Peef Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Witam! Chciałem się dowiedzieć czy ktoś może posiada, miał styczność z modelami głośników 2.1: LOGITECH X-230 albo CREATIVE I-TRIGUE 3200? Jakieś porównanie? ;] Chcę sobie kupić właśnie zestaw 2.1 i nie wiem, który z tych dwóch zestawów wybrać. Jak czytałem, to te Logitechi mają jakiś specjalny system dźwięku dla dwóch membran. Czy ma w ten sposób lepszy dźwięk od Creative, który ma 3 membrany na każdym z głośników? Jakość dźwięku dużo różni się od siebie w tych dwóch modelach? Który polecacie? :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi-88 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 No ja własnie w poniedziałek zamówiłem na allegro Creative I-Trigue 3200 za 192zł i czekam na nie :) Jak przyjda to zdam relacje a powinny byc juz jutro u mnie, mam do tego SB Live! 24bit i myśle że bedzie to grało co najmniej poprawnie :) P.S. Wolałem kupić I-Trigue po pierwsze że są ładniejsze po drugie miałem kiedys Logi X-530 i mnie tak denerwował ten kabel łączący satelite jak i regulator głośności :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...