tarnowitz Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 zamierzam kupic sobie lcd benq , model t705 jest tani ,tylko 869 zl i ma calkiem dobre parametry ,czy ktos mial juz do czynienia z tymi panelami? jest ktos w stanie powiedziec cos o jakosci obrazu,wykonania,zywotnosci sprzetu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mici Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Posiadam model FP71E+ monitorek 1 klasa pod każdym względem. Polecam do gier i filmów idealny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Posiadam model 1498073[/snapback] Benq robi dobre i tanie monitorki. Powiedz mi jak sie sprawuje ta 17stka w filmach ? Czytalem ze w grach rewelacja, jednak jesli chodzi o filmy jest juz troszke slabiej. Aha i jeszcze interesuje mnie jak wygladaja gry w nizszych rozdzielczosciach niz natywa. No i to niebieskie podswietlenie przycisku - przeszkadza bardzo w ciemnosci? :-P Ogolnie monitorek super, przymierzam sie wlasnie do niego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mici Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Benq robi dobre i tanie monitorki. Powiedz mi jak sie sprawuje ta 17stka w filmach ? Czytalem ze w grach rewelacja, jednak jesli chodzi o filmy jest juz troszke slabiej. Aha i jeszcze interesuje mnie jak wygladaja gry w nizszych rozdzielczosciach niz natywa. No i to niebieskie podswietlenie przycisku - przeszkadza bardzo w ciemnosci? :-P Ogolnie monitorek super, przymierzam sie wlasnie do niego ;] 1498683[/snapback] Przez złącze DVI jest ok przy niskich rozdziałkach na D-Sub nie sprawdzałem Filmy chodzą spoko lepiej niż na TV w moim przypadku O niebieskiej diodzie po 2 dniach zapominasz :blink: Polecam monitorek naprawde świetny zero problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 BenQ robi okropny wygląd monitorów, po prostu strasznie brzydkie i to przynajmniej dla mnie je dyskwalifikuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mici Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) BenQ robi okropny wygląd monitorów, po prostu strasznie brzydkie i to przynajmniej dla mnie je dyskwalifikuje. 1502786[/snapback] BENQ> BELINEA> :blink: Edytowane 18 Czerwca 2005 przez mici Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 No wlasnie, jak dla mnie stylistyke tez maja swietna :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 I ta Belinea, czyli moja jest przynajmniej dla mnie znacznie ładniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mici Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 I ta Belinea, czyli moja jest przynajmniej dla mnie znacznie ładniejsza. 1504229[/snapback] Jeśli chodzi o wygląd to rzecz indywidualna każdego A jeśli chodzi o wygląd tej Belinei to bardzo oklepany i prosty <_< Benq w tym przypadku ma bardzo ładny i stylowy wygląd B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Mam od dwóch miesięcy monitor Benq FP-737s-D , używam złącza DVI w grach nie widać smużenia, a filmy oglądam na TV. Zapłaciłem za niego 920 pln + 45 za kabel DVI . Polecam jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...