Mikelos Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Czekan co odpisze na maila saab.swe bo wierzcie mi , na necie szukalem ale nic. A przeciez nie bede ogladal wszystkich programow motoryzacyjnych odcinek po odcinku :wink: 1500135[/snapback] no to czekamy... :wink: jeszcze jedno: komu chcesz wcisnac wala ze martyzatory wytrzmaly 250 tys km?? sciema taka ze glowa mala... amortyzatory powinno sie wymieniac co kilkadziesiat tys km bez wyjatku!!! dodam jeszcze ze saab nie produkuje wlasnych amortyzatorow (zaden producent samochodow nie produkuje) wiec sa tam montowane te ogolnodostepne!!! nie wiem dokladnie jak to jest przy zawieszeniu pneumatycznym (ktos mam moze mecka s-klasse? to by sie wypowiedzial :wink: ) ale np w citroenie te zielone "banki" (widoczne pod maska) od zawieszenia hydropneumatycznego wymienia sie srednio co 150 tys km, mniej wiecej 3-4 razy zadziej niz amortyzatory z klasycznych zawieszeniach z amortyzatorami!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Z amorkami to mowie powaznie. Nie jestem do konca pewien czy juz sa wymienione czy nie ale powaga, jak bylo 230k to nie byly jeszcze wymieniane. Sprawnosc produ byla na poziomie 64% a tylu cos kolo 75% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 powiem tak: NIEMOZLIWE!!!! moze Wy wczesniej nie wymienialiscie w co jeszcze bym byl sklonny uwierzyc (ale to tez niebardzo...) pod warunkiem ze poprzedni wlasciciel tuz przed sprzedaza wymienil Wam na nowiutkie co tez jakos malo prawdopodobne... ale 150 tys km na jednych amortyzatorach??? moze tato (lub inny czlonek rodziny) wymienial bez Twojej wiedzy lub w serwisie wymienili bez Waszej wiedzy :lol: :lol: :lol: ablo moze test nie pokazywal stopnia sprawnosci tylko stopien zuzycia na poziomie 75% :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) nie... ej mam pytanie, ma ktos na zbyciu znaczek saaba / aero / turbo w jakiekolwiek formie czy to stickersa czy plakietki? Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 nie... ej mam pytanie, ma ktos na zbyciu znaczek saaba / aero / turbo w jakiekolwiek formie czy to stickersa czy plakietki? 1500237[/snapback] masz 3 saaby - oderwij od ktoregos :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 za jakosc sie placi ... mam znajomego, ktory wymienil pierwsze klocki hamulcowe w sabie 93 po ponad 100tys ;D haha po 7 latach, takze mowi, ze mega trwaly samochod jest, absolutnie zadnej korozji... wymienil tylko jakis elektroniczny czujnik tylko nie pamietam do czego, ale to byla jakas blachostka, takze polecam saaby rowniez, jak ktos ma kase ... jedyny minus to ich glod na paliwo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 co z tego ze saby sa bezpieczne:) wygladaja jak kaczka i sa brzydkie:) bezpieczne to sa wrc-owki dachowania drzewa i nic;) hamowanie ze 100 w 20m na szutrze O_o to sa fury:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 co z tego ze saby sa bezpieczne:) wygladaja jak kaczka i sa brzydkie:) bezpieczne to sa wrc-owki dachowania drzewa i nic;) hamowanie ze 100 w 20m na szutrze O_o to sa fury:) 1501775[/snapback] albo F1 czołowe ze ścianą przy 220km/h (jak nie więcej) i kierowca wychodzi sam z auta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Pamietajcie ze nie predkosc zabija tylko obrazenia wewnetrzne, jeszcze nic nikomu sie nie stalo od tego ze przywalil w sciane i przez chwile dzialalo na niego 50G... Srednio nowe modele sa naprawde ladne ;) Szczegolnie 9000 to dla mnie klasyk. Pozniej zarzuce fotka 9-6x to sie zalamiecia :mur: :lol: A krokodylki ( stare 900 ) jak to kiedys ktos powiedzial sa tak brzydkie ze az ladne :wink: Czekam na list od saaba juz 5 dzien, glucho ; ( Dorzucam kolejne site'y www.saab9000.com --> najlepsze imho http://www.saab9000.com/gallery/billj/index.php Profesjonalny tuning http://www.maptun.com/ wyciagaja 600BHP i pponad 650NM momentu obrotowego z 9000 2.3 litra Aero o_O od 120-190sek na "5" w 4.5 sekundy o_O To lubelski saabik po tuningu - http://www.maptun.com/cars.php?id=57 Stoi na porebie kolo mojego mieszkania :wink: http://www.maptun.com/cars.php?id=10 (potworek) http://www.abbottracing.com/ Edytowane 18 Czerwca 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ten niby sabik z lublina co stoi na porebie to chyba jakis inny - balchy ma mazowieckie i otoczenie jakies takie nielubelskie... a wyglad to kwestia gustu - mi sie podobaja... (choc i tak najladniejsze auta robia wlosi... :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja sie boje jezdzic jak samochod ma poduszke powietrzna a wy wyjezdzacie z sabem ktory ma ich 100 + jakies klatki bezpieczenstwa i chu.j wie co;) ( mam schize ze zaraz wybuchnie i je.bne w drzewo;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 lol :lol: Ja mialem schizy na drodze po moim wypadku ale nie az takie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja bym wolal miec w samochodzie pozadna klatke bezpieczenstwa i 5-punktowe pasy bezpieczenstwa niz 8 poduszek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...