zaba1978 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Witam, od niedawna jestem posiadaczem chlodzenia wodnego(jestem jak narazie zadowolony), ale nurtuje mnie jedna rzecz, otoz mam rezerwuar o pojemnosci ok 100ml, i czy nie lepszy by byl o pojemnosci ok 300ml??Chodzi mi o wydajnosc ukladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Wiekszy rez nic nie zmieni! Rez ma głównie słuzyc jako odpowietrzenie układu,a zmiana ze 100 na 200ml nie da zadnej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 jak to nie da ciecz jakieś 3minuty dłużej będzie się nagrzewać ;P :D czyli jak masz i pretekstem do zmiany miała by być pojemność to sobie lepiej daruj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 jakbyś zmienił z 100ml na 3l to może tak :) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...