JROX Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Dokładnie. Niektóre sceny powinny być krótsze, a akcja bardziej zwarta. Ostatnie 4 odcinki pierwszego sezonu obejrzałem w 80min (czyli tyle co normalnie 2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Kiedy mozna sie spodziewac PB 2x17 asd :wink: Juz nigdy nie obejrze serialu ktory nie jest w calosci dostepny B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 http://epguides.com/PrisonBreak/ Jeszcze kilka godzinek i powinien byc dostepny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Rome 2x06 (ogląda ktoś jeszcze ?... :) ) Imho najlepszy odcinek 2 sezonu... świetna scena w willi Cycerona :] Jutro PB i Heroes...mam nadzieję, że nie będą przynudzać... a co do Losta 3x08...dziwnym trafem mi się spodobał (najbardziej z 3 serii...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Oglada ktos serial Day Break ? Czy tylko mi sie podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Kiedy mozna sie spodziewac PB 2x17 asd :wink: Juz nigdy nie obejrze serialu ktory nie jest w calosci dostepny B-) O kurcze nawet nie wiedzialem, ze sezon drugi jest niedokonczony. OMG !!! Wracajac do pierwszego sezonu to tak jak sie spodziewalem. W okolicach odcinka 11-12 zaczelo sie wszystko jakby konczyc w ladna calosc i czulem, ze cos fabularnie spier**** ! No bo jak mozna konczaca sie fabule ciagnac jeszcze 10 odcinkow. I sie nie mylilem. Widocznie ogladalnosc byla na szczycie i na kolanie wymyslono jak tu odroczyc egzekucje (zaznaczyc, bo spoiler - a kto ma ciemne tlo to ma pecha). I jeszcze robia ze mnie durnia - w maju snieg. I tak jak siedzialem i "no dobra, to juz ostatni odcinek - grubo po polnocy) tak po tej akcji normalnie nie chce mi sie tego wlaczac. Oczywiscie dokoncze serie ale jak takie cos bedzie w drugim sezoznie to dostane jobla i sie obraze na seriale juz na maxa. Edytowane 20 Lutego 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 O kurcze nawet nie wiedzialem, ze sezon drugi jest niedokonczony. OMG !!! Wracajac do pierwszego sezonu to tak jak sie spodziewalem. W okolicach odcinka 11-12 zaczelo sie wszystko jakby konczyc w ladna calosc i czulem, ze cos fabularnie spier**** ! No bo jak mozna konczaca sie fabule ciagnac jeszcze 10 odcinkow. I sie nie mylilem. Widocznie ogladalnosc byla na szczycie i na kolanie wymyslono jak tu odroczyc egzekucje (zaznaczyc, bo spoiler - a kto ma ciemne tlo to ma pecha). I jeszcze robia ze mnie durnia - w maju snieg. I tak jak siedzialem i "no dobra, to juz ostatni odcinek - grubo po polnocy) tak po tej akcji normalnie nie chce mi sie tego wlaczac. Oczywiscie dokoncze serie ale jak takie cos bedzie w drugim sezoznie to dostane jobla i sie obraze na seriale juz na maxa. Jeśli dobrze pamiętam to miało być właśnie coś około 13 odcinków, i pewnie stało się tak jak mówisz. Oglądalność była wysoka to przeciągnęli tak, że właśnie mamy 17 odcinek drugiego sezonu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) O kurcze nawet nie wiedzialem, ze sezon drugi jest niedokonczony. OMG !!! Wracajac do pierwszego sezonu to tak jak sie spodziewalem. W okolicach odcinka 11-12 zaczelo sie wszystko jakby konczyc w ladna calosc i czulem, ze cos fabularnie spier**** ! No bo jak mozna konczaca sie fabule ciagnac jeszcze 10 odcinkow. I sie nie mylilem. Widocznie ogladalnosc byla na szczycie i na kolanie wymyslono jak tu odroczyc egzekucje (zaznaczyc, bo spoiler - a kto ma ciemne tlo to ma pecha). I jeszcze robia ze mnie durnia - w maju snieg. I tak jak siedzialem i "no dobra, to juz ostatni odcinek - grubo po polnocy) tak po tej akcji normalnie nie chce mi sie tego wlaczac. Oczywiscie dokoncze serie ale jak takie cos bedzie w drugim sezoznie to dostane jobla i sie obraze na seriale juz na maxa. Najlepsze odcinki to te z buntem (zdaję się 6.7 albo 7.8) z 1 sezonu. W ogóle cały sezon obejrzałem w 2 dni z przerwą na sen i posiłek ;) No cóż w 2 sezonie sytuacja może być podobna. Jeśli Michaelowi i Lincolnowi nie uda się to chyba 3 sezon będzie się rozgrywał na salach sądowych :lol: i szukaniu dowodów by załatwić panią Prezydent i "Firmę". No bo cóż takiego oni mogliby wymyślić. Kolejne 22 odcinki ucieczki tym razem przed Bellickiem? . Odcinek 2x17.720p.HDTV już jest (to dopiero jakość 1280x720 :P) teraz tylko na literki czekać ;) P.S Też mi się zdaję że planowali tylko 13 0dcinków chociaż kto wie. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Pierwsze 13 odcinków kończy się na nieudanej próbie ucieczki wtedy jak próbują rozwalić tą rurę by dostać się do Lincolna ,który siedział w gabinecie lekarskim.Prawdopodobnie zmienili z 2 ,3 ostatnie odcinki gdy stwierdzili ,że oglądalność jest zbyt duża ,by zabijać kurę znoszącą złote jajka I dobrze zrobili :) Edytowane 20 Lutego 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 PB 2x17 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No nareszcie 2 tygodnie oczekiwania dobiegly konca. Dzieje sie w dzisiejszym odcinku bardzo duzo. T-Bag chce wyjsc na ludzi :), C-Note nareszcie pojął ze nie ma wyjscia i musi się poddac. Kellerman zostal na lodzie, tylko ciekawe co z tym nagraniem... oj czuje ze Pope przesłuciach!ąc je w klubie zwyczajnie je skasowal :| To byloby zbyt proste jakby wszystko się udalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 PB 2x17 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dawno nic nie przynioslo mi takiej ulgi jak widok lezacego Mr Kim'a ktory dostaje ładne cepy od Linc'a :D Nareszcie.. A Franklin chyba nie bedzie teraz wsypywal i tropil Scofielda? Wkoncu dzieki niemu sam uciekl z więzienia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Oglada ktos serial Day Break ? Czy tylko mi sie podoba icon_wink3.gifSłyszałem, że jest niezły, muszę pobrać i wtedy się wypowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Co do nowego PB to dzisiejszy odcinek świetny ;] Co do Heroes to się wypowiem jak będą napisy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Myślałem, że T-Bag im tam krzywdę zrobi...a tu jednak nie... Podoba mi się wizerunek Pope'a...tak powinien wcześniej jako naczelnik wyglądać...jakoś teraz zmężniał ;] Ciekawe co po tym wszystkim zrobi Kellerman... Fajnie, że Sucre spotkał się z Maricruz...mój ulubieniec z PB :] Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No Peter się robi teraz true hero ;]...No i końcówka zapowiada że wreszcie coś naprawdę ruszy...Ta babka ma ciekawą moc... Odcinek bez wątku z Niką/Jessiką i od razu jakoś lepiej...nie lubię jej... Coś mi mówi że Mohinder się zorientuje z kim odbywa swoją podróż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Prosze piszcie, który odcinek opisujecie, chodzi mi tu o Ciebie raven :) bo po prostu boje sie kliknąc w spoiler xD A z PB taka telenowela może się zrobić, jestem aktualnie na 1x22 czyli kończe 1 sezon, no ale pierwsze 13 odcinków miażdzy, potem lekko przynudza, później znowu sa emocje, 21 odcinek oglądałem cały w drgawkach :| nie wiem jak to się stało, ale na mnie to za mocno działa ;P Najsmutniejszy odcinek, dla mnie 5 oraz bodajże 14 (to co pisał Kaeres w spoilerze), mhm.... I co do PB to jeszcze http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&...&iwloc=addr Jeśli było, wybaczcie ;) znalazłem ;P Edytowane 20 Lutego 2007 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Nowy PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chyba najlepszy odcinek 2 serii :rolleyes: . Fajnie że T-beg w końcu "wyrósł na ludzi ^^". Mam tylko nadzieje że Franklin nie wyda Scofielda ;/. Pochwale się jeszcze tym że właśnie dostałem autograf Sucre B-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Nowy PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chyba najlepszy odcinek 2 serii :rolleyes: . Fajnie że T-beg w końcu "wyrósł na ludzi ^^". Mam tylko nadzieje że Franklin nie wyda Scofielda ;/. Pochwale się jeszcze tym że właśnie dostałem autograf Sucre B-) . » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Pewnie mu powie o tej stronie, o której Scofield wspominał Sucre kiedy wykopywali piniądze ;] A Pope okazał się ok kolesiem ;) Akcja z Kim'em była najlepsza w tym odcinku :lol: Skąd ten autograf ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Skąd ten autograf ? :wink: Wysłałem mu list i mi odpisał B-) . Może założę tu topic o autografach i powklejam zdjęcia swoich grafów i podam wam jakieś adresy ^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) PB 2x18 "Wash" preview --> http://www.youtube.com/watch?v=bEcYfq8FEs4&eurl= Ciekawie się zapowiada... edit: Heroes 2x17 "Company Man" preview --> http://www.youtube.com/watch?v=hx1Tc-_Ottc hmm, jeśli wierzyć TV.com, to będą jeszcze tylko 2 odcinki Heroesow... :( Edytowane 20 Lutego 2007 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Nie wierz TV.com. W USA ten serial pobil na leb Lost - jak to sie mawia, nie utna zlotej kurze jajek, czy jakos tak. Tym bardziej, ze konczenie tego serialu tak szybko jest w sumie nieuzasadnione (moze miec jak dla mnie ze spokojem 2-3 sezony), bo nie ma tutaj czegos na co niecierpliwie widzowie czekaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) PB 2x18 "Wash" preview --> http://www.youtube.com/watch?v=bEcYfq8FEs4&eurl= Ciekawie się zapowiada... edit: Heroes 2x17 "Company Man" preview --> http://www.youtube.com/watch?v=hx1Tc-_Ottc hmm, jeśli wierzyć TV.com, to będą jeszcze tylko 2 odcinki Heroesow... :( Jak zwykle świeża porcja trailerów by studenc1k :mrgreen: Początek traileru Heroes a tu wita nas text "Presented by new Windows Vista" :lol: :lol: :lol: M$ nie zna granic :mur: Będzie więcej niż 2 odcinki :) Muszą to kontynuować :] Co do nowego Heroes [1x16] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Peter mnie dzisiaj zadziwił ;] Telekineza działa, w takim bądź razie, może ma wszystkie umiejętności, które miał Sylar kiedy chciał zabić Claire ? :unsure: Babka z Wi-Fi to fajny rotfl :lol: No i wkońcu Bennet będzie musiał wszystko wyśpiewać. Teraz Haitańczyk mu nie pomoże B-) Edytowane 20 Lutego 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Bezapelacyjnie najlepszy odcinek jak do tej pory. Zrobiło sie arcyciekawie. Peter zaczyna roxować a biedny pan Bennet dostanie po pupie :D Teraz czuje się w 100% uzależniony od Heroes. Super super i jeszcze raz SUPER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Nowy pb » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No w sumie sredni odcinek. Pare fajnych motywow, ale np. przez dluuugo pokazywali motyw z T-Bagiem jak siedzi w tej norze, pokazywali C-Note jak biega po szpitalach itp... nie tego oczekiwalem. Szkoda mi Kellermana, zostawli go tak... jeszcze bedzie sie chcial zemscic. No i ta akcja jak Michael powiedzial, ze ma umowe z naczelnikiem... bez sensu, co on robi w ogole, tez ma swietne pomysly z tym 'oddawaniem sie wladzy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) nowy PB jest po prostu piękny ja daje 10 na 10 Edytowane 20 Lutego 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « tjaaa ja myśle, ze z tym nagraniem jest jakiś wałek, po co pope chciał skorzystać z komputera w klubie?zeby sobie tylko tego odsłuchać? potem nagle odwidziała mu się umowa z Michałkiem? i to zakończenie - tuż przed samym włączeniem rozmowy. Juz mnie ten serial nauczył, ze wszystkiego mozna się spodziewać :D edit:... dobra po trailerze z nastepnego odcinka wydaje sie byc wszystko OK... ale nie chce mi sie juz zmieniac wypowiedzi BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « łoł wypadki chodzą po Galactice, Cally i Tyrol wykonują romantyczny lot w przestrzeni :D a piloci licza ile to dni nie walczyli, fajnie że to zauważyli bo my - widzowie - bardzo sobie życzymy az wrocą do roboty i skonczą sie obijać :D Czekam az Starfuck sie zabije, bo jesli tego nie zrobi, to spale ten sezon. Edytowane 20 Lutego 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Sorki, zmieniam zdanie o PB1 po odroczeniu. Odcinek opowiadajacy o wszystkich gl. bohaterach jak sie znalezli w wiezieniu zondzi na maxa, nastepne tez niczego sobie - ze skur*** Greacem na czele. Jest OK. Dzisiaj LM wiec pewnie 1 sezon skoncze dopiero jutro. No i po co mnie zarazaliscie tymi dennymi serialami ? Teraz PB2 i LOST 1,2,3 czekaja na HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 NOm, odcinek opowiadajacy o bohaterach byl fajny i co najwazniejsze wyszedl tylko jeden, nie poszli w slad lostow. Na dysku mam sezon 1 przyjaciol, gotowe na wszystko (:lol) - obejrzalem tego drugiego nawet 6 odcinkow ;] Fajnie sie oglada, ale przewidywalny jak jasna cholera i malo smieszny. Zabieram sie wieczorem za Heroes [; A co do 24 - poczekam az wyjdzie caly 6 sezon, nie oplaca sie ogladac z tygodnia na tydzien, szczegolnie w przypadku 24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 PB - ogolnie » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « troche niejasne jest tylko to że poraz X-ty Michael mówi do brata "uniewinnimy cie i wszystko sie skonczy..." dla mnie bajka ;] co sie skonczy ? jezeli nawet podarowaliby Lincowi _ucieczke_ z wiezienia bo znalazl sie tam nieslusznie to przeciez Michael trafil tam jak najbardziej zasluzenie. zadna to wymowka ze napada na bank bo brat niewinny ;] do tego Sara trafia spowrotem do aresztu (pomoc w ucieczce), stracil ojca, Weronike, poswiecil kilkanascie innych istot i sam dostalby dodatkowe 20lat za ucieczke... jezeli serial skonczy sie uniewinnieniem Linca na podstawie dowodow to chyba zapowiada sie 3 sezon jak Michael znow ucieka ;p heheh PS: tak wiem czepiam sie - serial i tak jest fajny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) PB - ogolnie » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « troche niejasne jest tylko to że poraz X-ty Michael mówi do brata "uniewinnimy cie i wszystko sie skonczy..." dla mnie bajka ;] co sie skonczy ? jezeli nawet podarowaliby Lincowi _ucieczke_ z wiezienia bo znalazl sie tam nieslusznie to przeciez Michael trafil tam jak najbardziej zasluzenie. zadna to wymowka ze napada na bank bo brat niewinny ;] do tego Sara trafia spowrotem do aresztu (pomoc w ucieczce), stracil ojca, Weronike, poswiecil kilkanascie innych istot i sam dostalby dodatkowe 20lat za ucieczke... jezeli serial skonczy sie uniewinnieniem Linca na podstawie dowodow to chyba zapowiada sie 3 sezon jak Michael znow ucieka ;p heheh PS: tak wiem czepiam sie - serial i tak jest fajny ;] A ja nie mogę zrozumieć, dlaczego tak naciągany film, momentami przypominający Mc Givera, mimo wszystko podoba mi się jak żaden inny. Niestety skusiłem się na 2. sezon i od teraz pozostaje 1 odc./tydzień. Co do 2. sezonu (tych co wyszły) to odcinki 2-6 były takie sobie, ale później coraz lepiej. Edytowane 22 Lutego 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 nowe Jericho » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « z [gluteus maximus] odcinek, chyba nawet gorszy niz ostatnie battlestar galactica i blisko siegniecia dna gdzie siedzi lost. same bzdury i nieistotne watki. zaluje, ze go ogladalem. zmarnowane 41min i 58sek zycia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 FoX 13 - zawsze o najnowszym :]...(jak o starszych to zaznaczam ;) ) Lost 3x09 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nudy imho... Myślałem, że z tymi tatuażami będzie się wiązać jakaś ciekawsza historia...Ta pani 'szeryf' to ta babka od pierścionka z 3x08 ? Dziś będę miał resztę Supernatural...pewno do weekendu całość łyknę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...