dylus Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 wiele czytałem na tym forum o sp-1 i sp-2 i tak naprawdę do końca nie wiem co wybrać bo wiele osób pisało że komp z sp-2 wolniej chodzi z netem natomiast jest lepsza ochrona natomiast sp-1 rewelacja dla internetu ale slabsza ochrona :mur: proszę oszybkie odpowiedzi i tylko konkretne bo robię reistalację i jestem w kropce <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonmaker05 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 sp2 zaisntaluj zrub defragmentacje i 2 godzinny scandisc calego dysku i przeskanuj wsyzstko antywirusem i powinno ci szybciej wszysktko chdozic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomed Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 oczywiscie sp2 ! mnie sp1 chodzi wolniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 1. Zainstaluj SP1. 2. Zrób obraz systemu Ghostem. 3. Podłącz Net i pobaw się trochę. 4. Jak już będziesz miał dość robactwa, to przywróć system z obrazu, zainstaluj SP2 i znów się pobaw - zobaczysz różnicę. I nie zaśmiecaj więcej forum dziwnymi pytaniami, na które odpowiedzi jest więcej niż ziaren piasku na pustyni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...