<Jankes> Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Tak jak w temacie dobra płyta, fsb powyzej 300, bez dupereli typu firewire, irda, sli. Jak znacie model płyty to podajcie, aha oczywiscie najlepiej jak najtansza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Ale lenistwo .... szukajka nie gryzie. A co do stosunku cena/wydajność to zależność chyba dobrze znana ogólnie we świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jeśli nie masz nic do powiedzenia, to nie rozumie dlaczego piszesz? <_< jak sie matoły 200000 razy patają o r9550 to jest dobrze, ale ja zadałem żadko spotykane pytanie i się pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) Witaj Ja polecam tą płyte co mam. Spokojnie popedzisz procka powyzje 300 fsb (po wgraniu nowego biosu - max 500 fsb) jak tylko na to pozwoli tobie procek, pamiec i zasilacz.... plytka kosztuje 560 zila.. teraz moze juz nawet taniej... jest dos dobrze wyposarzona... ale bez zbednych dupereli... duzo opcji do manipulowania ustawieniami i magistrali, procka... pamieci.. nawet napiecie NB mozna zmieniac... blokada pci...to co z niej wycisnalem mozesz zobaczyc w sygnaturce.. dalej juz nie wariuje bo sie procek niezle grzeje... ale juz w planach WC wiec bede walczyl dalej.... Wczesniej na tym procku mialem gigabyte duo pro za 460... niestety powyzje 241 juz sprzet nie szedl. Mozesz jeszcze ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> z tej rodziny wersje z tak zwanym trzecim okiem... 30 zila wiecej... taki bajer... ja i tak mam panel akasy w obudowie gdzie te same parametry mi czujniki podaja wiec bylo mi to zbedne... i 30 dychy w kieszeni... z drozszej wersji abita mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> AA8XE fatality... ja tez sie zastanawailem nad nia... ale 800 a 560 to roznica... i nie zaluje wyboru w OC spisuje sie bardzo dobrze.... max funkcji... i stabilna na maxa... wada to chlodzenie NB (wiatrak podobno po pewnym czasie daje sie we znaki) ja odrazu zmienilem na pasywne zalmana na ktore wieje jeszcze pentagram 120 z procka i jest git cisza spokuj i temp w pozadku normalnie... 30 C po wykreceniu procka z 3 na 4 ghz 35-36.... miezone dioda termiczna z akasy.......jak bedziesz mial pytanak to pisz na priv. tu masz jej specyfikacje: http://www.abit.com.tw/page/pl/motherboard...E&fMTYPE=LGA775 Szem Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Szemhazej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam, bardzo Ci dziękuje za odpowiedź. Naprewde bardzo mi pomogłeś w wyborze płyty głównej, w miare tania i dobra płyta do oc, więc to coś dla mnie. Jeszcze raz Ci dziękuję. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...