Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Heroes 1x18

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Już w trailerze widać, że Peter przeżyje. Ale to przecież było pewne na 100%. :) Pamiętacie, jak Hiro z przyszłości spotkał się z Peterem w wagonie metra. Powiedział coś w stylu, że inaczej wygląda bez blizny. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB- ja to się boję, aż się w nocy moczę , że

Twórcy mówili , że wątek Linka ma się wyjaśnić boję się , że właśnie w tym odcinku się wyjaśnił - rowiązanie -to brak rowiązania gdyż Karolinka odchodzi ,dowodów nie maja , jedyne rozwiązanie jakie widzę to , że Mahone pęknie , ale bardzo to wątpliwe coś przeczuwam , że trzecia seria to będzie próba zniknięcia a Mahone ich będzie po całym świecie ścigał :mur: ogólnie to mam dość już masła maślanego ja chcę konkretów te niespodziewane zwroty akcji serwowane w nadmiernej ilości irytują mnie coraż bardziej. Całe szczęscie , żę C-nota nie uśmiercili bo już myślałem , że mój świat się zawali :P
Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twórcy mówili , że wątek Linka ma się wyjaśnić boję się , że właśnie w tym odcinku się wyjaśnił - rowiązanie -to brak rowiązania gdyż Karolinka odchodzi ,dowodów nie maja , jedyne rozwiązanie jakie widzę to , że Mahone pęknie , ale bardzo to wątpliwe coś przeczuwam , że trzecia seria to będzie próba zniknięcia a Mahone ich będzie po całym świecie ścigał :mur: ogólnie to mam dość już masła maślanego ja chcę konkretów te niespodziewane zwroty akcji serwowane w nadmiernej ilości irytują mnie coraż bardziej. Całe szczęscie , żę C-nota nie uśmiercili bo już myślałem , że mój świat się zawali :P

A ja mowie, ze Michala zamkna w wiezieniu w Sona :D. I znowu wroci klimacik wiezienia, tym razem bedzie ucieczka bez planu :D. A co do Karolinki, to nie miala innego wyjscia, jak zachorowac na nowotwor. Wszystko sie placze bardziej imho. Juz totalnie nie wiadomo co nas czeka. Praktycznie to kazdy oglada Prisona z przyzwyczajenia, a ze ma przyzwoity poziom to kazdy przy nim zostaje. Liczy sie tylko $$$.
Edytowane przez d0b0c0p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB

Przecież ten odcinek nie mógł się inaczej skończyć. Karolinka choćby chciała to nie zachowała by się jak należy ;) Ehh coraz bardziej to przedłużają. Ciekawe jaki będzie 3 sezon :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bsg staje sie powoli niesamowitym betonem, jak mozna zrobic z arcydzieła takie [ciach!]o...?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bsg staje sie powoli niesamowitym betonem, jak mozna zrobic z arcydzieła takie [ciach!]o...?

Zeby to tylko w BSG.

Ja nie wiem jak mozna było zrobic (*^%&&^$_^_*%*^$ z 2 połowy 10 sezonu SG1 wiedząc ze nie będzie 11.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby to tylko w BSG.

Ja nie wiem jak mozna było zrobic (*^%&&^$_^_*%*^$ z 2 połowy 10 sezonu SG1 wiedząc ze nie będzie 11.

Hmm. SG1 zaczynam wlasnie 8 sezon i serial jak narazie trzyma fason. W którym sezonie/odcinku atlantis odchodzi od sg1?

juz to 10ty raz piszesz dajcie sobie jeść juz;]

A wpadles na to ze pisze to po nowym odcinku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm. SG1 zaczynam wlasnie 8 sezon i serial jak narazie trzyma fason. W którym sezonie/odcinku atlantis odchodzi od sg1?

8 sezon

Po pierwszym lub drugim(nie pamietam dokładnie) odcinku SG1 mozesz zacząc oglądac SGA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj są 2 trailera 20 odcinka http://www.prisonbreakmanhunt.com a data emisji 3 sezonu już jest ustalona na Prison Break season 3 will be premiered on August 29, 2007 in the United States and Canada

jak zwykle mahone się zorientuje we wszystkim ale

cholernie mnie cieszy , że według trailera 20 odcinka będą mieć nakaż aresztowania Mahone , nie pałam sympatią do niego straszny z niego sprzedawczyk i robi to co jest dobre dla niego

Co do zwrotów akcji to oprócz odcinka w którym Michałek zamknął Aleksa w klatce to tak naprawdę Mahone porządnie po [gluteus maximus] nie dostał przydałoby się spektakularna porażka Mahone a

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

co do pb

Trzeba byc wyjatkowo glupim, zeby wrocic do tego samego hotelu z ktorego sie ogladalo swoj cel... szczegolnie, ze to nie wypalilo i w terenie az roilo sie od agentow. A Michael jak nigdy nic wrocil sobie do pokoju ;o.

Sara tez nie blysla... schowala sie pod lozkiem jak wpadl Mahone i gdy wyszedl on z pokoju to ta od razu wylazla... ja bym siedzial tam jeszcze pol godziny.

BTW - serial przestaje mnie zaskakiwac. Ostatnio w sumie wszystkie zwroty akcji sa bardzo przewidywalne, albo ja juz sie tak wyszkolilem w tym ogladajac ten show. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wpadles na to ze pisze to po nowym odcinku?

SG1 powinien sie zakonczyc na 6 sezonie. Tego co w nim pokazali pozniej juz nie uswiadczysz a Ori to po prostu jeszcze raz to samo co poprzednio :) Wiele watkow jest bardzo podobnych do seznonow gdy przeciwnikami byli goauld'owie , a postac Baall'a po prostu jest smieszna. Spodziewalem sie ze gdy bedzie sie chylil ku koncowi ten serial to moze zrobia jakis dobry odcinek ale gdzie tam , 10x19 traktuje o glownym temacie ale jest momentami po prostu smieszny.. no coz sg1 wypalilo sie calkowicie niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łuuu nowe BSG dostaje całkiem fajne noty, nawet są głosy mowiace, ze to był najlepszy odcinek serii :D

mi sie on podobał, fajnie zrobione loty vajperów, taka ogolna psychoza... no i nareszcie ją zabili, a dla nie pewnych tego czy zginela mam źródło potwierdzające.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lost S03E11

Z pewnoscia lepszy odcinek niz kilka ostatnich, w koncu jakas akcja, retrospekcje troche slabe bo w sumie 3 sceny z moralem wybaczania :)

szkoda ze pokazali ten C4 w piwnicy bo to bylo do przewidzenia ze stacja wybuchnie,

tak ostatnio rozkminialem z tymi rozbitami ze normalni ludzie zaczęliby chyba wariowac ze sa na wyspie nie maja jak wrocic a oni zachowuja sie jakby byli na wakacjach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_Rebel_

Jedzenie mają, są na malowniczej wyspie, ciepły piękny klimat. Czego więcej chcieć ;) Mają prawo czuć się jak na wakacjach :lol2: ;)

evocati, to mnie teraz zaskoczyłeś :blink:

Czyli jak na TVP teraz był niby 19odc to się skończyła 2 seria...

To nic, będe szukał 3 serii ;)

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lost

To co oni robia to sie w pale nie miesci, wydaje mi sie, ze producenci sami zamotali sie w tym wszytkim, powstaje 1000 nowych watkow, a stare nie zostaja wyjasnione, no i jeszcze na dodatek wszystko przeplatane ta "przeszloscia" bohaterow :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

lost

Z takim podejsciem producentow to oni moga jeszcze wypuscic z 10 sezonow o niczym... chodzenie po dzungli, jazda samochodem i granie w ping ponga :lol:. Zapowiada sie kolejny, udany sezon [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dexter: Next Episode: 13: 2x01 | Season 2, Episode 1 (Oct/7/2007) i żeby obejrzeć ciurkiem 2 sezon trzeba z rok czekać , załamka:(. A co do lostów to ja już nie wiem o co chodzi jak tak dalej będzie to mogłiby i 10 sezonów lać wodę , przedstawiając ich perypetie

Ps. JAk nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ...

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze to juz zasada, psucie/zabijanie serialów/legend na ich 2,3,4 sezonach.

jak narazie moze mało ale:

prawdziwy ssący i zajebisty BSG skonczył sie dla mnie na 2 sezonie, no przymykajac oko, to na 4 odcinku trzecieg sezonu. PB skonczył sie definitywnie na 1 sezonie.

Teraz pewnie zabiore sie za Hirosów i moje biedne osobiste zdanie wyrażę po łyknięciu wszystkiego "na raz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi