koti Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 post 1 Dzisiaj dostałem "nową" płytę główną. Jest to via p4x 266 vl-33s na socket 423. Poprzednia się zjarała. Wszystko ok , ale nie działa ps2. W biosie nie znalazłem odpowiedniej opcji. Moja myszka to mx510 , więc na razie pracuję na usb, ale mam parę urządzeń na usb i pomimo śledzia wolę mieć ps2. Nie chcę oddawać płyty na gwarancję i czekać 2 tygodnie , gdy czekałem na wystawienie odpowiedniej płyty na allegro 3 miesiące : / Czy to uszkodzenie może spowodować jakieś późniejsze konflikty ? W sumie to na tej informacji mi zależy , drugiego śledzia można kupic ; ). Próbowałem 4 myszki : 2 kulkowe , mx510 i mx1000 i idzie tylko usb. Klawiatura , comy , usb , dzwiek i ltp działają bez zarzutu. Reszta kompa to p4 1,5ghz @ 1.65 (chętnie kupię chłodzenie na ten socket , mam 54 stopnie : /) , geforce 4mx 4000 (radeon 9550xt prawdopodobnie jedzie teraz trasą Gdańsk-Kłodzko ; ) ) , 768 mb ddr (256 spectek cl2,5 i 512 elixir cl3) Dzięki za odpowiedzi , pozdrawiam Koti post 2 Kompa robiłem na stanowisku siostry , podczas gdy ona siedziała u mnie. Teraz z gotowym kompem wróciłem do mnie i... moja klawiatura nie działa : / keyboard error or not keyboard present - to jest po podłączeniu. Akurat jutro jadę do Wrocka gdzie mogę wymienić płytę na miejscu. Uszkodzony moduł? post 3 Nikt nie wie ? : ( Mogę płytę dzisiaj oddać , ale nie chcę zrobić z siebie buca jak się okaże , że to przeze mnie : P Edited by Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 :evil: A słyszałeś coś na temat edycji postów? Zapraszam do aktywnego czytelnictwa: Regulamin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 podaj dokladnie nazwe mobo (google nie znajduje nic z tego co podales) . albo zajzyj do instrukcji :arrow: dzial bios. moze masz wylaczone ps2 dla myszki.... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ehh sorry , jestem przyzwyczajony do innych for , gdzie przewaznie czas na edycje to 15 minut. http://shopping.yahoo.com/p:VIA%20Technolo...tBHNlYwNiZ3NpYg Właśnie w pierwszm poście napisałem , że nie mogę nic znaleźć w biosie. I jeszcze ta klawiatura : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Weź włącz ustawienia fabryczne w bios jak nie pójdzie coś nie tak z płytą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...