tenpak Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jest to gra strategiczna osadzona w czasach sredniowiecza. Gorąco polecam i zapraszam do rejestracji;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 To napisz jeszcze co dostajesz za to ze sie zarejestrujemy z tego linka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tenpak Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Za kazdego dostaje 1vallara :D <-- od tego zależy moja ranga tzn. Im wiecej ludzi ściągnę to mam wyższa ... naraziem mam takich 9 i brakuje mi troche do następnej rangi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 ...szanownemu panu juz dziekujemy.... http://shadow.pnth.net/register.php Tu jest normalny link jakby to kogos interesowalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 ...szanownemu panu juz dziekujemy.... http://shadow.pnth.net/register.php Tu jest normalny link jakby to kogos interesowalo... Tak bardzo mu tego refa zalujesz? Skoro zachecil kogos do gry to mu sie nalezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Tak bardzo mu tego refa zalujesz? Skoro zachecil kogos do gry to mu sie nalezy... 1496323[/snapback] tak to jest w naszym kraju jeden drugiemu sepi, jeden drugiemu zazdrosci, jeden drugiego by sprzedal zeby ten drugi czasem nie mial lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 tak to jest w naszym kraju jeden drugiemu sepi, jeden drugiemu zazdrosci, jeden drugiego by sprzedal zeby ten drugi czasem nie mial lepiej 1496767[/snapback] w krainie Mordor gdzie zaległy cienie. Jeju przestancie. Grajcie nie gadajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Yup Jin i Icemanhi maja swieta racje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 "Shadow of death", " vallar"- bardzo ciekawią mnie te nazwy, są dziwnie podobne lub takie same do innych nazw własnych.... :unsure: . ale pewnie narzekam....może ktoś zapodać screena jak to wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 leze i sie turlam po podlodze [; Chcesz screena gierki rozgrywanej w przegladarce? Co ciekawi cie grafika? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 owszem...a co zadziwiło Cię to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...