Skocz do zawartości
koti

Ps2 Nie Działa : /

Rekomendowane odpowiedzi

post 1

Dzisiaj dostałem "nową" płytę główną. Jest to via p4x 266 vl-33s na socket 423. Poprzednia się zjarała. Wszystko ok , ale nie działa ps2. W biosie nie znalazłem odpowiedniej opcji. Moja myszka to mx510 , więc na razie pracuję na usb, ale mam parę urządzeń na usb i pomimo śledzia wolę mieć ps2. Nie chcę oddawać płyty na gwarancję i czekać 2 tygodnie , gdy czekałem na wystawienie odpowiedniej płyty na allegro 3 miesiące : / Czy to uszkodzenie może spowodować jakieś późniejsze konflikty ? W sumie to na tej informacji mi zależy , drugiego śledzia można kupic ; ). Próbowałem 4 myszki : 2 kulkowe , mx510 i mx1000 i idzie tylko usb. Klawiatura , comy , usb , dzwiek i ltp działają bez zarzutu. Reszta kompa to p4 1,5ghz @ 1.65 (chętnie kupię chłodzenie na ten socket , mam 54 stopnie : /) , geforce 4mx 4000 (radeon 9550xt prawdopodobnie jedzie teraz trasą Gdańsk-Kłodzko ; ) ) , 768 mb ddr (256 spectek cl2,5 i 512 elixir cl3)

Dzięki za odpowiedzi , pozdrawiam

Koti

post 2

Kompa robiłem na stanowisku siostry , podczas gdy ona siedziała u mnie. Teraz z gotowym kompem wróciłem do mnie i... moja klawiatura nie działa : / keyboard error or not keyboard present - to jest po podłączeniu. Akurat jutro jadę do Wrocka gdzie mogę wymienić płytę na miejscu. Uszkodzony moduł?

post 3

Nikt nie wie ? : ( Mogę płytę dzisiaj oddać , ale nie chcę zrobić z siebie buca jak się okaże , że to przeze mnie : P

Edited by Sikor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh sorry , jestem przyzwyczajony do innych for , gdzie przewaznie czas na edycje to 15 minut.

http://shopping.yahoo.com/p:VIA%20Technolo...tBHNlYwNiZ3NpYg

Właśnie w pierwszm poście napisałem , że nie mogę nic znaleźć w biosie. I jeszcze ta klawiatura : /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi