Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

kamilo23

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Główny bohater, przybrany syn policjanta (jego przyrodnia siostra też jest gliną) pracuje jako technik/specjalista od śladów krwi znajdowanych na miejscu zbrodni...a w międzyczasie prowadzi jeszcze "drugie życie"...związane z jak to się mówi ciemną stroną duszy... ;]

Nie ma co więcej pisać...sam zobacz ;)

Mam nadzieję, że następny Heroes nie będzie ostatni w tym sezonie...

Czekam na Rome i nadrabiam w międzyczasie 2 sezon Supernatural :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BSG

Juz wiadomo ze bedzie czwarty season. Bedzie miał 13 odcinków i emisja rozpocznie się w styczniu 2008r.

... hehe a tak to juz nie wiem co myślec, no ondcinek przymykając oko na głowny watek był całkiem spoko. Widocznie tworcy chca nam pokazać jak to sie żyje we flocie, tylko brakuje kurna tej wielowątkowości podczas kazdego odcinka, mogło to być splecione jeszcze z atakiem cwelonów... strajkujaca flota + atak,a tak robi sie powoli sennie. Jedynie co mnie cieszy to to, ze następny odcinek to maelstrom.

mały zwiastunik:

http://www.youtube.com/watch?v=3eDbIA28ivo

Edytowane przez Plusk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jeszcze nie wszyscy widzieli :)

PB 2x19 - Sweet Caroline Trailer - click

PB 2x19 - Sweet Caroline - Sneak Peak - click

---

Heroes 1x18 - Like Any Parasite - Trailer - click

W Heroes jeszcze więcej akcji niż poprzednio :blurp:

Edytowane przez Free

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lost S03E10

strasznie nudny, przeciagaja pewnie zeby dotrwac do 20/21 odcinaka dać milion nowych watkow i zakonczyc sezon

koncowka wymyslona na sile, niby miala zaciekawic co bedzie w nastepnm odcinku, jak dla mnie bylo wrecz przeciwnie <_<

Edytowane przez _Rebel_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee, widze po PB 2, ze te seriale sa robione na sztuki.

Chrzanie to, myslalem ze sie w nie wciagne.

Na LOST narzeka coraz wiecej ludzi - nie chce stracic tyle czasu co na PB.

Prisona juz doogladam do konca drugiego sezonu i mam juz o serialach-hiciorach zdanie wyrobione.

Wole Kiepskich, Bundych czy Przyjaciol - nie trzeba tego ogladac na bierzaco a zawsze sie fajnie oglada.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres - z lostem daj sobie spokoj, ta sprawa sie nigdy nie wyjasni! no moze po 5 sezonach ;D

mam nadzieje ze PB sie skonczy na drugim

PS

Ja teraz ogladam Entourage (polecany przez cookie'go) - lajtowy, nawet smieszny, nie wymagajacy uzycia mozgu z fajnymi laskami ;]] w sam raz po ciezkim dniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Free - Heroes 1x18 ;)

Jak już naprawdę nie będę miał co robić to obejrzę dzisiejszego Losta...chociaż widzę, że te 42min można lepiej wykorzystać...

PB imho powinien się zakończyć na 2 sezonie...nie ma co tego przeciągać...

Kończę nadrabiać Supernatural...przyjemny, jak to kumpel powiedział "do kolacji" jak znalazł :]

Nowe odcinki w piątki wychodzą ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

No ja obejrzalem Losta nowego i dalej lipa... po co ja to mecze dalej? :/ Chyba szkoda mi troche, ze obejrzalem az 2 sezony i chcialbym w koncu sie dowiedziec o co tam chodzi, ale cos mi sie zdaje ze sobie odpuszcze te lipe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wprawdzie PB uwielbiam, ale tez wolałbym zeby się skonczylo na drugim sezonie. Nie chciałbym, żeby stalo się to co z Lostem. Kiedys super serial, teraz nawet patrzec na to nie mogę (choc trzeba przyznac ze Lost zszedł na dziady juz w 2 sezonie, PB nadal trzyma wysoki poziom - przynajmniej według mnie). Niech skonczą PB teraz bo ten wątek który jest obecnie jest na wyczerpaniu. Tu nic nowego i świezego nie mozna wymyslec. W zamian niech zrobią spin-off z T-Bagiem w roli głównej :D Bo jego postac została naprawdę świetnie wykreowana. Jest taka... hmm wielowymiarowa? (oprócz sadystycznego pedofila jest tez romantykiem :P, człowiekiem inteligentnym [te jego teksty...]) W nowym serialu niech dadzą:

Jego losy po dotarciu do Tajlandii, przeszczep ręki, zabawy z tubylcami :D. Do tego goscinne występy Scofielda, Kellermana, Sary.

24 sezon 6

Początki nawet miłe, bodaj w 4 odcinku jednoczesnie wybuch atomowki i załamanie Jacka... super zrobione. Ale pozniej :/ Słabo, coraz słabiej. Tradycyjnie pojawiaja sie zdrajcy - rodzina, asystent doradcy prezydenta. Ile mozna? Az tak przekupny ten naród? 6 sezon trzymał poziom do momentu pojawienia się wątku rodzinnego. Pewnie zmęczę tę serię do konca, ale 7 sezon odpuszczam. Co za duzo to niezdrowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jericho 1x12

Odcinek nawet fajny, zawsze mnie interesowalo jak to sie zaczelo i jak zostali zwerbowani. Wlasnie sciagam nasteny odcinek i mam nadzieje ze rusza z akcja po przerwie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Free - Heroes 1x18 ;)

Jak już naprawdę nie będę miał co robić to obejrzę dzisiejszego Losta...chociaż widzę, że te 42min można lepiej wykorzystać...

PB imho powinien się zakończyć na 2 sezonie...nie ma co tego przeciągać...

Kończę nadrabiać Supernatural...przyjemny, jak to kumpel powiedział "do kolacji" jak znalazł :]

Nowe odcinki w piątki wychodzą ?

Poprawione :)

Dzisiejszy Lost taki sobie ;] To co znaleźli w dżungli to mega lol :lol2:

Tak Supernatural wychodzi w piątki, ale na napisy trzeba czekać najczęściej do wtorku/środy :huh:

Jericho 1x12

Odcinek nawet fajny, zawsze mnie interesowalo jak to sie zaczelo i jak zostali zwerbowani. Wlasnie sciagam nasteny odcinek i mam nadzieje ze rusza z akcja po przerwie.

Pozdrawiam

A no ruszyli z akcją ;] Ciekawy te Jericho 1x13 dzisiaj było [; A tu był mega el0 spoiler :lol: :mur: Edytowane przez Free

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pb 3 sezon ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB

3 sezon ma być, ale z zupełnie nowymi wątkami, te obecne zakończą się na drugim sezonie. Na 100% to nie wiadomo jeszcze jak to będzie, ale obecne sprawy mają być w 2. s. zakończone.

Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DO FREE jak piszesz co się dzieje w serialu to rób SPOILER !!! Niektórzy jeszcze nie oglądali i woleli by nie wiedzieć co się dzieje.

Jerich 1x13

No cóż akcja z lekka ruszyła z miejsca, pojawiły się nowe wątki np. podział kraju na kilka rejonów rządzonych przez różnych włodarzy. Akcja na targu też niczego sobie, ale po tej przerwie tak jakby akcja wychamowała i nie ma tego tępa co w odcinkach z Ravenwood. No nic czekam na kolejne odcinki i zobaczymy bo intryga zaczyna robić się coraz ciekawsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lost 03e10

no co za [ciach!]o się zrobiło z tego serialu, co za bagno, chyba przestanę to oglądać, przecież to jest jakaś kpina to co oni tam wyprawiają, co to w ogóle za wątki są, 10 odcinek został poświęcony w całości na odpalenie jakiegoś krfa ogórka na zwietrzałym paliwie sprzed dobrych kilku lat, ehhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 sezon bankowo będzie za dużo kwestii otwartych zostało ja do dzisiaj nie do konca wiem co ojciec Claire i jego chlebodawcy robią z "herosami" i czym się tak naprawdę zajmują ( identyfikowaniem , onaczaniem i potencjalnie niebezpiecznych jednostek eliminowaniem, czy jest "drugie dno"? . Mam pytanko idzie się wkręcić w Mac Gyvera 1 sezon? Oglądałem może z 3 odcinki za młodu, mało pamiętam i nie wiem z czym to się je , fajny ten mac gyver w porównaniu takim PB , Heroes, Dexterem czy Day Break?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dexter pierwszy odcinek mnie rozwalił :blink: nie ma co serial wart obejrzenia. :D

Kamilo , najlepsze przed tobą . Ja do Dextera podchodziłem dwukrotnie, pierwsze 2-3 odcinki mnie średnio przekonały ale gdzieś tak od 5-6 odcinka ten serial rozkręca się na dobre a końcówka IMHO jest genialna według mnie , ostatni odcinek jest smerfastyczny , szkoda , że trzeba czekać na wznowienie tzn, drugą serie do października , serial specyficzny , ale mi bardzo podpasował jak ci się pierwszy odcinek tak spodobal to później będziesz zachwycony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dex jest w miare fajny :) specyficzny serial z duza dawka niecomniej lub bardziej zaskakujacych zwrotow nie wiem dlaczego ale juz od razu mi sie cos nie widzialo by ten informatyk byl wirtuozem :| za to kolejny partner siorki od razu zwrocil moja uwage szczegolnie jego nieslabnace zainteresowanie dexem ;]

lost - odgrzewany koltet co raz nudniejsze i bardziej smieszne ;]

pb - mogli by ich zlapac ... ja koncze przygode z tym serialem na 2 sezonie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DEX jest fajny:) lost cóż 1 sezon to było to odkryłem go przed PB i wtedy moja zajawka na na seriale się zaczeła , nigdy wcesniej nie ogłądałem seriali . Trzeci sezon bardzo nierówny , telenowela się robi , ale mimo wszystko i tak bije na głowę 99% seriali . Odpowiedzcie mi co do Mac Gyvera warto oglądać 1 sezon , fajne to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi