Neorad Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Witam, mam problem jak w temacie...na zasilacz moge wydac do 200 zł, poluje na cos cichego ale i dobrego, czy moglbym liczyc n wasza pomoc ?? sory za temat ale nprawde sam juz nie wiem co wybrac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Kup sobie tagana 330-U01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neorad Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Własnie w tym problem ze w szczecinie jest jeden sklep ktory oferuje tagany...i niestety po koszmarnych cenach :( zastanawiam sie nad Chieftec (ATX-410-212) 410W ale po przeczytaniu posta o jego awariach coraz mniej mi sie podoba:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Kup to 550W nic innego jak Neotec 380W :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Własnie w tym problem ze w szczecinie jest jeden sklep ktory oferuje tagany...i niestety po koszmarnych cenach :( zastanawiam sie nad Chieftec (ATX-410-212) 410W ale po przeczytaniu posta o jego awariach coraz mniej mi sie podoba:( 1495835[/snapback] To po prostu kup z netu. Jak się boisz to od Zenfista (zenfist.pl) bo to użytkownik tweaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...