Goomba Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) jonathan Ostrzeżony Dzisiaj, 17:26 Dodaj do poziomu ostrzeżenia Zaśmiecanie topiców swoimi problemami Do tej pory zdawało mi sie że forum jest miedzy innymi po to zeby pisać o swoich problemach i je rozwiazywać, jak widać jednak myliłem sie. jonathan czepia sie każdego posta który nie pisze pozytywnie o grze BF2. <_< http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=86781&st=420 Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Atak#komarA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) :mur: może dlatego :arrow: na 1 (słownie - pierwszej) stronie w 8 (słownie - ósmym) poscie masz odpowiedz na twoje pytanie zadane w 443 (słownie - czterysta czterdziestym trzecim) poscie tematu o grze. a potem tylko jechales na twórcach za to że gra nie chodzi na 4ti... :roll: Edytowane 14 Czerwca 2005 przez OrGiUsZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Czytałem cały temat i trochę mi to zajeło. Co do twojej karty Atak#komarA to napisano o tym problemie i go wyjaśniono. Napisałeś posta, że gra nie działa na twojej karcie, użytkownicy wytłumaczył ci co i jak. Nie rozumiem tylko po co zaczynać batalie na forum, takie rzeczy można zrobić za pomocą PW lub GG. jonathan został upomniany i ciebie też upominam aby kolejne OT nie powstało. EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Atak#komarA jezeli nie podoba Ci sie praca kogokolwiek z moderacji zwroc sie do administracji i jezeli Oni uznaja to za stosowne to wyciagna wobec nas konsekwencje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Takie rzeczy załatwia się z adminisratorami. Chcesz procenty jeszcze za robienie dymu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...