KaxxL Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Dexter bardzo fajny wczoraj obejrzalem pierwszy odcinek polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Może mi ktoś powiedzieć na dokładnie jakim odcinku zakończyła się deuga seria 4400? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Może mi ktoś powiedzieć na dokładnie jakim odcinku zakończyła się deuga seria 4400?13 odcinek 2 sezonu :) Czyli teraz musisz sobie zobaczyć cały 3 sezon ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Ale mi chodziło o to co w tym odcinku się wydarzyło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Ale mi chodziło o to co w tym odcinku się wydarzyło... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://www.tv.com/the-4400/mommys-bosses/e...3066/recap.html ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Szukałem takiego czegoś, ale nie mogłem znaleść :blink: W każdym razie wielkie dzięki. Teraz wiem jakich odcinków szukać :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Ostatni odcinek Dextera mnie rozwalił pozytywnie. Kurcze nie spodziewałem się takiego zakończenia :D Ciekawe co wymyśla w 2 sezonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Dexter jest zajebisty szkoda, że 2 sezon październik , lipa:(1 sezon dextera jak dla mnie rozkręca się w połowie , ale rozkręca się na dobre , a tak wogóle polecam DAY BREAK kocham ten serial , 1 sezon miażdy po prostu , szkoda ze amerykance nie wiedza co dobre Edytowane 11 Marca 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 PB. W calej tej serii jedynie wiekszosc odcinkow z pierwszego sezonu i kilka z drugiego. Ostatnie juz mnie zaczynaja wpieniac bo robia je na kolanie. Moge byc ich scenarzysta, a z pewnoscia wymyslalbym na tym samym poziomie. Pierwsza seria to byl majstersztyk i faktycznie powymyslac takie rzeczy to byla lada sztuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) BSG - kolejny "pokonany" po Lost? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nosz kurna, o co tu chodzi? Wytrzyamlem 4 odcinki zapychajace na maksa wymagana ilosc odcinkow w sezoni (ostatni ze strajkiem byl nawet ciekawy) ale to co sie dzieje w tym $#%^ Maelstrom przechodzi ludzkie pojecie. Czy ktos moglby mi wyjasnic o czym do cholery scenarzysci mysleli? Kara od dziecinstwa "marzyla" o smierci w jakiejs chmurze? Matka ja do tego przygotowywala? To bylo jej wielkim przeznaczeniem? Dac Adamie figurke do statku? No q#$%!!! Cos mi sie wierzyc nie chce... Sa z tego dwa wyjscia: a. Na prawde zginela - scnearzysci sa debilami i maja nas za jeszcze wiekszych. b. Nie zginela i bedzie jeszcze kontynuacja (jakies szersze wyjasnienie jej "przyznaczenia"). Z tym, ze nawet jezeli 2 opcja sie sprawdzi to sam odcinek jak i to co generalnie robi sie z serialem wola o pomste do nieba. Najpierw przesadzone historie milosne niczym z telenoweli, pozniej bezsensowne zapchaj dziury, o ktorych juz nawet nie pamietam co opowiadaly. Wszyscy czytaja Baltara, nikt nie pamieta co zrobil. Wszystkie watki zawieszone. O co chodzi??? Ale sie wkurzylem. :[ update: Co do Kary to jednak chyba przezyla >>In a recent TV Guid interview, David Eick stated that ..."the events in episodes 16 and 19 will greatly impact the nature of their romance" when asked about the Starbuck/Apollo romance, which appears to support the theory that Starbuck somehow survived "Maelstrom".<< z en.battlestarwiki.org Co nie zmienia faktu, ze i tak serial stal sie koszmarny. Licze na ciekawy final, bo jak nie to skonczy u mnie jak Lost. :D Edytowane 11 Marca 2007 przez qba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) BSG - kolejny "pokonany" po Lost? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nosz kurna, o co tu chodzi? Wytrzyamlem 4 odcinki zapychajace na maksa wymagana ilosc odcinkow w sezoni (ostatni ze strajkiem byl nawet ciekawy) ale to co sie dzieje w tym $#%^ Maelstrom przechodzi ludzkie pojecie. Czy ktos moglby mi wyjasnic o czym do cholery scenarzysci mysleli? Kara od dziecinstwa "marzyla" o smierci w jakiejs chmurze? Matka ja do tego przygotowywala? To bylo jej wielkim przeznaczeniem? Dac Adamie figurke do statku? No q#$%!!! Cos mi sie wierzyc nie chce... Sa z tego dwa wyjscia: a. Na prawde zginela - scnearzysci sa debilami i maja nas za jeszcze wiekszych. b. Nie zginela i bedzie jeszcze kontynuacja (jakies szersze wyjasnienie jej "przyznaczenia"). Z tym, ze nawet jezeli 2 opcja sie sprawdzi to sam odcinek jak i to co generalnie robi sie z serialem wola o pomste do nieba. Najpierw przesadzone historie milosne niczym z telenoweli, pozniej bezsensowne zapchaj dziury, o ktorych juz nawet nie pamietam co opowiadaly. Wszyscy czytaja Baltara, nikt nie pamieta co zrobil. Wszystkie watki zawieszone. O co chodzi??? Ale sie wkurzylem. :[ BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja to pojałem tak, ze starbuck przed sama smiercią zobaczyła "final five" (białe światło) i to było jej przeznaczeniem, zgineła bo tak musiało byc. "D'anna gdy zobaczyła final five w swiatyni, tez zgineła. Mnie za to bardziej interesuje to, co miało z tym wszystkim wspolnego jej malowidło-supernova. Starbuck mowiła przed smiercią "do zobaczenia po drugiej stronie". R.Moore powiedział ze tak prosto ze starbuck nie skonczył, faktem jest, ze fizycznie Kara nie żyje i sama aktorka to potwierdziła. Co do odcinka to z kazdej strony był zajebisty, był o czymś konkretnym, bardzo ładnie podany, wiadomo ze zostawia wiele pytan, ba nawet za dużo pytań. Poprzednie odcinki były praktycznie o niczym. W końcu to serial i czyms trzeba karmic ludzi i nastepne sezony, zreszta pisałem ze im dalej tym biedniej i ze to ogolna choroba seriali. Edytowane 11 Marca 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No dobra, przyjmijmy, ze tak bylo jak piszesz. To w takim razie jakie to mialo znaczenie dla kogokolwiek poza Kara? Czy to cos zmieni? I dlaczego wlasciwie zobaczyla "final five" (co to spowodowalo?) i w jakim celu skoro zginela? Jaki wogole mial ten odcinek sens w odniesieniu do calej fabuly serialu? Cholera myslalem, ze wyjda jakos ladnie z tej calej przyznaczeniowo religijnej bzdury, ale oni ida w jeszcze wiekszy absurd niz Lost. Naogladalem sie juz przez te wszystkie lata roznych seriali i filmow i widzialem wiele zwrotow akcji (np. seriale i filmy Lynch'a) - i jezeli tworcy BSG wyjda z tego obronna reka (czytaj logicznie) to uznam ich zamistrzow tego gatunku. Mi sie wydaje, ze wpadaja z wlasnej bezradnosci w kolejne tajemnice/pytania/bezsensowne zwroty akcji. Dokladnie tak jak Lost. Wkurza mnie, bo spedzilem troche czasu na tych wszystkich odcinkach i w sumie po co? Nastepnym razem jak zabiore sie za taki serial to chyba bede wymagal, zeby tworcy mi obiecali, ze maja dokladny plan na fabule do konca serialu. Bo pisanie na kolanie konczy sie tak jak tutaj. ps. A odcinek byl przydlugawy i pomijajac watek Kary nic sie w nim nie dzialo. Biorac pod uwage, ze ten watek jest dla mnie bez sensu, to takie same zdanie mam o calym odcinku. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 No dobra, leżą u mnie nadysku dwa odcinki BSG, konkretnie 3x16 Dirty Hands i 3x17 Maelstorm. Masakrycznie nie chce mi sie ich oglądać, jutro pewnie dojdzie kolejny odcinek BSG, którego nie obejrze. Pytanie, dużo strace nie ogladając ich? Czy moge je sobie olać? Poprostu ten serial zrobił sie tak nudny że aż szkoda mi czasu na oglądanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No dobra, przyjmijmy, ze tak bylo jak piszesz. To w takim razie jakie to mialo znaczenie dla kogokolwiek poza Kara? Czy to cos zmieni? I dlaczego wlasciwie zobaczyla "final five" (co to spowodowalo?) i w jakim celu skoro zginela? Jaki wogole mial ten odcinek sens w odniesieniu do calej fabuly serialu? Cholera myslalem, ze wyjda jakos ladnie z tej calej przyznaczeniowo religijnej bzdury, ale oni ida w jeszcze wiekszy absurd niz Lost. Naogladalem sie juz przez te wszystkie lata roznych seriali i filmow i widzialem wiele zwrotow akcji (np. seriale i filmy Lynch'a) - i jezeli tworcy BSG wyjda z tego obronna reka (czytaj logicznie) to uznam ich zamistrzow tego gatunku. Mi sie wydaje, ze wpadaja z wlasnej bezradnosci w kolejne tajemnice/pytania/bezsensowne zwroty akcji. Dokladnie tak jak Lost. Wkurza mnie, bo spedzilem troche czasu na tych wszystkich odcinkach i w sumie po co? Nastepnym razem jak zabiore sie za taki serial to chyba bede wymagal, zeby tworcy mi obiecali, ze maja dokladny plan na fabule do konca serialu. Bo pisanie na kolanie konczy sie tak jak tutaj. ps. A odcinek byl przydlugawy i pomijajac watek Kary nic sie w nim nie dzialo. Biorac pod uwage, ze ten watek jest dla mnie bez sensu, to takie same zdanie mam o calym odcinku. :] Zadajesz typowe pytania po tym odcinku, po co? kogo? jaki sens? na ktore nie ma odpowiedzi, a pewnie bedzie to wyjasnione w pozniejszych odcinkach. Juz od dawna wiadomo, ze bsg robi sie bardziej mistyczne i dramatyczne niz ogolnie pojete SF no i sadze ze chyba wymagasz cudów, moze nie powinienes w ogole seriali ogladac, bo nikt ci nie da gwary ze w pewnym momecie scenariusz bedzie klepany na kolanie. I wiesz ja tez siedziałem, ogladałem, traciłem czas, tez zaczałem marudzic, no ale ciekawi mnie to dalej i bede ogladał bo chce zobaczyc finał czy bedzie klapa? czy miazaga? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « co do odcinka to fakt, ze w pewnym momencie troche przeciagneli ze wspomnieniami. No ale od drugiego sezonu wiadomo było ze cos z ta Karą nie tak. Jak dla mnie to dalej powinni skupic sie na poszukiwaniu Ziemi a nie zasranym procesowaniu sie z Baltarem, za sznurek bym go wział do mapki i niech szuka koordynatow tak jak to robił wczesniej. Wkurza mnie tez, ze maja na pokladzie Caprice six i nic z nia kompletnie nie robią. No dobra, leżą u mnie nadysku dwa odcinki BSG, konkretnie 3x16 Dirty Hands i 3x17 Maelstorm. Masakrycznie nie chce mi sie ich oglądać, jutro pewnie dojdzie kolejny odcinek BSG, którego nie obejrze. Pytanie, dużo strace nie ogladając ich? Czy moge je sobie olać? Poprostu ten serial zrobił sie tak nudny że aż szkoda mi czasu na oglądanie...Co my ci bedziemy gadac, zdania sa podzielone, Twoj wybór. Edytowane 12 Marca 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 nowe BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « omg o m g O M G CO ZA GOWNO!!!!! nie wiem, chyba cwelony CBA zwinelo albo cos, bo kurde nic sie nie dzieje. NIC!!! starfuck nie zyje - no i co. sam bym ja zabil gdyby byl jeszcze jeden odcinek z nia. ktos nie zyje - teh drama normalnie. i jeszcze ten cytat na koniec odcinka - O M G co za BZDURY tworcy za duzo mody na sukces sie naogladali czy cos oddajcie moje 45 min zycia zlodzieje! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) nowe BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « omg o m g O M G CO ZA GOWNO!!!!! nie wiem, chyba cwelony CBA zwinelo albo cos, bo kurde nic sie nie dzieje. NIC!!! starfuck nie zyje - no i co. sam bym ja zabil gdyby byl jeszcze jeden odcinek z nia. ktos nie zyje - teh drama normalnie. i jeszcze ten cytat na koniec odcinka - O M G co za BZDURY tworcy za duzo mody na sukces sie naogladali czy cos oddajcie moje 45 min zycia zlodzieje! :( BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « w kulki leca, zabili moj najlepszy serial, wale juz finał mimo ze go obejze, musza dokonac cudu zeby to pozbierać, ja pierdziele jaki lol, kolejne [ciach!]o sprzed Maelstrom. Bez sensu, widać ze to co najbardziej ludzi interesuje zostawiają na dalsze sezony ;/ edit:jesli nie zobacze cwelonskiej jednostki w finale??... - burn burn. Edytowane 12 Marca 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) Dobra... troche z innej beczki ale musze to napisac ;]]] Dzisiaj wchodze z kumplami do sklepu i spojrzalem sie w strone pasztetów (wędzone etc). Niby nic interesujacego, ale moja uwage przykula nazwa jednego z nich - "Pasztet Bauera". Edytowane 13 Marca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 moze chodzilo o Chloe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 moze chodzilo o Chloe?lol :lol: IMO w S5 chloe wygladala calkiem dobrze.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 BSG » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « w kulki leca, zabili moj najlepszy serial, wale juz finał mimo ze go obejze, musza dokonac cudu zeby to pozbierać, ja pierdziele jaki lol, kolejne [ciach!]o sprzed Maelstrom. Bez sensu, widać ze to co najbardziej ludzi interesuje zostawiają na dalsze sezony ;/ edit:jesli nie zobacze cwelonskiej jednostki w finale??... - burn burn. Hmm. Wyjdzie na to ze jestem jakis niedorozwiniety...ale nowy odcinek mi sie nawet podobał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Hmm. Wyjdzie na to ze jestem jakis niedorozwiniety...ale nowy odcinek mi sie nawet podobał :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No tak samo jak mi sie zajebiscie podobał Maelstrom - bo uwazam, ze to był jeden z lepszych odcinków serii. Co do tego ostatniego... no to juz mowilem... A teraz kurna do rzeczy: Baltar przepadnie, czy to zrobi w tym sezonie czy w następnym - zginie, (choć mogłby to zrobić w tym), aktor to potwierdził. R.Moore gdy zaczynał krecic bsg miał wszystko rozpisane na 5!! sezonów. Narazie sci-fi zamówiło 13 odcinków na 4 sezon, bardzo mozliwe ze bedzie 20, ale ja osobiscie uwazam ze lepiej gdyby było 13. Mimo ostatnio słabej ogladalnosci, BSG i tak ma nie złe wyniki ze sprzedazy DVD, no i rowniez dochodzi to, ze sie dobrze rozprowadza w internecie :) Edytowane 14 Marca 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Pojawił się S01xE15 Jericho i S03xE12 Lostów czekam z niecierpliwością na napisy szczególnie do tego pierwszego i cały czas mam nadzieję, że serial trochę przyspieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Mozecie sie smiac ale zahaczylem ostatnio "Gotowe na wszystko" 3 sezon Pierwsze 3 odcinki sa w pyte. Smialem sie niezle i chyba se obejrze caly sezon (o ile juz caly nakrecili). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Mozecie sie smiac ale zahaczylem ostatnio "Gotowe na wszystko" 3 sezon Pierwsze 3 odcinki sa w pyte. Smialem sie niezle i chyba se obejrze caly sezon (o ile juz caly nakrecili). Żadna nowość ja to cały czas łykam. :D Obejrzyj sobie Chirurgów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Gotowe na wszystko mnie cos nie smiesza. Z 3 razy sie zasmialem na 1 sezonie ale ogolnie serial ma fajna atmosfere i klimat, przyjemnie sie go oglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Lost 3x12 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Czy przypadkiem ojciec Claire to nie ojciec Jack'a ? oO Swoją drogą nie ździwiłem się widzą Jack'a na wolności w osadzie "innych" :) To było do przewidzenia ;] A tak pozatym to w całym odcinku się dosyć mało działo ... W dalszym ciągu nie ma napisów do Jericho 1x15 :( Mogli by sobie zmienić priorytety w hatak'u :) Najpierw Jericho, potem Lost :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 No ja dzieki kolezance zaczolem ogladac Hirolsow;) serial w miare niektore sceny troszeczke niedopracowane (jak te co ta laska lezala na stole z otwarta klata ramiona jej sie poruszaly podczas oddychania a reszta ciala byla sztywna .... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 takie "niedopracowania" to znajdziesz w kazdym filmie/serialu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 W dalszym ciągu nie ma napisów do Jericho 1x15 :( Mogli by sobie zmienić priorytety w hatak'u :) Najpierw Jericho, potem Lost :mrgreen:Napisy i tak nie wychodzą według tej listy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Lost s03e12 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Free - taaaa, fajnie, ze to jego ojciec ;) Ogolnie mialem sie zalamac, bo myslalem, ze to jeszcze gorszy odcinek od poprzedniego, na szczescie doszli do obozu, zobaczymy co bedzi dalej [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...