michalak Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Czy zasilacz 300W wydoli płyte procka(P4) 2HDD, CDRW, DVD????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 taki mysle zasilacz z jajami powinien tylko nie wiem jak plyta bo to tesh ma znaczenie zastanawiam sie czy muj mi w pszyszlosci pociagnie radka 9500pro ale na 12V daje 12A czyli taki slaby nie jest musisz ewetualne testy zrobic inaczej sie na 100% nie dowiesz ale ati pisze ze 300W to minimum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 mam ECS P4ITA, jak zrobić testy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 podlaczyc wszystki podkrecic i pomeczyc przez 24h 3dmarkiem to wyciagnie cale cieplo i mocz poza tym w biosie sprawdz napiecia jak masz mozliwosc to takze miernikiem napiecia i natezenia czy sie z nakleja zgadza ale najwazniejsze to podalczyc i zobaczyc jak bedize chodziclo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 330W enlighta i cofig ponizej ... resety kompa nagle.. nie daje rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Z tego co gdzieś czytałem 330W ma takie samep parametry ja 300W u Enlighta... Więc można powiedzieć, że to 330W "troszkę" jest sztucznie napompowane :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 8O hmm... ja swój konfig poniżej ciągne na 230w megabajta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Ja musiałem niestety wymienić swojego pospolitego Codegena 300 na 360 Enlight i restarty się skończyły. Mam nadzieję ,że kasa na nowy zasilacz nie poszła się walić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Ja musiałem niestety wymienić swojego pospolitego Codegena 300 na 360 Enlight i restarty się skończyły. Mam nadzieję ,że kasa na nowy zasilacz nie poszła się walić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 To jeżeli nie bede podkręcął swojego P4 to wydoli zasilka. P.S. w jakiej cenie są zasilacze 360W??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 "]330W enlighta a co to za dziwadlo nie maja takich parametrow - pewnie ten Twoj "Enlight" to jakas podrobka :!: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 W tej chwili pracuje na zasilaczu "Deer" 400W który kosztuje stówke. Nie zauważyłem żadnych nieprawidłowości a dysków podłączonych do niego mam przeważnie siedem. Pewnie fart, ale poprzednio miałem HuntKeya 350W i też był fart :) . Ostatnio sporo gram w UT2003, a komp jest wyłączony tylko jak wyłączą prąd. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...