Homer Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Kolega właśnie kupuje płyte pod P4..... P4 ECS P4VXASD2 (?) czy coś w tym rodzaju, bo modeli jest wiele. Jak to usłyszałem to padłem. Ale jak to jest naprawdę z ECS pod P4? Jak to się spisuje i czy w ogóle :D Proszę o opinie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 IMHO jeśli kogoś stać na P4, to stać go również na sensowną płytę główną, nigdy nie kupiłbym ECS-a pod P4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Gdybym miał P4 to nigdy nie kupił bym ECS już miałem płytke tej firmy i lepiej niemówić....Jęśli twój kolega myśli o podkręcaniu to wybij mu tą płytkę z głowy ale jak chce mieć płytke poprostu do zwykłej pracy to może być ale i tak niepolecam!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Można by pomyśleć , że bystrość twojego kolegi nie jest jego mocną stroną. Płytka na P4X266A jest troszke przesarzała. Oficjalnie FSB 100, Na trzy które dotykałem, trzy nie miały USB 2.0 (chociarz są podobno wersje z USB 2.0). Fajnie że obsługuje SDR-y ;) . Zestawienie P4 i SDRAM jest ciekawą, mocną alternatywą. Jak dla mnie to ta płyta jest jakimś wybrykiem (nie ubliżając firmie ECS).Wydajnosc co by nie mówic to nawet z DDR jest mierna. Z tego co pamiętam to ma tylko 4 sloty PCI, ale to nie dla wszystkich ma to znaczenie( dziwne, bo na ogół mniej niż standardową liczbę slotów mają modele rozbudowanie o jakieś dzindzioły, a ta płytka jest goła i nie oferuje żadnych bonusów w postaci wbudowanego czego kolwiek) Pozdrawiam i oznajmiam że dziś jestem zmęczony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 mam nadzieje ze nie bedzie za pozno na wybicie koledze z glowy tego ECS'a jak chyba kazda plyta tej firmy to straszne g**** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 no bez sensu, ECS to shit, P4 taki wypasik ale nie na ECSie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 wstaw mu cosik innego asus gigabyte pozniej bedzie Ci trul nie podowiedziales mi co mam wybrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Problem w tym, że ja mu proponawałem ABIT BD7 II (spoko płyta moim zdaniem, a do tego Lan on board). Ale jak to bywa jakiś cwaniaczek go dorwał w sklepie i koleś wyszedł z ECS plus osobna sieciówka :-) Najgorsze jest to, że to pewnie ja będe musiał mu ten cały sprzęt "ustawiać". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Huh dobry markowy Gigabyte na i845PE jest tylko 100zl drozszy od tego ECS. Moze jeszcze da sie rade zamienic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Huh dobry markowy Gigabyte na i845PE jest tylko 100zl drozszy od tego ECS. Moze jeszcze da sie rade zamienic? Też myślałem o jakiejś podmianie ale teraz to już ciężka sprawa....trudno. Śmierć frajerom! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...