial i tak jest fajny ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB - ogolnie

troche niejasne jest tylko to że poraz X-ty Michael mówi do brata "uniewinnimy cie i wszystko sie skonczy..."

dla mnie bajka ;]

co sie skonczy ? jezeli nawet podarowaliby Lincowi _ucieczke_ z wiezienia bo znalazl sie tam nieslusznie to przeciez Michael trafil tam jak najbardziej zasluzenie.

zadna to wymowka ze napada na bank bo brat niewinny ;]

do tego Sara trafia spowrotem do aresztu (pomoc w ucieczce), stracil ojca, Weronike, poswiecil kilkanascie innych istot i sam dostalby dodatkowe 20lat za ucieczke...

jezeli serial skonczy sie uniewinnieniem Linca na podstawie dowodow to chyba zapowiada sie 3 sezon jak Michael znow ucieka ;p

heheh

PS: tak wiem czepiam sie - serial i tak jest fajny ;]

A ja nie mogę zrozumieć, dlaczego tak naciągany film, momentami przypominający Mc Givera, mimo wszystko podoba mi się jak żaden inny.

Niestety skusiłem się na 2. sezon i od teraz pozostaje 1 odc./tydzień. Co do 2. sezonu (tych co wyszły) to odcinki 2-6 były takie sobie, ale później coraz lepiej.

Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowe Jericho

z [gluteus maximus] odcinek, chyba nawet gorszy niz ostatnie battlestar galactica i blisko siegniecia dna gdzie siedzi lost. same bzdury i nieistotne watki. zaluje, ze go ogladalem. zmarnowane 41min i 58sek zycia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FoX 13 - zawsze o najnowszym :]...(jak o starszych to zaznaczam ;) )

Lost 3x09

Nudy imho... Myślałem, że z tymi tatuażami będzie się wiązać jakaś ciekawsza historia...Ta pani 'szeryf' to ta babka od pierścionka z 3x08 ?

Dziś będę miał resztę Supernatural...pewno do weekendu całość łyknę ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi