CzArNy` Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Heroes 1x19 http://youtube.com/watch?v=fDfcogRnU9o juz zacieram raczki omg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Heroes 1x18 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Już w trailerze widać, że Peter przeżyje. Ale to przecież było pewne na 100%. :) Pamiętacie, jak Hiro z przyszłości spotkał się z Peterem w wagonie metra. Powiedział coś w stylu, że inaczej wygląda bez blizny. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) PB- ja to się boję, aż się w nocy moczę , że » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Twórcy mówili , że wątek Linka ma się wyjaśnić boję się , że właśnie w tym odcinku się wyjaśnił - rowiązanie -to brak rowiązania gdyż Karolinka odchodzi ,dowodów nie maja , jedyne rozwiązanie jakie widzę to , że Mahone pęknie , ale bardzo to wątpliwe coś przeczuwam , że trzecia seria to będzie próba zniknięcia a Mahone ich będzie po całym świecie ścigał :mur: ogólnie to mam dość już masła maślanego ja chcę konkretów te niespodziewane zwroty akcji serwowane w nadmiernej ilości irytują mnie coraż bardziej. Całe szczęscie , żę C-nota nie uśmiercili bo już myślałem , że mój świat się zawali :P Edytowane 7 Marca 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Twórcy mówili , że wątek Linka ma się wyjaśnić boję się , że właśnie w tym odcinku się wyjaśnił - rowiązanie -to brak rowiązania gdyż Karolinka odchodzi ,dowodów nie maja , jedyne rozwiązanie jakie widzę to , że Mahone pęknie , ale bardzo to wątpliwe coś przeczuwam , że trzecia seria to będzie próba zniknięcia a Mahone ich będzie po całym świecie ścigał :mur: ogólnie to mam dość już masła maślanego ja chcę konkretów te niespodziewane zwroty akcji serwowane w nadmiernej ilości irytują mnie coraż bardziej. Całe szczęscie , żę C-nota nie uśmiercili bo już myślałem , że mój świat się zawali :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A ja mowie, ze Michala zamkna w wiezieniu w Sona :D. I znowu wroci klimacik wiezienia, tym razem bedzie ucieczka bez planu :D. A co do Karolinki, to nie miala innego wyjscia, jak zachorowac na nowotwor. Wszystko sie placze bardziej imho. Juz totalnie nie wiadomo co nas czeka. Praktycznie to kazdy oglada Prisona z przyzwyczajenia, a ze ma przyzwoity poziom to kazdy przy nim zostaje. Liczy sie tylko $$$. Edytowane 7 Marca 2007 przez d0b0c0p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Co do PB to szkoda że mój ulubiony aktor Abruci zginął :) To co sie w tym serialu dzieje to ja cie kręce ale i tak wciaga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 A mnie jakos negatywnie nie zaskoczyl ten odcinek :D nie spodziewal sie co powie pani prezydent :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Przecież ten odcinek nie mógł się inaczej skończyć. Karolinka choćby chciała to nie zachowała by się jak należy ;) Ehh coraz bardziej to przedłużają. Ciekawe jaki będzie 3 sezon :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 nie no PB ten odcinek to pomylka do du.py i wogole Heroes syca BSG troche powalone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) Bsg staje sie powoli niesamowitym betonem, jak mozna zrobic z arcydzieła takie [ciach!]o...? Edytowane 7 Marca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Bsg staje sie powoli niesamowitym betonem, jak mozna zrobic z arcydzieła takie [ciach!]o...? Zeby to tylko w BSG. Ja nie wiem jak mozna było zrobic (*^%&&^$_^_*%*^$ z 2 połowy 10 sezonu SG1 wiedząc ze nie będzie 11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Bsg staje sie powoli niesamowitym betonem, jak mozna zrobic z arcydzieła takie [ciach!]o...?juz to 10ty raz piszesz dajcie sobie jeść juz;] nowy pb imho był fajny fajniejszy od ostatnich 2 odcinków ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Zeby to tylko w BSG. Ja nie wiem jak mozna było zrobic (*^%&&^$_^_*%*^$ z 2 połowy 10 sezonu SG1 wiedząc ze nie będzie 11. Hmm. SG1 zaczynam wlasnie 8 sezon i serial jak narazie trzyma fason. W którym sezonie/odcinku atlantis odchodzi od sg1? juz to 10ty raz piszesz dajcie sobie jeść juz;]A wpadles na to ze pisze to po nowym odcinku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Hmm. SG1 zaczynam wlasnie 8 sezon i serial jak narazie trzyma fason. W którym sezonie/odcinku atlantis odchodzi od sg1?8 sezon Po pierwszym lub drugim(nie pamietam dokładnie) odcinku SG1 mozesz zacząc oglądac SGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 odnosnie SG1 to poprostu porazka to co oni teraz robia padaka i leborg obejrzyj 9 sezon a 10 sobie odpusc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 PB » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « no teraz jak Pani prezydent podala sie do dymisji to mozna ze 4 sezony nakrecic, ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) Tutaj są 2 trailera 20 odcinka http://www.prisonbreakmanhunt.com a data emisji 3 sezonu już jest ustalona na Prison Break season 3 will be premiered on August 29, 2007 in the United States and Canada jak zwykle mahone się zorientuje we wszystkim ale » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « cholernie mnie cieszy , że według trailera 20 odcinka będą mieć nakaż aresztowania Mahone , nie pałam sympatią do niego straszny z niego sprzedawczyk i robi to co jest dobre dla niego Co do zwrotów akcji to oprócz odcinka w którym Michałek zamknął Aleksa w klatce to tak naprawdę Mahone porządnie po [gluteus maximus] nie dostał przydałoby się spektakularna porażka Mahone a Edytowane 7 Marca 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 co do pb » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Trzeba byc wyjatkowo glupim, zeby wrocic do tego samego hotelu z ktorego sie ogladalo swoj cel... szczegolnie, ze to nie wypalilo i w terenie az roilo sie od agentow. A Michael jak nigdy nic wrocil sobie do pokoju ;o. Sara tez nie blysla... schowala sie pod lozkiem jak wpadl Mahone i gdy wyszedl on z pokoju to ta od razu wylazla... ja bym siedzial tam jeszcze pol godziny. BTW - serial przestaje mnie zaskakiwac. Ostatnio w sumie wszystkie zwroty akcji sa bardzo przewidywalne, albo ja juz sie tak wyszkolilem w tym ogladajac ten show. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Hmm. SG1 zaczynam wlasnie 8 sezon i serial jak narazie trzyma fason. W którym sezonie/odcinku atlantis odchodzi od sg1? A wpadles na to ze pisze to po nowym odcinku? SG1 powinien sie zakonczyc na 6 sezonie. Tego co w nim pokazali pozniej juz nie uswiadczysz a Ori to po prostu jeszcze raz to samo co poprzednio :) Wiele watkow jest bardzo podobnych do seznonow gdy przeciwnikami byli goauld'owie , a postac Baall'a po prostu jest smieszna. Spodziewalem sie ze gdy bedzie sie chylil ku koncowi ten serial to moze zrobia jakis dobry odcinek ale gdzie tam , 10x19 traktuje o glownym temacie ale jest momentami po prostu smieszny.. no coz sg1 wypalilo sie calkowicie niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 łuuu nowe BSG dostaje całkiem fajne noty, nawet są głosy mowiace, ze to był najlepszy odcinek serii :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « mi sie on podobał, fajnie zrobione loty vajperów, taka ogolna psychoza... no i nareszcie ją zabili, a dla nie pewnych tego czy zginela mam źródło potwierdzające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Ile odcinków w danej serii ma 4400? Bo tak patrze i oczom nie wierze że pierwsza seria ma 6 druga 13, a trzecia ileś tam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Lost S03E11 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Z pewnoscia lepszy odcinek niz kilka ostatnich, w koncu jakas akcja, retrospekcje troche slabe bo w sumie 3 sceny z moralem wybaczania :) szkoda ze pokazali ten C4 w piwnicy bo to bylo do przewidzenia ze stacja wybuchnie, tak ostatnio rozkminialem z tymi rozbitami ze normalni ludzie zaczęliby chyba wariowac ze sa na wyspie nie maja jak wrocic a oni zachowuja sie jakby byli na wakacjach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 1 - 6 2 - 13 3 - 13 I teraz czekac na 4 :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 _Rebel_ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jedzenie mają, są na malowniczej wyspie, ciepły piękny klimat. Czego więcej chcieć ;) Mają prawo czuć się jak na wakacjach :lol2: ;) evocati, to mnie teraz zaskoczyłeś :blink: Czyli jak na TVP teraz był niby 19odc to się skończyła 2 seria... To nic, będe szukał 3 serii ;) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Lost » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Komputer powiedział, że jeśli do stacji wdarli się wrogowie, to mam wcisnąć 7-7, więc tak zrobiłem. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Lost » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « To co oni robia to sie w pale nie miesci, wydaje mi sie, ze producenci sami zamotali sie w tym wszytkim, powstaje 1000 nowych watkow, a stare nie zostaja wyjasnione, no i jeszcze na dodatek wszystko przeplatane ta "przeszloscia" bohaterow :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 lost » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Z takim podejsciem producentow to oni moga jeszcze wypuscic z 10 sezonow o niczym... chodzenie po dzungli, jazda samochodem i granie w ping ponga :lol:. Zapowiada sie kolejny, udany sezon [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Beda jakies nowe odcinki dextera ? Spodobalo mi sie niezmiernie :) edit: dla nieciepliwych beda ;) Edytowane 9 Marca 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Pewnie że będą bo serial jest kapitalny a jeszcze jego perypetie miłosne. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) dexter: Next Episode: 13: 2x01 | Season 2, Episode 1 (Oct/7/2007) i żeby obejrzeć ciurkiem 2 sezon trzeba z rok czekać , załamka:(. A co do lostów to ja już nie wiem o co chodzi jak tak dalej będzie to mogłiby i 10 sezonów lać wodę , przedstawiając ich perypetie Ps. JAk nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ... Edytowane 10 Marca 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 widze ze to juz zasada, psucie/zabijanie serialów/legend na ich 2,3,4 sezonach. jak narazie moze mało ale: prawdziwy ssący i zajebisty BSG skonczył sie dla mnie na 2 sezonie, no przymykajac oko, to na 4 odcinku trzecieg sezonu. PB skonczył sie definitywnie na 1 sezonie. Teraz pewnie zabiore sie za Hirosów i moje biedne osobiste zdanie wyrażę po łyknięciu wszystkiego "na raz" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...