piotrek789456 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Cze, moj problem polega na tym, ze mam program z testami na prawko i kiedy go wlaczam gra mi jakas beznadziejna muzyczka w tle i wogole nie slychac winampa. w programie nie ma opcji wylaczenia dzwieku.. da sie w jakis inny sposob go "uciszyc"? :unsure: mam plyte glowna abit nf7-s, wzglednie nowe sterowniki audio. z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek789456 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 refresh :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 poszukaj w folderze z programem jakiś plików muzycznych i je usuń powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek789456 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 mam ten program w obrazie na dysku i go nie trzeba instalowac, dziala bez instalacji.. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 To go przerzuć do jakiegos katalogu, zobacz czy działa i wtedy wywal pliki z dzwiękiem. Jeśli nie będzie chciał działać po przekopiowaniu to są programy do edycji obrazów, poszukaj i pokombinuj. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...