sarenka_0 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 <_< jaka jest różnica tańszy -droższy aparat jak i tak trzeba do każdego dokupić więcej pamięci tak aby mozna było robić więcej zdjęć <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 yyy co ? troche jasniej, skladniej itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenka_0 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 chodzi o to że aparat za 400zł i aparat 800zł do każdego trzeba dodatkowo dokupić większą pamieć jeżeli dokupie pamieć za **200zł to proste pierwszy będzie kosztował 600 a drugi bedzie jeszcze droższy muszę się liczyć z tym jakie parametry będą miały te aparaty pytałam każdy ma 16pikseli a tak na marginesie --CANON czy OLIMPIUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdtheDuck Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 chodzi o to że aparat za 400zł i aparat 800zł do każdego trzeba dodatkowo dokupić większą pamieć jeżeli dokupie pamieć za **200zł to proste pierwszy będzie kosztował 600 a drugi bedzie jeszcze droższy muszę się liczyć z tym jakie parametry będą miały te aparaty pytałam każdy ma 16pikseli a tak na marginesie --CANON czy OLIMPIUS 1496834[/snapback] Parametry aparatu to nie tylko wielkość matrycy wyrażana w megapikselach, ale również przedewszystkim użyty obiektyw, funkcje, ergonomia. Jak dobrze wiadomo diabeł tkwi w szczegółach. Trudno wybrać lepszy aparat znając tylko ich markę, jakbyś podał/a nazwę konkretnego modelu byłoby dużo łatwiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Nie znam aparatow firmy Olimpius to jakas nowa firma? ja bym nie kupowal aparatu z 16pikselami z tego nawet avatara nie bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 chodzi o to że aparat za 400zł i aparat 800zł do każdego trzeba dodatkowo dokupić większą pamieć jeżeli dokupie pamieć za **200zł to proste pierwszy będzie kosztował 600 a drugi bedzie jeszcze droższy muszę się liczyć z tym jakie parametry będą miały te aparaty pytałam każdy ma 16pikseli a tak na marginesie --CANON czy OLIMPIUS 1496834[/snapback] Bierz Canona Olimpus to bardzo mało znana firma :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenka_0 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 radzisz mało znaną firmę ale każdy aparat ma te 16pikseli (niewiem co to?) takim aparatem ile można zrobić zdjęć (niedokupując większej pamięci) ja bym chciała robić 150zdjęć (9x16)przynajmniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) Canon to malo znana firma? Wyjasnij te 16pikseli bo nie wiemy nadal o czym piszesz. Kupujac cyfrowke ZAWSZE trzeba dokupic karte pamieci jezeli chce sie robic normalnie zdjecia, ta dorzucana do aparatu to taka jakby demówka ;) Ps. jak juz to 10x15 Edytowane 15 Czerwca 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_del Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 domyslam sie, ze sarence chodzi o standardowo dolaczane do wiekszosci aparatow 16-stomegowe karty pamieci. pamiec - piksel - laikowi moze sie pomylic ;) sarenko, czasem mozna trafic na sprzedaz laczona (aparat + pamiec np. 128 MB) - wychodzi troche taniej, niz kupowanie osobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenka_0 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 dzięki jacek pewnie niebyłabym stanie lepiej wytłumaczyć (Bierz Canona Olimpus to bardzo mało znana firma) tak napisał ESIU CHYBA MYŚLAŁ DOBRZE A ŹLE NAPISAŁ wiesz chyba się przekonałam do tego canona pozdrawiam agnieszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 dzięki jacek pewnie niebyłabym stanie lepiej wytłumaczyć (Bierz Canona Olimpus to bardzo mało znana firma) tak napisał ESIU CHYBA MYŚLAŁ DOBRZE A ŹLE NAPISAŁ wiesz chyba się przekonałam do tego canona pozdrawiam agnieszka 1499236[/snapback] najlepiej zrobisz, jak podasz modele aparatow nad ktorymi sie zastanawiasz. czyli nie Canoc albo Olipus, tylko np. Canon YYY i Olimpus XXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...