Skocz do zawartości
r0bu$

Problem Z Z Zintegrowaną Kartą

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich !!

Moze mial ktos taki problem !! a mianowicie mam muzyczną zintegrowaną i gdy podłącze glosniki lub sluchawki dzwiek jest slyszalny na jedną strone na prawo :( gdy włącze troszeczke dziala na lewo :( jak włoze do konca dziala na prawo jak juz napisalem :(:( w ustawieniach mam wszystko oki i jest to problem z tą kartą ;] mam dwa systemy Xp i 98 i na obydwóch jest ten sam problem ;[ myslalem ze cos z ustawieniami moze ale po formacie nic sie nie zmienilo :( mzoe jest jakis sposob na ten problem // tylko prosze mi nie pisac o zakupie nowej kartty muzycznej !! moze jest inne rozwiązanie moze jakis program no nie wiem na prawde :D:D z gory dziekuje moje gg to 3720908 albo

msn: robertjoz@hotmail.com prosze napiszcie :D:D papa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz jaką masz płytę główną. Poszukaj sterów do swej karty, może one naprawią ten problem... Pozatym radzę zaopatrzyć się w osobną kartę dźwiękową np. Creative Sound Blaster Live 24bit http://sklep.benchmark.pl/pelny_14789.html dobra karta, lub tańszego SB. Live 5.1 Player http://sklep.benchmark.pl/pelny_825.html .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Spylon:

Doczytałeś posta do końca? Poza tym na cholere mu SB Live.

2. r0bu$:

Masz coś nie tak z gniazdem na płycie albo z wtyczką. Podłącz głośniki do innego sprzętu i sprawdź. Jeśli będzie ok, to spróbuj inne głośniki podłączyć do kompa.

Czy wtyczka na pewno dochodzi do końca? Jeśli tak, to czy styka się metalową powierzchnią z zaślepką obudowy? Jeśli tak, to nie powinna - spróbuj podłączyć głośniki przez przedłużacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi