mikaelus Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 No właśnie jakie polecacie stery do Radka 9000? Słyszałem o Omega Plutonium, ale mam Win98SE, więc raczej ich nie zainstaluję. Jakie polecacie drivery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 No nieeee, nie wierzę żeby nikt z was nie znał jakiś dobrych sterów do Radka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 co do tego maila to widzisz jak mam w opisie widzisz chyba na dole ile szacujesz 3d markow , a co do krecenia to ojojoj mam w zanadrzu miedziane radiatorki na pamieci ( bardzo cienkie te zeberka :) a na gpu to sie skombinuje na razie jakis lepszy wentyl te z tych orbów . ciekawe ile to sie wykreci. ma ktos moze podobny sprzet do mnie tylko ze ma sapphira 9000? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Dziś się ukazały pierwsze Catalysty wspierające DX9.0. Może przetestujesz je na ochotnika? :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...