r0bu$ Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich !! Moze mial ktos taki problem !! a mianowicie mam muzyczną zintegrowaną i gdy podłącze glosniki lub sluchawki dzwiek jest slyszalny na jedną strone na prawo :( gdy włącze troszeczke dziala na lewo :( jak włoze do konca dziala na prawo jak juz napisalem :(:( w ustawieniach mam wszystko oki i jest to problem z tą kartą ;] mam dwa systemy Xp i 98 i na obydwóch jest ten sam problem ;[ myslalem ze cos z ustawieniami moze ale po formacie nic sie nie zmienilo :( mzoe jest jakis sposob na ten problem // tylko prosze mi nie pisac o zakupie nowej kartty muzycznej !! moze jest inne rozwiązanie moze jakis program no nie wiem na prawde :D:D z gory dziekuje moje gg to 3720908 albo msn: robertjoz@hotmail.com prosze napiszcie :D:D papa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Napisz jaką masz płytę główną. Poszukaj sterów do swej karty, może one naprawią ten problem... Pozatym radzę zaopatrzyć się w osobną kartę dźwiękową np. Creative Sound Blaster Live 24bit http://sklep.benchmark.pl/pelny_14789.html dobra karta, lub tańszego SB. Live 5.1 Player http://sklep.benchmark.pl/pelny_825.html . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 1. Spylon: Doczytałeś posta do końca? Poza tym na cholere mu SB Live. 2. r0bu$: Masz coś nie tak z gniazdem na płycie albo z wtyczką. Podłącz głośniki do innego sprzętu i sprawdź. Jeśli będzie ok, to spróbuj inne głośniki podłączyć do kompa. Czy wtyczka na pewno dochodzi do końca? Jeśli tak, to czy styka się metalową powierzchnią z zaślepką obudowy? Jeśli tak, to nie powinna - spróbuj podłączyć głośniki przez przedłużacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 No wlasnie !! tak sprawdzalem glosniki są OKI !! mam SHUTTLE AK-12 !! tak chinche cale wchodzi do tego wejscia i dziala na je3dno strone :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jak dla mnie to gniazdo jest uszkodzone :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 mam coś takiego w monitorze <_< wtyczka siedzi pół na pół wcisnięta i wyjęta :D ważne że działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Uszkodzone gniazdo jezeli tak mowicie to co teraz !! a zastanawialem sie czy mozna zalatwic przejsciowke z tego gdzie sie wklada sluchawki do USB !! czy to wypali czekam na odp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...